Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή σε πείραξε η ανακρίβεια της αγορά του κινητού στο κείμενο μου και όχι η ανακρίβεια ότι το Insomnia και οι ιδιοκτήτες του που ειναι μέτοχοι στο FB το έκαναν αυτό για στηρίξουν το ίδιο το FB.

Τι είναι πράσινο και λέει καλημέρα? το Ψυγείο.....

ανακρίβεια δεν είναι πράσινο... και όλα τα άλλα καλά.

και φυσικα με πειραξε η ανακριβεια για την αγορα του κινητου. δινει εντελως αλλη σημασια στο post σου. γιατι αν, εστω αν, το insomnia ειχε πληρωσει για την αγορα του κινητου κ μετα το χαριζε με κληρωση οπουδηποτε κανεις δεν θα μπορουσε να πει τιποτα καθως σπαταληθηκαν λεφτα για τον σκοπο αυτο οποτε κ το insomnia θα το κανει οπου θελει. αλλα απο την στιγμη που ειναι χορηγια της κατασκευαστριας εταιριας (της αντιπροσωπιας στην προκειμενη) εγω οπως και πολλοι αλλοι απο οτι φαινεται περιμενω να το δινουν απλα με ενα post στο forum και οχι απο ενα τριτο site ωστε να διαφημισουν. γιατι να διαφημισουν? για να βγαλουν τα εξοδα της αγορας του LG το οποιο το πηραν τσαμπα και θα χαρισουν αργοτερα? καταλαβες για ποιον λογο κολλησα σε αυτην την ανακριβεια?

και οσο το γεγονος που υποστηριζεις οτι οι ιδιοκτητες του insomnia ειναι μετοχοι στο FB και το εκαναν για την προωθηση του τελευταιου δεν το ηξερα. κ εδω που τα λεμε εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα κατι τετοιο απο το post σου.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο κινητό.

Θέλω να λάβω μέρος στο διαγωνισμό αλλά δε θέλω fb.

Κρίμα.

Λάθος τρόπος διαφήμισης του forum.

Δημοσ.

Μια ερώτηση: πως κατοχυρώνομαι για τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό, αφού προφανέστατα δεν έχω το πραγματικό μου όνομα στο fb;

Δημοσ.

Δηλαδή σε πείραξε η ανακρίβεια της αγορά του κινητού στο κείμενο μου και όχι η ανακρίβεια ότι το Insomnia και οι ιδιοκτήτες του που ειναι μέτοχοι στο FB το έκαναν αυτό για στηρίξουν το ίδιο το FB.

Τι είναι πράσινο και λέει καλημέρα? το Ψυγείο.....

ανακρίβεια δεν είναι πράσινο... και όλα τα άλλα καλά.

Ειναι εμφανες απο το μηνυμα σου οτι τα υπολοιπα τα ειπες ως υπερβολη για να ειρωνευτεις.

Μην παρεξηγηθεις αλλα ετσι το ειδαμε και ετσι ειναι.

Και βεβαια αυτοι αποφασιζουν πως θα γινει ο διαγωνισμος. Δεν λεει καποιος το αντιθετο. Απλα εκφρασαμε την αποψη μας. Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.

ΥΓ. Μραβο αξιζουν σιγουρα στην lg που εδωσε σε καμποσα φορουμ απο μια συσκευη.

Δημοσ.

Εγώ σαν χαβαλέ το πήρα το μήνυμα του BikousDikous...

Αν τα εννοούσε τι να πω;

Δημοσ.

Λογω εφαρμογής και οχι FB (αν ηταν σκέτο), ουτε εγώ δεν θα συμματάσχω.

Νομίζω ηταν λάθος απόφαση που θα επανεξετάσουν οι διαχειριστές στον επόμενο διαγωνισμό. B) Τα fb και εφαρμογές δεν "πιάνουν" σε ενεργούς computerακιδες όπως οι πιο πολλοί χρήστες του Insomnia. Εμείς δεν πατάμε YES σε καθε παράθυρο που βγαίνει. Αυτά οι μαθητές τα κανουν στο πρώτο τους netbook. Δεν ειναι εδώ WU cosmote διαγωνισμός, ούτε to-ma-ktiko promotion.. Γνώμη μου δλδ ;)

Next time με ένα απλό post "Θα ήθελα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό κτλ" και αν θελετε να το κάνετε πιο δύσκολο αρκεί ο συμμετέχων να εχει πχ 100 posts. Αυτό θα κανει πιο ενεργούς καποιους χρηστες στα 70 μηνύματα και θα αποτρέψει καποιους που απλά θα εγγραφούν μπάς και κερδίσουν.

Φιλικά keysmith (από τα παλαιότερα μέλη σας)

Δημοσ.

Δυστυχώς το topic κατάντησε anti facebook κίνημα. Φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε μηνύματα που θεωρούν δεδομένη τη συλλογή προσωπικών στοιχείων, την αποστολή τους σε διαφημιστές από το insomnia, app που στέλνει spam κ.ο.κ !!! Είναι φανερό ότι υπάρχει απίστευτη άγνοια που καταντάει επικίνδυνη. Δε θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω το πόσες υπηρεσίες/apps υπάρχουν που αναλαμβάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά, αυτοματοποίηση διαγωνισμών για εταιρείες μέσα από μια facebook page (με μεγάλο κόστος μάλιστα) χωρίς κάτι περισσότερο. Ότι εδώ και καιρό το fb έχει εργαλεία που κάνουν εύκολη τη ρύθμιση για το τι πληροφορίες ο χρήστης του fb θα αποφασίσει να έχει δημόσια διαθέσιμες (Everyone) και ποιες όχι. Ότι το μόνο στοιχείο που συλλέγεται στον διαγωνισμό είναι το ονοματεπώνυμο και το avatar, τα ούτως η άλλως πάντα δημόσια στοιχεία καθώς και η ημερομηνία υποβολής. Στην τελική μπορεί πάντα να γίνει αφαίρεση του app μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει για το fb και την σχετική τρομολαγνεία γύρω από αυτό, το ότι είναι πιο «έξυπνος» αυτός που δεν έχει λογαριασμό, καταντάει κουραστικό μετά από λίγο όμως ειδικά σε ένα topic διαγωνισμού.

Σχετικά με το ερώτημα για συμμετοχές στον διαγωνισμό χωρίς κανονικό ονοματεπώνυμο, δεν διαφέρει από το να γινόταν μέσα στο site. Θα ανακοινωθεί το «όνομα» και αντίστοιχα θα επικοινωνήσουμε εμείς μέσα από την επιλογή Message αν την έχει ενεργοποιημένη ο νικητής για το προφίλ του. Σε περίπτωση που δεν την έχει, μπορεί ο νικητής να επικοινωνήσει είτε μέσω του wall είτε μέσω του site για την επιβεβαίωση των στοιχείων του.

Τελειώνοντας να επαναλάβω ότι και στην αρχή. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός γίνεται μέσα από το fb και κανένας δε σας υποχρεώνει να συμμετέχετε είτε έχετε είτε δεν έχετε λογαριασμό. Είναι τόσο απλό. Σίγουρα πάντως στον επόμενο διαγωνισμό (btw, it will rock) θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και από το site με την πλατφόρμα που έχουμε φτιάξει.

Οποιαδήποτε απορία μπορείτε να την στέλνετε με pm ή με email στο hal9000 παπάκια insomnia.gr

Δημοσ.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Δημήτρης Αποστόλου

Συγχαρητήρια !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...