bokoboko Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για σας παιδια, εχω προβλημα οπως λεει κ ο τιτλος με το DVD στον υπολογιστη μου. Εψαξα λιγο στο forum και ειδα σε πρωτη φαση να τον βαλω να κανει boot απο κει, ενω τον εβαλα να κανει boot απο το DVD και επελεξα να μην κανει boot απο καπου αλλου μπηκε στα windows.. Τεσπα,το προβλημα μου ειναι οτι δε διαβαζει/γραφει... Θα δοκιμασω εντωμεταξυ να το συνδεσω σε αλλη sata...Αν εχετε καποια ιδεα τι μπορω να κανω.. Ευχαριστω εκ των προτερων (Εχω windows 7(64) και το DVD ειναι:SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK)
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εκτός απο το να αλλάξεις sata δοκίμασε και ενα firmware update αν υπάρχει ισως να βοηθήσει.
bokoboko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Παιδια οπως κ να χει μπορειτε να μου προτεινετε ποιο να παω να αγορασω? Θα παει full για εγγραφη...
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Σταθερή αξία φίλε μου Plextor τόσα χρόνια με αυτα πορεύομαι και δεν με εχει αφήσει ποτέ. Σε συνδιασμό με Taiyo Yuden δισκάκια έκλεισες
bokoboko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Φιλε μου σ'ευχαριστω αλλα ελεγα κατι σε 20 euro... βεβαια κ αυτο που ειχα παλι εκει στα 15 το πηρα..Δυστυχως δε μπορω να δωσω παραπανω,αν εχεις κατι σαυτη τη τιμη..
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το πιο φθηνο writer που θα βρεις παρε. Ομως επειδη οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες,εγω προσωπικα θα κοιτουσα κατι σε LG και οχι sony-nec
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τότε όπως ειπε και Thanos πάρε οτι πιο φτηνό βρείς θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου
bokoboko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πηρα ενα lg παιδια με 19.90..Ελπιζω να με βγαλει κανα 2 χρονακια... Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας,οπως παντα αλλωστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.