Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την ιδια απορια εχω κ εγω.

Εγω παντως εβαλα το πραγματικο μου ονομα:shifty:

edit: εχω την εντυπωση οτι θελει το nick μας στο φορουμ...

Και εγώ για Nick σκέφτομαι και είμαι πριν το κλικ. Αναμένω...

Βάλτε οτιδήποτε, δε παίζει ρόλο. Ως συμμετοχή θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο σας στο fb.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό αλλά δυστυχώς ούτε κι εγώ έχω facebook για να συμμετάσχω...:fear: Ελπίζω στον επόμενο :rolleyes:

Δημοσ.

Οσοι λιγοτεροι τοσο το καλυτερο :-D

Ελπίζω για το κινητο, και κερναω μπυρες* ολο το φορουμ αμα το τυχω :P

* και μετα θα το πουλησω για να βγαλω τα λεφτα για τις μπυρες :-(

Δημοσ.

Πολλά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό αλλά δυστυχώς ούτε κι εγώ έχω facebook για να συμμετάσχω...:fear: Ελπίζω στον επόμενο :rolleyes:

Γράψου στο myphone και πάρε μέρος εκεί.Ούτε εγώ έχω facebook ούτε πρόκειτε ποτέ να γραφτώ.

Δημοσ.

Γράψου στο myphone και πάρε μέρος εκεί.Ούτε εγώ έχω facebook ούτε πρόκειτε ποτέ να γραφτώ.

Χε χε έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό του myphone από το οποίο αγόρασα κι ένα desire σε άψογη κατάσταση και άψογη τιμή! Γι αυτό άμα το κερδίσω θα το πουλήσω σφραγισμένο να καλύψω καμία αληθινή ανάγκη...

Δημοσ.

μπράβο για τον διαγωνισμό αλλά δεν θα φτιάξω facebook για ένα διαγωνισμό.

- 1 και από μένα.

Τελικά είμαστε αρκετοί χωρίς fb... :P

Δημοσ.

Τελικά είμαστε αρκετοί χωρίς fb... :P

Αυτό βλέπω κι εγώ και δεν κρύβω οτι με χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και φαίνεται οτι πολλά είναι τα άτομα που δεν καταπίνουν αμάσητα όσα τους πρσφέρουν...

(Χωρίς να θέλω να θίξω όσους έχουν facebook μιας και αρκετοί το χρησιμοποιούν και για επαγγελματικούς λόγους)

Δημοσ.

ένα μειον και απο μένα για την χρήση του προγράμματος για την εγγραφή στον διαγωνισμό...

στον επόμενο διαγωνισμό...

Δημοσ.

Ποιό πρόγραμμα βρε παιδια; Απο που το κατεβάζουμε και δεν το βρίσκω; (ισως φταιει οτι μπαινω το απο τo linux του πανεπιστημιου αυτη τη στιγμή; ). Τοση σαβουρα εχει το πισάκι, αν ειναι να βαλω αλλο ενα για να μπω στο διαγωνισμο χαλάλι.

Παντως, οσοι δεν εχετε facebook, τι σας εμποδίζει να δημιουργήσετε ενα profile τυπου "Apaixtos Paiktaras", "Elvis Prisley" ή "Zhtw H 8yra 7, 13, 21" και να συμμετάσχετε;

Εκτος και αν ειναι φιλοσοφικο το ζητημα (δηλαδη δεν πατάτε στο facebook για λογους μποϊκοταζ του εν λογω site), οποτε τοτε απλά δεν συμμετεχετε.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι αντίθετος στο Facebook και δεν το χρησιμοποιω καθόλου αν και έχω λογαριασμό. Μάλλον θα πάω να φτιάξω κάποιον δεύτερο ψεύτικο λογαριασμό του τύπου thyra 13 που είπε ο φίλος παραπάνω για να τον χρησιμοποιω για διαγωνισμούς...

Δημοσ.

To app αυτό θα στέλνει κατά καιρούς διαφημήσεις? Γιατί αν δεν κάνω λάθος το όνομά του είναι "promo-κάτι" ή κάτι τέτοιο!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...