katsikoula Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ε εντάξει τώρα είπα και εγώ μια ανακρίβεια loooool .... σιγά... το νόημα πάντως έχει σημασία.... ωραια λοιπον, το νοημα σου στηριζεται σε ανακριβειες
Orifiel Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εμένα δεν μου αρέσει το αμέσως μετά το “enter” διότι γράφει: (Easypromos is requesting permission to do the following: Access my basic information Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, list of friends and any other information I've shared with everyone). Ιδίως το τελευταίο τι σας αφορά??? Λολ offtopic: Φαντάζομαι κάτι τέτοιο : Name (Ally Baba) Profile picture (ένα πορτρέτο του Λάντεν) Networks (coran, bomb the all, kamikaze, etc) List of friends (καμιά 200ρια Ιράν, Πακιστάν) Τώρα για το τι συζητάγανε (ασυζητητεί).
tolis7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 χαχα παλι φαντασματα βλεπετε? μην φοβαστε κανεις δεν προκειται να ασχοληθει με τις ζωες σας
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 χαχα παλι φαντασματα βλεπετε? μην φοβαστε κανεις δεν προκειται να ασχοληθει με τις ζωες σας Ένα app με το όνομα "easypromos" (easy promotions για τους αδαείς ) το λιγότερο που μπορεί να σου κάνει είναι να σου γεμίσει το mailbox με διαφημήσεις.
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Βάλτε οτιδήποτε, δε παίζει ρόλο. Ως συμμετοχή θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο σας στο fb. Ναι αλλά αν είναι ψεύτικο το name στο FB θα στείλετε μετά το κινητό ή θα πείτε "sorry wrong name, no phone!"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Συμφωνω με ολες τις αρνητικες για το fb και για την εφαρμογη. -1 και απο εμενα. Ο,τι πιο ευκολο το κανετε ετσι, αλλα τελικα κερδιζετε δυσφυμιση απο το παρον thread.
Toudor14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 -1 Και απο μένα .. Αυτό λέγετε δέλεαρ , και η λέξη δέλεαρ έχει αρνητική σημασία ! Και για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και ειλικρινης , θα ομολογήσω πως έλαβα μέρος στο διαγωνισμό , μόνο κ μόνο επειδή προχτες η γιαγιά μου κάθησε πάνω στο iphone 4 μου - και το ξεχαρβάλωσε Και έχει εναν πισινό τεράστιο σα μπανιέρα παιδιά! Αλλιώς ούτε κουβέντα !!
elteo Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δεν είναι ευγενικό που θα το σχολιάσω αλλά το Myphone πως κάνει τον διαγωνισμό μέσω του φόρουμ του; Θεωρώ λίγο μη ορθό να τον διαφημίζετε μέσω του site σας το οποίο στηρίζουμε και να τον διοργανώνετε μέσω του ηλίθι@υ facebook. -1 κ από μένα. Και δεν είναι τόσο απλό, το "δεν θες, μην συμμετέχεις" ...οπότε μην το λέτε ελαφρά την καρδία. ΥΓ. για τους υπερασπιστές του facebook, όταν σας ζητάνε στοιχεία άλλες υπηρεσίες στον πραγματικό κόσμο, τους στραβοκοιτάτε κατά τα άλλα.
deviant Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τα πράγματα είναι απλά.Tο site ανήκει στον διαχειριστή του και αυτός κανονίζει τι θα βάλει ή πως θα το διαχειριστεί.ο διαγωνισμός πράγματι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσουν οι διαχειριστές του insomnia ή οι συνεργάτες τους (αυτοί που διαχειρίζονται το application μέσω του οποίου γίνεται ο διαγωνισμός) πληροφορίες χρήσιμες σε εταιρείες δημοσκοπήσεων σε εμπορικές επιχειρήσεις σε διαφημιστικές εταιρείες. Το application πριν την εγκατάσταση ενημερώνει τον καθένα περί του τι πρόκειται, άρα απόφαση του καθενός είναι αν θα το εγκαταστήσει ή όχι. Βέβαια το πιο ξεκάθαρο και σωστό από την διαχείριση του insomnia θα ήταν να αναφέρουν, όλα αυτά που αναφερονται πριν την εγκατάσταση του application, στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού, το οποίο είναι ΦΑΟΥΛ αφού δεν το πράττουν.
BikousDikous Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ωραια λοιπον, το νοημα σου στηριζεται σε ανακριβειες Δηλαδή σε πείραξε η ανακρίβεια της αγορά του κινητού στο κείμενο μου και όχι η ανακρίβεια ότι το Insomnia και οι ιδιοκτήτες του που ειναι μέτοχοι στο FB το έκαναν αυτό για στηρίξουν το ίδιο το FB. Τι είναι πράσινο και λέει καλημέρα? το Ψυγείο..... ανακρίβεια δεν είναι πράσινο... και όλα τα άλλα καλά.
Makaros1994 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 -1 και απο μενα. Τι κολλημα ειναι αυτο με το facebook; Και δεν νομιζω να χρειαζεστε διαφημιση στο facebook. Για την ακριβεια δεν χρειαζεστε καν σελιδα στο facebook. To σαιτ το βρισκω υπεροχο. Ποιος ο λογος για ενα fan club;... Ελπιζω ο επομενος διαγωνισμος να γινει εντος του σάιτ.
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 το like ειναι αρκετο στη σελιδα η πρεπει να κανουμε και τιποτα αλλο?
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ως καλό προβατάκι που είμαι άντε να σου πω Κάτω από τη φώτο του κινητού έχει ένα enter (σε πράσινο φόντο) πάτα το, βάλε το όνομα του λογαριασμού στο fb ή ότι θες από όσο μάθαμε και πάρε μέρος. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις