nik1992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Έχω το 2play στην forthnet, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια αποσυνδέσεις, και η τεχνική υποστήριξη μόνο λύσεις δεν βρίσκει. Σκέφτομαι να "μετακομίσω" στην HOL. Έχει κανείς παράπονα/προβλήματα; Στην περιοχή της Γλυφάδας κυρίως.
anta_n Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Η HOL τελευταία περνάει μια φάση που δεν είναι ότι καλύτερο σαν επιλογή. Κύριο πρόβλημα το traffic shaping που κάνει στη κίνηση του torrent. Αν κατεβάζεις αυτό είναι σίγουρα κακό.
thanos2718 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εγω εχω hol αλλα αν και τωρα δεν αντιμετοπιζω προβληματα στην αρχη μου βγηκε λιγο η πιστη για να στρωσει!
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχω το 2play στην forthnet, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια αποσυνδέσεις, και η τεχνική υποστήριξη μόνο λύσεις δεν βρίσκει. Σκέφτομαι να "μετακομίσω" στην HOL. Έχει κανείς παράπονα/προβλήματα; Στην περιοχή της Γλυφάδας κυρίως. αν εχεις αποσυνδεσεις ειναι θεμα router η θεμα χαλκου.οποτε και να αλλαξεις εταιρεια αμα σου δωσουν τον ιδιο χαλκο θα εχεις το ιδιο θεμα.οποτε προσεξε αν αλλαξεις παροχο να ζητησεις νεα γραμμη απο την Hol πριν καταργησεις την forthnet για να σου δωσουν νεο χαλκο.ισως βεβεα να χρειαστει να αλλαξεις και νουμερο.
trubiat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγώ παιδιά έχω HOL εδώ και τρία χρόνια και μένω Χαϊδάρι. Τους τελευταίους 6 μήνες μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις. Απορώ πώς για 2,5 χρόνια δούλευε μια χαρά και τώρα κάνει αποσυνδέσεις. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά routers αλλά τίποτα. Αποφάσισα να αλλάξω σε FORTHNET και περιμένω από μέρα σε μέρα να με συνδέσουν. Όταν δουλέψω και λίγο τη FORTHNET θα σας ενημερώσω για την εμπειρία μου μαζί τους.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγώ παιδιά έχω HOL εδώ και τρία χρόνια και μένω Χαϊδάρι. Τους τελευταίους 6 μήνες μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις. Απορώ πώς για 2,5 χρόνια δούλευε μια χαρά και τώρα κάνει αποσυνδέσεις. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά routers αλλά τίποτα. Αποφάσισα να αλλάξω σε FORTHNET και περιμένω από μέρα σε μέρα να με συνδέσουν. Όταν δουλέψω και λίγο τη FORTHNET θα σας ενημερώσω για την εμπειρία μου μαζί τους. πολυ απλα.κατι εγινε με τον χαλκο σου και σε ποιο σπανια περιπτωση με την εσωτερικη σου καλωδιωση.και το θεμα ειναι οτι αμα σου δωσει ο οτε τον ιδιο χαλκο και στην forthnet παιζει να εχεις και τα ιδια θεματα.που ο οτε οταν ζητας αλλαγη εταιρειας και οχι νεα γραμμη η νεο ανενεργο βρογχο σου δινει το ιδιο ζευγαρι.απλα αλλαζει το που κουμπωνει μεσα στο αστικο κεντρο.οποτε ολα να τα περιμενεις.χαρακτηριστικα γραμμης επισης να δουμε τι γινεται?επισης δοκιμασε χωρις τιποτα πανω παρα μονο το ρουτερ μηπως τα εχει παιξει κανα splitter φιλτρο κτλ.συναγερμος???θα εχεις μικρο downtime απο την διακοπη της μιας στην ενεργοποιηση της αλλης ακριβως γιατι θα παρεις το ιδιο ζευγαρι.και οχι δεν μπορειςνα τους πεις να σου δωσουν αλλο εκτος αν ενεργοποιουσες νεα γραμμη η ανενεργο βρογχο οταν παιξει ενημερωσε μας και γραψε και τα στατιστικα της γραμμης σου εστω και τωρα που εισαι Hol
