calenter2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Σε στατιστικές του consumer reports, τα computer της apple βρέθηκαν να χαλάνε όσο συχνά όσο και τα άλλα ωστόσο η apple ήταν πρώτη με διαφορά σε support (στην Αμερική, όχι εδώ). δώσε ένα link!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 http://www.zdnet.com/blog/apple/consumer-reports-apple-leads-in-support-by-double-digits-updated/1689 http://www.macworld.com/article/147024/2010/03/consumer_reports_apple.html http://www.macuser.com/rivals/consumer_reports_says_apple_la.php
ixthy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Φιλε μου τα δικα σου βιοματα δε καθοριζουν και δεν αντιπροσωπευουν την εργατικη ικανοτητα ενως ολοκληρου λαου,πολλων δισεκατομυριων! Και η Ελληνικη Foxconn ,θα ηταν πολυ πιο αναξιοπιστη!Οχι λογο ανικανοτητας προσωπικου,αλλα λογο διεφθαρμενης ηγεσιας! Και το οτι δεν εχεις δουλεια,ειναι και δικη σου ευθηνη,γιατι δεν σκεφτηκες ή δεν εψαξες τι προοπτικες θα ειχες σαν βιολογος,στην Ελλαδα!Δε πα να εχεις πτυχίου (αριστούχος φοιτητής) απο τον Αρη,οι ποοπτικες παραμενουν οι ιδιες,με ολα τα υπολοιπα στουρναρια,συναδελφους! Φίλε δεν είμαι άνεργος!!! Είπα ότι το δυναμικό μου πάει χαμένο! Έχω σταθερότατη δουλειά και δουλεύω από το 2003, ενώ δούλευα και στο παρελθόν αλλά περιστασιακά! Εγώ πλήρωσα για το master μου στην Αγγλία... Δε με ζει ο μπαμπάκας! Και θα είχα μείνει και έξω αν δεν στεναχωριόντουσαν οι δίκοι μου που δεν έχουν κανέναν άλλο στον κόσμο. Από κει και μετά και γω συμαθώ τον Κινεζικό λαό. Είδα όμως την ελίτ τους και δε λέει και πολλά. Όσο για τα περί Foxconn και διεφθαρμένης Ελληνικής ηγεσίας και γω συνφωνώ... Πρόσεχε όμως πόσο εύκολα κατηγορούμε τους εαυτούς μας, όταν υποστηρίζουμε όλους τους άλλους λαούς! Δηλαδή η Κινεζική ηγεσία δεν είναι διεφθαρμένη;;; Όταν όμως λέμε για μας, εεε τότε δε μιλάμε με στερεότυπα έτσι; Δηλαδή εμείς γιατί να είμαστε διεφθαρμένοι ως επί το πλείστον;;; Έχουμε κάνα γενετικό ελάττωμα; Παιδιά τα πράγματα είναι απλά!!! Το παν είναι τα φράγκα. Στο τέλος θα χάσουμε και τον τουρισμό (το μόνο που μας έχει απομείνει)! Διότι πρέπει να είναι μαλάκας κάποιος για να πληρώσει εδώ τα τριπλά από ότι στην Τουρκία. Ευτυχώς που ακόμα αυτή η χώρα μας η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ όμορφη... Βέβαια που θα πάει;;; Θα τα διαλύσουμε όλα... Για να επανέλθω στο θέμα προσωπικά δεν αγοράζω Apple πια για την ποιότητα, αλλά για το λογισμικό. Τελεία και παύλα. Μετά απλώς προσεύχομαι να μην καεί η nVidia gpu που η μαμά εταιρεία με τον Κορεάτη CEO δεν τέσταρε ποτέ για να δει αν καίγεται κάτω από φυσιολογική λειτουργία! Ήδη έχω αλλάξει μια logic board στα 2 χρόνια, ευτυχώς δωρεάν, αφού η Apple πράγματι έχει τέλειο after sales support, αλλά μόνο στα Apple stores... Γιατί αλλού... Βράστα!
