Προς το περιεχόμενο

Πάλι την έπαθα με Ιους

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως δεν έχω ούτε καν Ίντερνετ. Και από safe mode που μπαίνω δεν μου δίνει Ίντερνετ στον υπολογιστή ενώ το iPhone μπαίνει μια χαρά.

Εσβησα ότι περίεργα αρχεία έβρισκα μαζί με τις εγγραφές τους, και τώρα δεν βλέπω να τρέχει κάτι περίεργο, είτε σαν process, είτε σα service. Οπότε η έχει καμουφλαριστει και έχει τροποποιήσει καποιο υπάρχον είτε έχει περάσει κάποιον driver.

Αλλά την προσβαση στο Internet δεν μπορώ να καταλάβω πως μου την εχει κόψει!

Δημοσ.

Εσβησα ότι περίεργα αρχεία έβρισκα μαζί με τις εγγραφές τους

Τι εννοείς με τις εγγραφές τους? Στο μητρώο?

Δημοσ.

Ναι για κάποια στο μητρώο, άλλο σε συντομευσεις και συγγενή αρχεία, εσβησα και ένα .job scheduled task, και γενικότερα ακολουθουσα όλα τα βήματα.

Δημοσ.

Στην διαχείριση συσκευών σου εμφανίζει την κάρτα δικτύου;

Κάτω δεξιά σου εμφανίζει την κατάσταση δικτύου;

Δημοσ.

Στην διαχείριση συσκευών ναι, κάτω δεξιά όχι, και στο TCP/IP properties μου δείχνει μόνο sent bytes καθόλου received...

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει ήδη την επιδιόρθωση. Το θέμα είναι πως έχω και δεύτερο PC στο δίκτυο αλλά δεν έχει ούτε αυτό Internet!

Μήπως έχει σκαλωσει κάβα switch? επειδή από το IPhone μπαίνω κανονικά με αυρματη σύνδεση στο Ίντερνετ. Οι σταθεροί χρησιμοποιούν καλώδιο...

Πάντως του κοινόχρηστους φακέλους τους βλέπω μεταξύ τους, γιατί το Ίντερνετ να μην μοιράζεται...

Έχω φάει ένα που σου εγκαθιστά το antimalware doctor πάντως, αλλά οποία κακωση βλέπω την αφαιρώ.

EDIT: Ναι, αμα συνδέσω router κατευθείαν σε PC παίρνω Ίντερνετ. Τι πεχτηκε έτσι ξαφνικά και το Ίντερνετ δεν μεταφέρεται μέσω του switch?

Δημοσ.

Ο ιος αυτος στελνει δεδομενα στο ιντερνετ και μπλοκαρει να παραλαμβανω εγω πακετα. Μιλαμε εφαγα καλο πραμα. Φοβαμαι μη μου κλεψε και τιποτα κωδικους. Καλα για φορματ δεν το συζητω, ο υπολογιστης αυτος εχει περασει απο 40 κυματα αλλα τωρα εφθασε η ωρα να αναπαυτει.

Aυτο που μου την εσπασε ειναι που το NOD δεν πηρε καν μυρωδια. ακομα και οταν εβρισκα τα μολυσμενα αρχεια και τα σκαναρα ετσι για το γαμωτο, μου δειχνε οτι ειναι καθαρα. Τελειως γεια σου και χαρα σου και ξανα σου γεια χαρα σου αυτο το προγραμμα τελικα.... :(

Δημοσ.

Τελικα μαλλον κατι παιζει οταν βλεπεις εικονες απο google images. Δεν ξερω αν σημερα εφαγα παλι ιο στο νεο πισι.

Οταν πατας στη εικονα σου κανει redirect σε κατι ακυρο, και δεν ξερω αν μπορει απευθειας να σου τρεξει malware.

ΠΑτησα σημερα σε μια εικονα, και μου αλλαξε το frame size firefox το τραβηξα παλι να ειναι εμφανες και οταν πατησα x για να τον κλεισω, μου λεει are you sure you want to navigate away from this page? Ισως αυτο να ειναι μασκαρεμενο προγραμμα ωστε οταν πατας leave να τρως τον ιο. Εγω το εκλεισα απο το process κατευθειαν χωρις να απαντησω στο Prompt...

---Προσθηκη---

Αυτο εδω ισχυει? Δειχνει το Bitdefender πρωτο. Παιζει κατι τετοιο, ή ειναι σκανδαλο?

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Παντως σαρωσα το νεο μου PC, με Malwarebytes Anti-Malware Pro, και δεν βρηκε τπτ σεfull scan, οποτε ελπιζω να ειμαι οκ για το παρον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...