madas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αυτο τον καιρο σκεφτομαι να φτιαξω μια (σχετικα απλη) σελιδα η οποια θα φιλοξενει καποιες ταινιες (μεσω καποιου filehoster). τι γνωσεις θα χρειαστω??? με js, php και sql(γιατι σκεφτομαι να βαλω και ενα συστημα εγγραφων) θα ειμαι οκ???
dimitris_pa Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 παρανομες ταινιες ? αν ναι θα χρειαστης εναν παρα πολι καλο δικηγορο...... και με απλη html η αν το κανεις σαν blog μια χαρα θα εισαι....
madas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 παρανομες ταινιες ? αν ναι θα χρειαστης εναν παρα πολι καλο δικηγορο...... και με απλη html η αν το κανεις σαν blog μια χαρα θα εισαι.... σιγα ρε man... δλδ αμα εχω ενα blog με καποιες ταινιες και κατω απο αυτες μερικα link απο εναν filehoster απο οπου θα μπορεις να τις κατεβαζεις, θα με κλεισουν μεσα??? δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες... :huh: ετσι και αλλιως δεν ειναι και λιγα τα blog που κανουν κατι παρομοιο
black_widow Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 σιγα ρε man... δλδ αμα εχω ενα blog με καποιες ταινιες και κατω απο αυτες μερικα link απο εναν filehoster απο οπου θα μπορεις να τις κατεβαζεις, θα με κλεισουν μεσα??? δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες... :huh: ετσι και αλλιως δεν ειναι και λιγα τα blog που κανουν κατι παρομοιο Κοίτα αν βγάλει τώρα σύντομα καμία νέα τσόντα η Τζούλια θα κλείσεις πριν προλάβεις να ανοίξεις. Ας μην έγραφες ότι θα βάλεις ταινίες , θα στο κλείσουν λογικά το topic.
madas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Κοίτα αν βγάλει τώρα σύντομα καμία νέα τσόντα η Τζούλια θα κλείσεις πριν προλάβεις να ανοίξεις. Ας μην έγραφες ότι θα βάλεις ταινίες , θα στο κλείσουν λογικά το topic. βασικα εχω σκοπο να βαζω μονο ξενες ταινιες και κυριως παλιες. ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα... :unsure:
dimitris_pa Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 για παλιες ξενες ταινιες δεν νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα......
madas Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 για παλιες ξενες ταινιες δεν νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα...... και γω ετσι θελω να ελπιζω... -_-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.