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Κινέζοι χωρίς παιδεία; Για αυτό ο μεγαλύτερος όγκος άρθρων κάποια χρόνια τώρα στην ΙΕΕΕ είναι από Κινέζους ή περιέχει Κινέζους μέσα; Απλά είναι πολλοί και για αυτό φαίνονται και οι "χωρίς παιδεία" όπως φαίνονται και τα μυαλά. Από προσωπικές εμπειρίες δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα...
toxotis70 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Φίλε δεν είμαι άνεργος!!! Είπα ότι το δυναμικό μου πάει χαμένο! Έχω σταθερότατη δουλειά και δουλεύω από το 2003, ενώ δούλευα και στο παρελθόν αλλά περιστασιακά! Εγώ πλήρωσα για το master μου στην Αγγλία... Δε με ζει ο μπαμπάκας! Και θα είχα μείνει και έξω αν δεν στεναχωριόντουσαν οι δίκοι μου που δεν έχουν κανέναν άλλο στον κόσμο. Από κει και μετά και γω συμαθώ τον Κινεζικό λαό. Είδα όμως την ελίτ τους και δε λέει και πολλά. Όσο για τα περί Foxconn και διεφθαρμένης Ελληνικής ηγεσίας και γω συνφωνώ... Πρόσεχε όμως πόσο εύκολα κατηγορούμε τους εαυτούς μας, όταν υποστηρίζουμε όλους τους άλλους λαούς! Δηλαδή η Κινεζική ηγεσία δεν είναι διεφθαρμένη;;; Όταν όμως λέμε για μας, εεε τότε δε μιλάμε με στερεότυπα έτσι; Δηλαδή εμείς γιατί να είμαστε διεφθαρμένοι ως επί το πλείστον;;; Έχουμε κάνα γενετικό ελάττωμα; Παιδιά τα πράγματα είναι απλά!!! Το παν είναι τα φράγκα. Στο τέλος θα χάσουμε και τον τουρισμό (το μόνο που μας έχει απομείνει)! Διότι πρέπει να είναι μαλάκας κάποιος για να πληρώσει εδώ τα τριπλά από ότι στην Τουρκία. Ευτυχώς που ακόμα αυτή η χώρα μας η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ όμορφη... Βέβαια που θα πάει;;; Θα τα διαλύσουμε όλα... Για να επανέλθω στο θέμα προσωπικά δεν αγοράζω Apple πια για την ποιότητα, αλλά για το λογισμικό. Τελεία και παύλα. Μετά απλώς προσεύχομαι να μην καεί η nVidia gpu που η μαμά εταιρεία με τον Κορεάτη CEO δεν τέσταρε ποτέ για να δει αν καίγεται κάτω από φυσιολογική λειτουργία! Ήδη έχω αλλάξει μια logic board στα 2 χρόνια, ευτυχώς δωρεάν, αφού η Apple πράγματι έχει τέλειο after sales support, αλλά μόνο στα Apple stores... Γιατί αλλού... Βράστα! Kι εγω αλλαξα logic board στο παλιο μου MBP 2007 μοντελο, και μαλιστα δωρεαν , μετα απο 4 χρονια ! Στη document....