krypton Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγώ παιδιά έχω HOL εδώ και τρία χρόνια και μένω Χαϊδάρι. Τους τελευταίους 6 μήνες μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις. Απορώ πώς για 2,5 χρόνια δούλευε μια χαρά και τώρα κάνει αποσυνδέσεις. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά routers αλλά τίποτα. Αποφάσισα να αλλάξω σε FORTHNET και περιμένω από μέρα σε μέρα να με συνδέσουν. Όταν δουλέψω και λίγο τη FORTHNET θα σας ενημερώσω για την εμπειρία μου μαζί τους. και εγώ έχω διαβάσει ότι παίζουν πολές αποσυνδέσεις τελευταία στη hol, μπορεί να είναι γενικό το πρόβλημα αλλά παίζει και το ενδεχόμενο του poulinos
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 και εγώ έχω διαβάσει ότι παίζουν πολές αποσυνδέσεις τελευταία στη hol, μπορεί να είναι γενικό το πρόβλημα αλλά παίζει και το ενδεχόμενο του poulinos απλα για να κανει αποσυνδεση η γραμμη δηλαδη να χασει το adsl πρεπει να αλλαξει κατι στο χαλκο.και bandwidth να μην εχει μια εταιρεια δεν θα χασει συγχρονισμο το ρουτερ εκτος αν εχει παθει τιποτα οι καρτες τους στο dslam και κανουν τιποτα reboot που το θεωρω απιθανο να γινεται αυτο.μιλαμε παντα να χανει συγχρονισμο οχι να πεφτει Ppp η να κατεβαζεις αργα κτλ.δηλαδη ο συγχρονισμος ειναι καθαρα ενα κομματι καρτα dslam χαλκος και ρουτερ πελατη.δεν επηρεαζεται απο bandwidth πιτταρισμενο δικτυο κτλ. αποσυνδεση θα μπορουσε να ειναι να σβηνει μονο το Ppp και να κανει απλα drop to connection χωρις να κανει συγχρονισμο.αυτο ναι μπορει να ειναι οτιδηποτε.απο χαλκο μεχρι δεν ξερω τι. να αλλαξαν τωρα κανα firmware Πανω στο dslam τους και να μην συνεργαζεται καλα με καποια routers και αυτο παιζει και ισως εκει θα μπορουσε να οφειλοταν οτι πολλοι εχουν αποσυνδεσεις.η εκτος αν αλλαξε το margin απο τιποτα 9 σε 6 οποτε καποιοι εχουν αποσυνδεσεις η αμα αλλαξε το Interleave σε fast.
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω hol εχω και μια χαρα παει, δεν εχω δει και το traffic shaping που λετε, παρ ολο που κατεβαζω τορρεντς καθημερινα. Ουτε αποσυνδεσεις εχω, βεβαια μπορει να φταιει και το ρουτερακι που ειναι βραχος
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω hol εχω και μια χαρα παει, δεν εχω δει και το traffic shaping που λετε, παρ ολο που κατεβαζω τορρεντς καθημερινα. Ουτε αποσυνδεσεις εχω, βεβαια μπορει να φταιει και το ρουτερακι που ειναι βραχος οι αποσυνδεσεις εχουν να κανουν πιο πολυ με θεμα χαλκου παρα provider.επισης για τα torrents απλα μπορει να μην πετυχαινεις το max δεν σημαινει οτι θα πηγαινουν με 10kilobytes.τωρα για το ρουτερακι που δινουν και λες βραχος μαλλον ειναι βραχος λογω της ποιοτητας της γραμμης σου γιατι σαν ρουτερ δεν ειναι και τιποτα τρελο.απλο ρουτερακι του κιλου οποτε τα περισσοτερα free που δινουν οι Providers.
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 οι αποσυνδεσεις εχουν να κανουν πιο πολυ με θεμα χαλκου παρα provider.επισης για τα torrents απλα μπορει να μην πετυχαινεις το max δεν σημαινει οτι θα πηγαινουν με 10kilobytes.τωρα για το ρουτερακι που δινουν και λες βραχος μαλλον ειναι βραχος λογω της ποιοτητας της γραμμης σου γιατι σαν ρουτερ δεν ειναι και τιποτα τρελο.απλο ρουτερακι του κιλου οποτε τα περισσοτερα free που δινουν οι Providers. Δεν χρησιμοποιω το νετφαστερ που δινουν, εχω το Netgear DGN 2000, και ουτε με τα τορρεντς εχω προβληματα... ισως ειμαι και τυχερη ποιος ξερει.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλα ναι ο χαλκος ειναι θεμα τυχης αλλα ναι το Netgear κλασεις αποτερο απο το netslower.
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 To σημαντικοτερο ειναι οτι συνεργαζεται με το DMT Tools, ετσι μπορω και κατεβαζω το snr
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 χαιρομαι που εχω forthnet και εχω 6 margin απο default και δεν χρειαζεται να αλλαξω snr.εχω και annex m μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.