adams24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 καλήμερα παιδιά θέλω να καθαρίσω το μητρώο γιατί πρέπει να είμαι και λίγο μολυσμένος από προγράμματα που έχω διαγράψει πως το κάνουμε αυτο??? κανω τα εξεις run --> regedit και στα HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE HKEY_LOCAL MACCHINE\SOFTWARE βρίσκω φακέλους με τα ονόματα παλιών προγραμμάτων και υποφακελους μπορώ να τα διαγράψω η θα έχω κάποιο πρόβλημα??
nikomas50 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά πχ. TuneUp Utilities, Registry mechanic, WinXP manager, Vista manager, Win7 manager κλπ.
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μην πιάσεις με το χέρι και αρχίσεις να σβήνεις - αλλάζεις κλειδιά γιατί την πάτησες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πριν απο οτιδηποτε παρε ενα backup την registry για παν ενεδεχομενο.
adams24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 θα δοκιμάσω το Registry mechanic ελπίζω να μην γίνει τίποτα χειρότερο καλό το το Registry mechanic αλλά δεν είναι free
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 οπως σου προειπαν και τα παιδια μην διαγραψεις κατι που δεν ξερεις τι ειναι γιατι θα πολυ ευκολα μπορει να παρεις την εγκατασταση των windows στο χερι. το backup που εννοειται θα κρατησεις δεν ειναι πανακεια γιατι προυποθετει οτι θα εκκινει κανονικα το λειτουργικο για να μπορεσεις να κανεις επαναφορα....
adams24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τα xp έχω το όλο πρόβλημα ήταν με κάποια προγράμματα που είχα διαγράψει και είχαν μείνει υπολείμματα το πρόβλημα μαλών λύθηκε όχι με τα προγράμματα αλλά με το χέρι τα προγράμματα απλά έβρισκαν το πρόβλημα και δεν κάναν τίποτα επιδιόρθωση και μόλις έκανα restart μου έβγαζαν το ίδιο πρόβλημα.γιαυτό έκανα το εξής έναρξη-εκτέλεση-regetid-επεξεργασία-εύρεση- και έγραφα για παράδειγμα skype kai oti μου έβγαζε που να έχει σχέση με το skype το έκανα διαγραφή και τέλος restart τον υπολογιστή και είναι μια χαρά και το ccleaner δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα τώρα
alquiii Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τοσα χρονια ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος χρειαζεται να καθαριζει την registry
adams24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 γιατί όταν διαγράφεις ένα πρόγραμμα αφήνει υπολείμματα εκεί και αρχίζει και σέρνετε ο υπολογιστής με τον καιρό
alquiii Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ειμαι υπευθυνος για παραπανω απο 300 υπολογιστες στην δουλεια..ποτε δεν εκατσα να ασχοληθω με την registry κανενος χρηστη...
adams24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ναι οκ δεν το βρίσκεις σπαστικό το να τρέχεις κάποιο πρόγραμμα και να σου βγάζει 130 προβλήματα??? η να ανοίγεις τον υπολογιστή και να ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο ενός σφάλματος?
alquiii Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Απο την στιγμη που απεγκαθηστας σωστα ενα προγραμμα, δεν παιρνεις ποτε τετοια μηνυματα,ασχετως αν μπορει να εχει αφησει κλειδια στην registry.
tool1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εγω φιλε απο τοτε που πηρα το λαπτοπ με το χερι αφαιρω οτι μου αφηνει πισω ενα προγραμμα οταν το διαγραφω. ΜΟΝΟ οταν ειμαι σιγουρος οτι τα υπολειμματα ειναι απο το προγραμμα που εβγαλα,οταν δεν ειμαι απλα τα αφηνω να υπαρχουν.
ScrLk Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 https://www.ashampoo.com/en/eur/pin/1406/Tools_and_Utilities/Ashampoo-Magical-Optimizer http://www.winaso.com/regdefrag/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.