ixthy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Kι εγω αλλαξα logic board στο παλιο μου MBP 2007 μοντελο, και μαλιστα δωρεαν , μετα απο 4 χρονια ! Στη document.... Αυτή η document πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από άλλους συμφορουμίτες! Εύγε! Μακάρι να αποτελεί έστω και ένα υποκατάστατο των Apple Stores εν Ελλάδι στον τομέα της εξυπηρέτησης. Κινέζοι χωρίς παιδεία; Για αυτό ο μεγαλύτερος όγκος άρθρων κάποια χρόνια τώρα στην ΙΕΕΕ είναι από Κινέζους ή περιέχει Κινέζους μέσα; Απλά είναι πολλοί και για αυτό φαίνονται και οι "χωρίς παιδεία" όπως φαίνονται και τα μυαλά. Από προσωπικές εμπειρίες δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα... Φίλε μου λες να μην το ξέρω;;; Πολλές μάλιστα δημοσιεύσεις είναι στα Κινέζικα και τις διαβάζουν μόνοι τους. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά το θέμα δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα - λέγε με impact factor. Από κει και μετά έχω διαβάσει και γω papers από Chang, Chung και δε συμμαζεύεται et al. Ειδικά οι Κινέζοι ερευνητές έχουν βάλει ως επί το πλείστον ως σκοπό τους την υπερπαραγωγή δημοσιεύσεων. Είναι η κουλτούρα τους ακριβώς αυτή, αλλά τους ενθαρρύνει και η κυβέρνησή τους ως ένα βαθμό, η οποία προσφάτως δίνει χρήμα για έρευνα. Αλλά το θέμα είναι και οι λεπτομέρειες... Βέβαια άλλο οι Αμερικανοτραφείς Κινέζοι. Αυτοί μάλλον δεν είναι Κινέζοι αλλά... Αμερικάνοι! Τέλος αν σκεφτείς ότι αποτελούν και το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, ποιος λαός περιμένεις να έχει τις πιο πολλές δημοσιεύσεις; Οι Ελβετοί;;; Επίσης αν δεν το ξέρεις και οι Τούρκοι παράγουν πολλές δημοσιεύσεις, τις οποίες αύξησαν κατά μεγάλο βαθμό προσφάτως... Λες αυτό να σημαίνει κάτι πέρα από το γεγονός ότι σοβαρές κυβερνήσεις υποστηρίζουν την έρευνά τους, παρόλο που δεν έχουν και το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε εμείς; Προσωπικά όταν έκανα τις εργασίες μου έτυχε πολλές φορές να πετύχω Ελληνικές δημοσιεύσεις μπροστά μου στα θέματα που με αφορούσαν. Τουρκική ούτε μία και είναι και δεκαπλάσιοι από εμάς. Πάντως καλά κάνουν οι Κινέζοι (και οι Τούρκοι)... Βλέπουν ότι είναι ανερχόμενη υπερδύναμη... Αντιθέτως εμείς εδώ τι κάνουμε; Σε λίγο τα εργαστήρια στα πανεπιστήμια δε θα έχουν ούτε χαρτί για... τουαλέτα! Ήδη ο Δημόκριτος δεν έχει τέτοιου είδους "πολυτέλειες"!!!! Αλλά βέβαια αυτό είναι σπατάλη με βάση το ΔΝΤ! Άλλωστε τι χρειάζεται η έρευνα στην Ελλάδα;;; Και οι αγράμματοι μπορούν να σερβίρουν...
toxotis70 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Να σημειώσω ότι το mbp δεν ήταν καν Ελληνικό...αλλά Απο Αμερική.
ixthy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Να σημειώσω ότι το mbp δεν ήταν καν Ελληνικό...αλλά Απο Αμερική. Η nvidia δε σου χάλασε; Επίσης έγραφε made in USA? Πάντως την gpu δεν την φτιάχνει η Apple.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 απο την επαφη μονο με το δερμα σε 3 χρονια (οχι δικο μου)
haHa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ενδιαφερουσα, unbiased ερευνα για την αξιοπιστια των κατασκευαστων pc: http://www.rescuecom.com/computer-reliability-report-2011-q1.html The Computer Reliability Report gives an unbiased summary of the most reliable personal computer manufacturers. The top five brands with the best overall reliability in Q1 2011 are: 1. IBM/Lenovo (254) 2. Asus (242) 3. Toshiba (164) 4. Apple (149) 5. HP/Compaq (122)
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 OMG του Ρομποκοπ είναι το mbp? Εγώ 2,5 χρόνια και δεν έχει το παραμικρό, ειδικά στα σημεία αυτά που δείχνεις! Πώς τα κατάφερε;! Αυτά θέλουν τροχό για να γίνουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.