Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Μόλις πήρα μέρος και εγώ! :)

Καλή τύχη σε όλους!

@facebook_haters

Βλέπω πάρα πολλούς που απλά απάντησαν για να δείξουν ότι δεν έχουν facebook...

Χμμμμ... fanboysμος κατά του facebook?!

Ναι, δεν διαφωνώ ότι υπάρχει πλήθος ατόμων που ακολουθούν την τάση (τεχνολογική,, μουσική, ενδυματολογική κτλπ.) σαν τα πρόβατα...

Αλλά υπάρχει και η εξής τάση: Βλέπω τι κάνει ο πολύς κόσμος έτσι ώστε εγώ να μην το κάνω ή να κάνω το αντίθετο-εναλλακτικό απλά και μόνο για να διαφέρω...

Επίσης δεν το κρύβω, εκτός του ότι απάντησα με αυτό ποστ θέλοντας να πω ένα ευχαριστώ στο team του insomnia για τον διαγωνισμό, ήθελα και να κατακρίνω αυτούς του δήθεν ιδεολόγους και μη θύματα που μη έχοντας account στο facebook νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους.

Δεν αναφέρομαι σε κανένα προσωπικά γιατί δεν ξέρω τι λόγους έχει ο καθείς και δεν έχει account στο facebook.

Αλλά μπορείς να έχεις και account χωρίς να βγάζεις τα άπλυτα σου στη φόρα... μπορείς όπως είπε και ο χρήστης παραπάνω να έχεις ένα υποτυπώδης λογαριασμό...

Συγνώμη για το offtopic και για μια ακόμη φορά...

Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και στους διαγωνιζόμενους!!! :)

Δημοσ.

μπράβο για τον διαγωνισμό αλλά δεν θα φτιάξω facebook για ένα διαγωνισμό.

- 1 και από μένα.

+1

[offtopic] αρα μηδεν :P [/offtopic]

Δημοσ.

Για το θέμα του διαγωνισμού μέσω fb, επιλογές είναι αυτές. Δεν αναγκάζεις κανείς και κανέναν να φτιάξει κάποιο προφίλ απλά και μόνο για τον διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους, και ένα μπράβο για την ιδέα του διαγωνισμού από το site.

Περιμένουμε και άλλους :mrgreen:

Δημοσ.

Έλεος.... αυτοί οι αδύσταχτοι admins ούτε με ρώτησαν που να κάνουν το διαγωνισμό για το κινητό που χαρίζουν και τον κάνουν στο Facebook χωρίς την άδεια μου.... Έλεος... Άλλη φορά λοιπόν για να μην σας banarω παρακαλώ να ζητάτε εγγράφως την άδεια μου και την γνώμη μου για το τί θα κάνετε που και πως θα αξιοποιήσετε δώρα που αγοράζετε και χαρίζετε για το Insomnia. Άντε μπράβω... Εγώ βάζω -300000000000000000 βαθμούς για αυτή σας την απόφαση.... Είμαι σίγουρος πλέον ότι έχετε μετοχές και στο FB και για αυτό όλα αυτά για να μας παραπλανήσετε και να μας υποχρεώσετε να γραφτούμε και εκεί. Ουστ.... καλή επιτυχία σε όλα τα θύματα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό σας....

Υ.Γ. Για άλλη μια φορά μπράβο παιδιά... καλό είναι μερικές φορές να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και μερικοί που ίσως να μην έχουν σχέση μόνιμη με το forum έτσι ώστε να μην είναι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι συμμετέχοντες σε αυτούς.

Υ.Γ.2 Ένας από τους 500.000.000 μαμάκες που έχει account στο facebook.

Δημοσ.

Εμένα δεν με πείραξε πως ήταν μέσω facebook με πείραξε που ήταν μέσω 3ης fb app που έπρεπε να κάνεις approve.

Όπως και να έχει ευχαριστούμε για την κίνηση.

Δημοσ.

Να μου λείπει και το κινητό αλλά και αυτός ο τρόπος του διαγωνισμού.

