Hal9000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 την ιδια απορια εχω κ εγω. Εγω παντως εβαλα το πραγματικο μου ονομα edit: εχω την εντυπωση οτι θελει το nick μας στο φορουμ... Και εγώ για Nick σκέφτομαι και είμαι πριν το κλικ. Αναμένω... Βάλτε οτιδήποτε, δε παίζει ρόλο. Ως συμμετοχή θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο σας στο fb.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ok Θα βάλω το name στο fb, μην γίνει και αντιστοιχία (πλάκα κάνω)
Greek_Tornado Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πολλά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό αλλά δυστυχώς ούτε κι εγώ έχω facebook για να συμμετάσχω... Ελπίζω στον επόμενο
Aragorn Elessar Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οσοι λιγοτεροι τοσο το καλυτερο Ελπίζω για το κινητο, και κερναω μπυρες* ολο το φορουμ αμα το τυχω * και μετα θα το πουλησω για να βγαλω τα λεφτα για τις μπυρες
nikoskon Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 HTTPS -> HTTP + Εγκατάσταση Application Κρίμα γιατί θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω.
tarantules Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πολλά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό αλλά δυστυχώς ούτε κι εγώ έχω facebook για να συμμετάσχω... Ελπίζω στον επόμενο Γράψου στο myphone και πάρε μέρος εκεί.Ούτε εγώ έχω facebook ούτε πρόκειτε ποτέ να γραφτώ.
Greek_Tornado Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γράψου στο myphone και πάρε μέρος εκεί.Ούτε εγώ έχω facebook ούτε πρόκειτε ποτέ να γραφτώ. Χε χε έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό του myphone από το οποίο αγόρασα κι ένα desire σε άψογη κατάσταση και άψογη τιμή! Γι αυτό άμα το κερδίσω θα το πουλήσω σφραγισμένο να καλύψω καμία αληθινή ανάγκη...
Maitre Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 μπράβο για τον διαγωνισμό αλλά δεν θα φτιάξω facebook για ένα διαγωνισμό. - 1 και από μένα. Τελικά είμαστε αρκετοί χωρίς fb...
tarantules Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τελικά είμαστε αρκετοί χωρίς fb... Αυτό βλέπω κι εγώ και δεν κρύβω οτι με χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και φαίνεται οτι πολλά είναι τα άτομα που δεν καταπίνουν αμάσητα όσα τους πρσφέρουν... (Χωρίς να θέλω να θίξω όσους έχουν facebook μιας και αρκετοί το χρησιμοποιούν και για επαγγελματικούς λόγους)
Meraklis56 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ένα μειον και απο μένα για την χρήση του προγράμματος για την εγγραφή στον διαγωνισμό... στον επόμενο διαγωνισμό...
kurkosdr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ποιό πρόγραμμα βρε παιδια; Απο που το κατεβάζουμε και δεν το βρίσκω; (ισως φταιει οτι μπαινω το απο τo linux του πανεπιστημιου αυτη τη στιγμή; ). Τοση σαβουρα εχει το πισάκι, αν ειναι να βαλω αλλο ενα για να μπω στο διαγωνισμο χαλάλι. Παντως, οσοι δεν εχετε facebook, τι σας εμποδίζει να δημιουργήσετε ενα profile τυπου "Apaixtos Paiktaras", "Elvis Prisley" ή "Zhtw H 8yra 7, 13, 21" και να συμμετάσχετε; Εκτος και αν ειναι φιλοσοφικο το ζητημα (δηλαδη δεν πατάτε στο facebook για λογους μποϊκοταζ του εν λογω site), οποτε τοτε απλά δεν συμμετεχετε.
kgian Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Και εγώ είμαι αντίθετος στο Facebook και δεν το χρησιμοποιω καθόλου αν και έχω λογαριασμό. Μάλλον θα πάω να φτιάξω κάποιον δεύτερο ψεύτικο λογαριασμό του τύπου thyra 13 που είπε ο φίλος παραπάνω για να τον χρησιμοποιω για διαγωνισμούς...
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 To app αυτό θα στέλνει κατά καιρούς διαφημήσεις? Γιατί αν δεν κάνω λάθος το όνομά του είναι "promo-κάτι" ή κάτι τέτοιο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις