xaris_agge Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδες!Εχω ενα wii το οποιο υστερα απο update ειδα οτι ειναι στη version 4.3e δεν το χω πειραξει καθολου και παιζω μονο αυθεντικα παιχνιδια. Θα ηθελα λοιπον να το κανω softmod με τον πιο ευκολο τροπο αν υπαρχει και αν χρειαστει και καποιο παιχνιδι πειτε μου ποιο.Αλλα εγω αυτο που 8α ηθελα ειναι να παιζω αντιγραμενα παιχνιδια βαζοντας τα στο wii!Μετα το softmod θα μπορω να παιζω με αντιγραμενα dvd η μονο μεσω ενος σκληρου δισκου? Ευχαριστω!
filip123go Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μετα το softmod θα μπορω να παιζω με αντιγραμενα dvd η μονο μεσω ενος σκληρου δισκου? Εξαρτάται..! Πόσο παλιό είναι το wii σου..?
xaris_agge Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πρεπει να το χω 3 χρονια.Να κανω search που στο φορουμ εδω η γενικα στο google?Παντως μηπως ξερει κανεις απο σας κανα οδηγο να μου δωσετε εδω θα με βοηθουσατε...Ευχαριστω!
Bourdoulas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εδώ να κάνεις. Πριν λίγες ρωτούσε το ίδιο και κάποιος άλλος.
filip123go Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Φίλε μου, ο οδηγός που υπάρχει στο forum είναι Γ@Μ@ΤΟΣ (με αυτόν έκανα και το δικό μου wii) αλλά δυστυχώς είναι για έκδοση μέχρι 4.2 :fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.