lyckos73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια Εχω ενα super ritemaster tsstcorp s222 της samsung απο τον 11-2010 και ενω ολα πηγαιναν καλα και στις εγγραφες και στις αναγνώσεις, τωρα τελευταία αρχισε να μην βλέπει τα γραμμενα σιντι.Πιο αναλυτικα βαζω μεσα ενα σιντι που εχω καψει και μου βγάζει οτι εχω βάλει ενα κενό σιντι. δοκίμασα και στο 2ο λειτουργικο που εχω στο πισι μου με το ιδιο dvd-rw και είχα παλι το ιδιο προβλημα. Δοκίμασα να τα δώ με το Nero και το ιδιο το nero τα εβλεπε σαν αδεια σιντι. Μαλιστα εκανα μια δοκιμή να γράψω πάνω τους και το nero έγραψε πάνω τους για 2η φορά! Σημειωτέον οτι μιλάω για απλής εγγραφης δισκακια!! Και κάτι άλλο ειναι οτι σε κάνα δυο απο τα δισκακια που τα έβαζα και τα έβγαζα, μία στις 10 φορές το είδε κανονικά γραμμένο και μετά αφου το έβγαλα και το ξαναέβαλα, πάλι κενό Τι μπορεί να συμβαίνει; Τα ιδια δισκάκια τα έχει δοκιμάσει ενας φίλος σε δικο του dvdrw οπου επίσης φαίνονται κενά. Τωρα περιμενω απάντηση απο δοκιμή σε τρίτο dvdrw P.s. το dvdrw ειναι IDE
antonl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Κάνε first boot device το DVD drive της Samsung απ το BIOS, κάνε reboot έχοντας ένα bootable CD μέσα (κάποιο live CD / OS installation disk, ακόμα και το memtest κάνει). Αν δεν κάνει boot απ αυτό, πιθανόν να πεσες σε ελαττωματική συσκευή. Αν θες να σαι 100% σίγουρος, δοκιμάζεις άλλα καλώδια κι άλλη θύρα στη μητρική.
lyckos73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καποια δισκακια τα βλέπει, δεν εχει σταματήσει να αναγνωρίζει τα πάντα... Επίσης τα δισκακια που δε βλέπει αυτό, δεν τα βλέπει και άλλο dvdrw σε αλλο pc
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Και ενα firmware update ίσως βοήθαγε αλλα αφου είσαι εντός εγγύησης δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω εσυ και να το πας για αντικατάσταση.
lyckos73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οταν γινεται η εγγραφή ενος σιντι, στην αρχή ή και στο τέλος της εγγραφης δεεν γράφεται κατι σαν πληροφορία - χαρτης ολων των δεδομένων που θα μπουν στο σιντι; συγνώμη αλλα δεν ξερω πως ακριβως λεγεται, αλλα μου φαίνεται σαν να έχει πρόβλημα αυτό, δηλαδη να μην γινεται σωστα αυτη η εγγραφή και όταν μετα ξαναβάλεις το γραμμενο δισκάκι, το πισι να το βλεπει σαν άδειο γιατί ακριβως δεν μπορει να διαβάσει αυτό γιατί ειναι είτε μερικώς είτε πλήρως κατεστραμμένο...ετσι θα εξηγούνταν το γιατί το ιδιο δισκάκι 9 στις 10 φορες το βλεπει σαν αδειο το πισι μου αλλα και πισι αλλων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.