Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για νεο site

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο τον καιρο σκεφτομαι να φτιαξω μια (σχετικα απλη) σελιδα η οποια θα φιλοξενει καποιες ταινιες (μεσω καποιου filehoster). τι γνωσεις θα χρειαστω??? με js, php και sql(γιατι σκεφτομαι να βαλω και ενα συστημα εγγραφων) θα ειμαι οκ???

Δημοσ.

παρανομες ταινιες ? αν ναι θα χρειαστης εναν παρα πολι καλο δικηγορο......

και με απλη html η αν το κανεις σαν blog μια χαρα θα εισαι....

Δημοσ.

παρανομες ταινιες ? αν ναι θα χρειαστης εναν παρα πολι καλο δικηγορο......

και με απλη html η αν το κανεις σαν blog μια χαρα θα εισαι....

σιγα ρε man... δλδ αμα εχω ενα blog με καποιες ταινιες και κατω απο αυτες μερικα link απο εναν filehoster απο οπου θα μπορεις να τις κατεβαζεις, θα με κλεισουν μεσα??? δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες... :huh: :huh: :huh: ετσι και αλλιως δεν ειναι και λιγα τα blog που κανουν κατι παρομοιο

Δημοσ.

σιγα ρε man... δλδ αμα εχω ενα blog με καποιες ταινιες και κατω απο αυτες μερικα link απο εναν filehoster απο οπου θα μπορεις να τις κατεβαζεις, θα με κλεισουν μεσα??? δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες... :huh: :huh: :huh: ετσι και αλλιως δεν ειναι και λιγα τα blog που κανουν κατι παρομοιο

Κοίτα αν βγάλει τώρα σύντομα καμία νέα τσόντα η Τζούλια θα κλείσεις πριν προλάβεις να ανοίξεις. Ας μην έγραφες ότι θα βάλεις ταινίες , θα στο κλείσουν λογικά το topic.

Δημοσ.

Κοίτα αν βγάλει τώρα σύντομα καμία νέα τσόντα η Τζούλια θα κλείσεις πριν προλάβεις να ανοίξεις. Ας μην έγραφες ότι θα βάλεις ταινίες , θα στο κλείσουν λογικά το topic.

βασικα εχω σκοπο να βαζω μονο ξενες ταινιες και κυριως παλιες. ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα... :unsure: :unsure: :unsure:

Δημοσ.

για παλιες ξενες ταινιες δεν νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα......

και γω ετσι θελω να ελπιζω... -_- -_- -_-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...