cyberdyne Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 κανα χιλιομετρο και κατι απο το κτιριο της δαφνης μαλλον θα εισαι που ειναι σε μια καθετο της βουλιαγμενης Κοντά στο μετρό μένω. Τώρα που είναι το κεντρικό δεν γνωρίζω. Παρατηρώ το εξής περίεργο: Έχω "lag" στην αρχική φόρτωση σελίδων...
Marria Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Στο μετρο Δαφνης? Τα δικα μου στατιστικα ειναι αυτα : DownStream Connection Speed 18383 kbps UpStream Connection Speed 838 kbps
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κοντά στο μετρό μένω. Τώρα που είναι το κεντρικό δεν γνωρίζω. Παρατηρώ το εξής περίεργο: Έχω "lag" στην αρχική φόρτωση σελίδων... ΔΑΦΝΗDAFNΕυτέρπης 3 εδω ειναι ο οτε της δαφνης.σχετικα ναι κοντα στο μετρο ειναι.κοντα στον καυκα αν θυμαμαι σωστα ειναι και κοντα σε αυτα τους μερακληδες πως λεγονται αμα θυμαμαι απεξω.με μπερδευει λιγο η δαφνη και ο αγιος δημητριος.
Marria Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 @poulinos τοσα χρονια μενω εδω , τα μερη που ειπες δεν τα ξερω :P
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 μαρια μαλλον πρεπει να δεις το www.driveme.gr για να δεις που ειναι.αν ξερεις που ειναι το oteshop της δαφνης ξερεις που ειναι και ο οτε.προχτες ημουν εκει αλλα δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο.περνας την πρωτη εκκλησια που ειναι ο σταθμος του αγιου ιωαννη πως λεγεται πριν την δαφνη.ειναι αρκετα πριν το νεο εμπορικο.ειναι πανω σε φαναρι το στενακι
Marria Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 @poulinos ξερω πολυ καλα που ειναι ο οτε δαφνης (200 μ. μακρια ειμαι ), απλως τα αλλα καταστηματα που ειπες δεν ξερω Προσφατα μαλιστα εκαναν και εξωτερικες εργασιες στο κτιριο, το εβαφαν εξωτερικα..
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πολυ σωστη.ειδακαι εγω τις σκαλωσιες.α νομιζα οτι δεν ηξερες που ειναι το κτιριο δεν καταλαβα οτι δεν ηξερες τα καταστηματα.εχει τους μερακληδες εκει κοντα.επισης αν και Off topic εχετε και τον καλυτερο φουρνο στην δαφνη.(ΠΡΟς ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ)
Marria Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Eγω παω στη Λαδοκολλα πιο πολυ.. και ποιον φουρνο λες? τον Αρτοποιητη? Α και απο τα μερη μας εισαι και τα ξερεις ολα αυτα? Τελος των ερωτησεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.