Προς το περιεχόμενο

Από Forthnet σε HOL

nik1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει και το 6 ειναι λιγο παρακινδυνευμενο, το λεω εγω που παω το snr στο 4, αλλα και παλι δεν εχω discs... πιο χαμηλα δεν παει :(

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσεχε στο 4 οχι μονο για θεμα disconnects αλλα και να μην εχεις απειρα errors.γιατι αμα ειναι να κλειδωνεις πχ στα 15 mbit αντι για 14 επειδη το πηγες στο 4 το margin αλλα να εχεις απειρα fec,crc και να πηγαινει σαν 10 Mbit δεν εχει νοημα.και εγω με το 6 παιζω μια χαρα.εχω και Thomson και παιζει πολυ σταθερα.καποια στιγμη θα θελα να τσεκαρω και καλωδια χωνευτη που σιγουρα και εκει θα εχουν γινει λιγο μπαχαλο αλλα....ποιος βρισκει το κουραγιο.

Δημοσ.

Xμ για errors δεν το εχω κοιταξει, τωρα συγχρονιζω με snr 9 (default) στα 16.5 , αμα παω το snr 4 παω στα 19.5 , ετσι για το γαμωτο οτι εχω καλες ταχυτητες το κανω λολ

Δημοσ.

δες αν πραγματι οι ταχυτητες ειναι πραγματικες.ανεβασε/κατεβασε ενα αρχειο σε εναν καλο ftp server να δεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμιά ιδέα για αυτά;

Είχα forthnet 24αρα και συντόνιζα στα 16. Πηγα Hol 24 και έπεσα πρακτικά στα 10 και ξαναγύρισα Forthnet 24αρα, με τα παρακάτω. Τί να φταίει;

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 9799 Kbps

Upstream Rate: 1020 Kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 8 db

Downstream Line Attenuation: 30

Upstream Line Attenuation: 16

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

QoS: UBR

PCR Rate: 0

SCR Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Applied -- OK

Δημοσ.

Με το attenuation που έχεις νομίζω ότι πας μέχρι 15, οπότε μάλλον κάτι άλλαξε στη γραμμή σου όταν άλλαξες τις συνδέσεις. Τώρα για να κερδίσεις 2-3 ΜΒ πάρε εξυπηρέτηση πελατών και θα σε καθοδηγήσουν λογικά. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τον παλιό εξοπλισμό για να δεις αν φταίει αυτό;

• Super Moderators
Δημοσ.

15mbit με 30db είναι αρκετά δύσκολο εκτός αν έχει την πιο "καθαρή" γραμμή της Αθήνας :P

Δημοσ.

Εχω το ίδιο ακριβώς router που χρησιμοποιούσα και παλιά. Απλά η αλλαγή Forthnet->Hol (14->10) μου τα χάλασε και από εκεί και πέρα εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Με το attenuation που έχεις νομίζω ότι πας μέχρι 15, οπότε μάλλον κάτι άλλαξε στη γραμμή σου όταν άλλαξες τις συνδέσεις. Τώρα για να κερδίσεις 2-3 ΜΒ πάρε εξυπηρέτηση πελατών και θα σε καθοδηγήσουν λογικά. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τον παλιό εξοπλισμό για να δεις αν φταίει αυτό;

2-3 mbit.β.μονο βλαβη μπορει να το δηλωσει αλλα ο οτε χλωμο να το δεχτει βλαβη.εκτος αν οταν πηγε hol του δωσαν νεο βρογχο και επεσε σε πιο χαλια βρογχο και οταν ξαναγυρισε forthnet Κρατησε τον ιδιον.

15mbit με 30db είναι αρκετά δύσκολο εκτός αν έχει την πιο "καθαρή" γραμμή της Αθήνας :P

εσυ το λες αυτο δεν το πιστευω.εσυ θα λεγες οτι φτανει και 17 συμφωνα με το γαματο τεστ που σου λεει το max το οποιο δεν το πιανει κανεις.

Εχω το ίδιο ακριβώς router που χρησιμοποιούσα και παλιά. Απλά η αλλαγή Forthnet->Hol (14->10) μου τα χάλασε και από εκεί και πέρα εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα.

βλεπε πιο πανω

• Super Moderators
Δημοσ.

εσυ το λες αυτο δεν το πιστευω.εσυ θα λεγες οτι φτανει και 17 συμφωνα με το γαματο τεστ που σου λεει το max το οποιο δεν το πιανει κανεις.

το όριο των 30db είναι 15.5mbit και σχεδόν το πιάνω με τα 30db μου :P

Δημοσ.

το όριο των 30db είναι 15.5mbit και σχεδόν το πιάνω με τα 30db μου :P

μια απο τ αιδια.με 29-30 attenuation οταν ειχα το Wag200 ειχα δει και 15 mbit.απλα ετυχε βεβαια.και μιλαμε παντα για 6αρι margin γιατι για 9 αρι....

Δημοσ.

κανα χιλιομετρο και κατι απο το κτιριο της δαφνης μαλλον θα εισαι που ειναι σε μια καθετο της βουλιαγμενης

Δημοσ.

εξαρτατε που μενεις στο ιλιο ποσο κοντα εισαι στον οτε τι ποιοτητα χαλκου εχεις παρα τι εταιρεια εχεις.οποτε το Hol στο ilion παει ετσι και ετσι κτλ κτλ ειναι λιγο generic εως πολυ.ο ενας μπορει να μενει διπλα στο αστικο κεντρο και ο αλλος στην αλλη ακρη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...