Marria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Νταξει και το 6 ειναι λιγο παρακινδυνευμενο, το λεω εγω που παω το snr στο 4, αλλα και παλι δεν εχω discs... πιο χαμηλα δεν παει
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 προσεχε στο 4 οχι μονο για θεμα disconnects αλλα και να μην εχεις απειρα errors.γιατι αμα ειναι να κλειδωνεις πχ στα 15 mbit αντι για 14 επειδη το πηγες στο 4 το margin αλλα να εχεις απειρα fec,crc και να πηγαινει σαν 10 Mbit δεν εχει νοημα.και εγω με το 6 παιζω μια χαρα.εχω και Thomson και παιζει πολυ σταθερα.καποια στιγμη θα θελα να τσεκαρω και καλωδια χωνευτη που σιγουρα και εκει θα εχουν γινει λιγο μπαχαλο αλλα....ποιος βρισκει το κουραγιο.
Marria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Xμ για errors δεν το εχω κοιταξει, τωρα συγχρονιζω με snr 9 (default) στα 16.5 , αμα παω το snr 4 παω στα 19.5 , ετσι για το γαμωτο οτι εχω καλες ταχυτητες το κανω λολ
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δες αν πραγματι οι ταχυτητες ειναι πραγματικες.ανεβασε/κατεβασε ενα αρχειο σε εναν καλο ftp server να δεις.
xpapias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καμιά ιδέα για αυτά; Είχα forthnet 24αρα και συντόνιζα στα 16. Πηγα Hol 24 και έπεσα πρακτικά στα 10 και ξαναγύρισα Forthnet 24αρα, με τα παρακάτω. Τί να φταίει; DSL Status: Up DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 9799 Kbps Upstream Rate: 1020 Kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 8 db Downstream Line Attenuation: 30 Upstream Line Attenuation: 16 Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC QoS: UBR PCR Rate: 0 SCR Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Applied -- OK
anta_n Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Με το attenuation που έχεις νομίζω ότι πας μέχρι 15, οπότε μάλλον κάτι άλλαξε στη γραμμή σου όταν άλλαξες τις συνδέσεις. Τώρα για να κερδίσεις 2-3 ΜΒ πάρε εξυπηρέτηση πελατών και θα σε καθοδηγήσουν λογικά. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τον παλιό εξοπλισμό για να δεις αν φταίει αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 15mbit με 30db είναι αρκετά δύσκολο εκτός αν έχει την πιο "καθαρή" γραμμή της Αθήνας
xpapias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχω το ίδιο ακριβώς router που χρησιμοποιούσα και παλιά. Απλά η αλλαγή Forthnet->Hol (14->10) μου τα χάλασε και από εκεί και πέρα εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Με το attenuation που έχεις νομίζω ότι πας μέχρι 15, οπότε μάλλον κάτι άλλαξε στη γραμμή σου όταν άλλαξες τις συνδέσεις. Τώρα για να κερδίσεις 2-3 ΜΒ πάρε εξυπηρέτηση πελατών και θα σε καθοδηγήσουν λογικά. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τον παλιό εξοπλισμό για να δεις αν φταίει αυτό; 2-3 mbit.β.μονο βλαβη μπορει να το δηλωσει αλλα ο οτε χλωμο να το δεχτει βλαβη.εκτος αν οταν πηγε hol του δωσαν νεο βρογχο και επεσε σε πιο χαλια βρογχο και οταν ξαναγυρισε forthnet Κρατησε τον ιδιον. 15mbit με 30db είναι αρκετά δύσκολο εκτός αν έχει την πιο "καθαρή" γραμμή της Αθήνας εσυ το λες αυτο δεν το πιστευω.εσυ θα λεγες οτι φτανει και 17 συμφωνα με το γαματο τεστ που σου λεει το max το οποιο δεν το πιανει κανεις. Εχω το ίδιο ακριβώς router που χρησιμοποιούσα και παλιά. Απλά η αλλαγή Forthnet->Hol (14->10) μου τα χάλασε και από εκεί και πέρα εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα. βλεπε πιο πανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εσυ το λες αυτο δεν το πιστευω.εσυ θα λεγες οτι φτανει και 17 συμφωνα με το γαματο τεστ που σου λεει το max το οποιο δεν το πιανει κανεις. το όριο των 30db είναι 15.5mbit και σχεδόν το πιάνω με τα 30db μου
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 το όριο των 30db είναι 15.5mbit και σχεδόν το πιάνω με τα 30db μου μια απο τ αιδια.με 29-30 attenuation οταν ειχα το Wag200 ειχα δει και 15 mbit.απλα ετυχε βεβαια.και μιλαμε παντα για 6αρι margin γιατι για 9 αρι....
cyberdyne Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ΧΟΛ στη Δάφνη εδώ κ ένα χρόνο κανένα πρόβλημα. 24αρα θεωρητικά πιάνω 12-15mbps σε dl έως 1,7mb/sec.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κανα χιλιομετρο και κατι απο το κτιριο της δαφνης μαλλον θα εισαι που ειναι σε μια καθετο της βουλιαγμενης
theomalegan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 HOL στο Ιλιο απο ταχύτητες έτσι και έτσι απο αποσυνδέσεις όχι τόσο καλά έχω αρκετές.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εξαρτατε που μενεις στο ιλιο ποσο κοντα εισαι στον οτε τι ποιοτητα χαλκου εχεις παρα τι εταιρεια εχεις.οποτε το Hol στο ilion παει ετσι και ετσι κτλ κτλ ειναι λιγο generic εως πολυ.ο ενας μπορει να μενει διπλα στο αστικο κεντρο και ο αλλος στην αλλη ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.