Προς το περιεχόμενο

πως να καθαρίσω το μητρώο

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα παιδιά θέλω να καθαρίσω το μητρώο γιατί πρέπει να είμαι και λίγο μολυσμένος από προγράμματα που έχω διαγράψει πως το κάνουμε αυτο???

κανω τα εξεις run --> regedit και στα HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE

HKEY_LOCAL MACCHINE\SOFTWARE βρίσκω φακέλους με τα ονόματα παλιών προγραμμάτων και υποφακελους μπορώ να τα διαγράψω η θα έχω κάποιο πρόβλημα??

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά πχ. TuneUp Utilities, Registry mechanic, WinXP manager, Vista manager, Win7 manager κλπ.

Δημοσ.

Μην πιάσεις με το χέρι και αρχίσεις να σβήνεις - αλλάζεις κλειδιά γιατί την πάτησες.

Δημοσ.

θα δοκιμάσω το Registry mechanic ελπίζω να μην γίνει τίποτα χειρότερο

καλό το το Registry mechanic αλλά δεν είναι free

Δημοσ.

οπως σου προειπαν και τα παιδια μην διαγραψεις κατι που δεν ξερεις τι ειναι γιατι θα πολυ ευκολα μπορει να παρεις την εγκατασταση των windows στο χερι. το backup που εννοειται θα κρατησεις δεν ειναι πανακεια γιατι προυποθετει οτι θα εκκινει κανονικα το λειτουργικο για να μπορεσεις να κανεις επαναφορα....

Δημοσ.

τα xp έχω το όλο πρόβλημα ήταν με κάποια προγράμματα που είχα διαγράψει και είχαν μείνει υπολείμματα το πρόβλημα μαλών λύθηκε όχι με τα προγράμματα αλλά με το χέρι τα προγράμματα απλά έβρισκαν το πρόβλημα και δεν κάναν τίποτα επιδιόρθωση και μόλις έκανα restart μου έβγαζαν το ίδιο πρόβλημα.γιαυτό έκανα το εξής έναρξη-εκτέλεση-regetid-επεξεργασία-εύρεση- και έγραφα για παράδειγμα skype kai oti μου έβγαζε που να έχει σχέση με το skype το έκανα διαγραφή και τέλος restart τον υπολογιστή και είναι μια χαρά και το ccleaner δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα τώρα

Δημοσ.

γιατί όταν διαγράφεις ένα πρόγραμμα αφήνει υπολείμματα εκεί και αρχίζει και σέρνετε ο υπολογιστής με τον καιρό

Δημοσ.

Ειμαι υπευθυνος για παραπανω απο 300 υπολογιστες στην δουλεια..ποτε δεν εκατσα να ασχοληθω με την registry κανενος χρηστη...

Δημοσ.

ναι οκ δεν το βρίσκεις σπαστικό το να τρέχεις κάποιο πρόγραμμα και να σου βγάζει 130 προβλήματα??? η να ανοίγεις τον υπολογιστή και να ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο ενός σφάλματος?

Δημοσ.

Απο την στιγμη που απεγκαθηστας σωστα ενα προγραμμα, δεν παιρνεις ποτε τετοια μηνυματα,ασχετως αν μπορει να εχει αφησει κλειδια στην registry.

Δημοσ.

Εγω φιλε απο τοτε που πηρα το λαπτοπ με το χερι αφαιρω οτι μου αφηνει πισω ενα προγραμμα οταν το διαγραφω.

ΜΟΝΟ οταν ειμαι σιγουρος οτι τα υπολειμματα ειναι απο το προγραμμα που εβγαλα,οταν δεν ειμαι απλα τα αφηνω να υπαρχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...