Πόσες φορές εδώ στο φόρουμ κατακρίνουμε το fb και αυτές τις εφαρμογές του.....αλλά τι να πεις

Μόνο και μόνο ότι θα πρέπει να αποδεχτείς εφαρμογή fb....όχι,δεν θα το κάνω.

Δημοσ.

Και εμένα το μόνο πρόβλημα μου είναι η εφαρμογή...

Όταν ζητάει πρόσβαση στα παρακάτω:

{Να έχει πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες μου

Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, list of friends, and any other information I've shared with everyone} :devil:

Απλά δεν μπορώ να πατήσω αποδοχή, καλή τύχη λοιπόν σε αυτούς που συμμετέχουν.

Και πήρα και εγώ μέρος στο διαγωνισμό του Myphone και προτιμώ τον τρόπο του post και ο καθένας τον αριθμό του B)

Δημοσ.

-1

Έχω fb αλλά δεν εγκαθιστώ την εφαρμογή.

Όσο για το επιχείρημα ότι ο διαγωνισμός είναι πιο δίκαιος, υπάρχουν δεκάδες άλλοι πιο απλοί τρόποι επίσης δίκαιοι...

Πιο εύκολο ίσως αλλά όχι πιο δίκαιο.

Δημοσ.

Έλεος.... αυτοί οι αδύσταχτοι admins ούτε με ρώτησαν που να κάνουν το διαγωνισμό για το κινητό που χαρίζουν και τον κάνουν στο Facebook χωρίς την άδεια μου.... Έλεος... Άλλη φορά λοιπόν για να μην σας banarω παρακαλώ να ζητάτε εγγράφως την άδεια μου και την γνώμη μου για το τί θα κάνετε που και πως θα αξιοποιήσετε δώρα που αγοράζετε και χαρίζετε για το Insomnia. Άντε μπράβω... Εγώ βάζω -300000000000000000 βαθμούς για αυτή σας την απόφαση.... Είμαι σίγουρος πλέον ότι έχετε μετοχές και στο FB και για αυτό όλα αυτά για να μας παραπλανήσετε και να μας υποχρεώσετε να γραφτούμε και εκεί. Ουστ.... καλή επιτυχία σε όλα τα θύματα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό σας....

Υ.Γ. Για άλλη μια φορά μπράβο παιδιά... καλό είναι μερικές φορές να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και μερικοί που ίσως να μην έχουν σχέση μόνιμη με το forum έτσι ώστε να μην είναι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι συμμετέχοντες σε αυτούς.

Υ.Γ.2 Ένας από τους 500.000.000 μαμάκες που έχει account στο facebook.

δλδ τι θες να πεις? οτι το insomnia αγοραζει το LG Optimus 2X για να τα χαρισει στα μελη του insomnia?

1) γιατι στο facebook το χαριζει κ οχι στο insomnia (κ καλα κανει κιολας-αποφαση του).

2) στο αρχικο post αναφερει (αν θυμαμαι καλα φυσικα)οτι το κινητο ειναι μια ευγενικη χορηγια της LG Hellas

οποτε οταν μιλαμε να μιλαμε με σιγουρια αλλιως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αναφερουμε οτι δεν ειμαστε σιγουροι για αυτο που λεμε οπως εκανα κ απο πανω ωστε να αποφευγουμε τις ανακριβειες.

edit: το σιγουρεψα. οριστε κ η αποδειξη για το που βρηκε το κινητο το insomnia http://www.insomnia.gr/page/reviews/_/smartphones/lg-optimus-2x-p990-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-r31?pg=10

Δημοσ.

-1

Έχω fb αλλά δεν εγκαθιστώ την εφαρμογή.

Όσο για το επιχείρημα ότι ο διαγωνισμός είναι πιο δίκαιος, υπάρχουν δεκάδες άλλοι πιο απλοί τρόποι επίσης δίκαιοι...

Πιο εύκολο ίσως αλλά όχι πιο δίκαιο.

με κάλυψες πλήρως.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...