kinezos69 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ψάχνω για κλιματιστικό 24000 BTU το οποίο θα χρησιμοποιώ για ψύξη και για θέρμανση. Εννοείται να είναι inverter και επίσης επώνυμο. Θα ήθελα γνώμες από προσωπική χρήση.
lary7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Και τα daikin ειναι κορυφη , made in japan και κρατανε μια ζωη. Και εμεις στα 24.000btu εχουμε για εναν μεγαλο χωρο, το καλοκαιρι τον κανει ψυγειο σε 2 λεπτα αλλα το χειμωνα ζοριζεται να τον ζεστανει.
tsifotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 το made in japan εχει οντως σημασια. Στις ιδιες μαρκες και ιδιο μοντελο, ενα γραμμα στον κωδικο μπορει να δειχνει την καταγωγη του κλιματιστικου. Απο made in china σε made in japan, μεγαλη διαφορα: πχ ενα βασικο που θα δειξει ποιοτητα κατασκευης αμεσα ειναι στον θορυβο της εσωτερικης μοναδας μεταξυ αλλων. καλη τυχη
DiastimikosPP Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Έχω Mitsubishi αλλά πάρε Sharp πιστεύω. Ε ναι. Εχεις δικιο καλα τα λες.
kinezos69 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδιά βασικά εγώ θα δώσω μεγάλη βαρύτητα στην κατανάλωση διότι θα το δουλέψω και σαν κύρια θέρμανση (για την ψύξη και από το carrefour να πάρεις γίνεται η δουλειά σου). Π.χ. τα daikin που αναφέρθησαν είναι κορυφή σε θέμα ποιότητας και θορύβου αλλά σε κατανάλωση υστερούν αρνητικά σε σχέση με τα άλλα (HITACHI, MITSUBISHI). Εγώ θέλω να ξέρω αν κάποιος δουλεύει συγκεκριμένο μοντέλο κάποιας μάρκας και είναι ευχαριστημένος συνδυαστικά από όλα αυτά δλδ ικανοποιητική κατανάλωση, μετριο θόρυβο κτλ.
cger Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εμείς στη δουλιά μόνο Daikin κλιματιστικές μονάδες έχουμε και είναι κορυφή. Οπότε Daikin +1.
lary7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Στα μεγαλα κλιματιστικα οι δεικτες αποδοσης (EER&COP) ειναι μικροτεροι απο οτι στα μικρα οπου φτανουν μεχρι το 5 νομιζω. Αλλα καλυτερα ψαξτο και μονο σου απο τις κορυφαιες μαρκες και συγκρινε αυτους τους δεικτες + το επιπεδο θορυβου εσωτερικης μοναδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.