aredhel_vlsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Χρησιμοποιειτε dropbox σε mac? Επισης χρησιμοποιειτε msn messenger και skype ? Παρολο που το πρωτο με εκνευριζει αφορητα, μου χρειαζεται καθως πολλοι δεν εχουν κανε skype account.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ναι. Εαν δεν σου αρεσει το msn messenger μπορεις να δοκιμασεις το pidgin ή το adium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το pidgin το ειχα δοκιμασει σε Ubuntu και ηταν τραγικο...κολλουσε αρκετα, ελπιζω να ειναι καλυτερο σε macos Για dropbox κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το pidgin το ειχα δοκιμασει σε Ubuntu και ηταν τραγικο...κολλουσε αρκετα, ελπιζω να ειναι καλυτερο σε macos Εαν δεν σου αρεσε, adium all the way. Για dropbox κανεις? Τι ακριβως ψαχνεις για το dropbox?Θελεις να κανεις reference καποιον? Ps. κανε τον κοπο να απενεργοποιησεις τα bold και να μικρυνεις την γραμματοσειρα, ειναι κουραστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ολα δουλευουν μια χαρα σε mac, ακομα και το messenger (8.0.1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τι θεμα ειναι τώρα αυτο. αν τα εχουμε ανάγκη τα χρησιμοποιούμε. αν σε καποιον ειναι αχρηστες οι υπηρεσίες του dropbox απλά δεν το χρησιμοποιεί η εχεις ενα account για καθε περίπτωση. πρωσοπικά msn messanger σε μακ εχω καιρο να χρησιμοποιήσω αλλά πρέπει να εχει βελτιωθεί αιθσητά. χρησιμοποιώ adium εδώ και 4-5 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο, φουλ παραμετροποιήσημος και χωρίς να με εχει κρεμάσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 το audium εχει βιντεο κληση στο msn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 το audium εχει βιντεο κληση στο msn? To Adium δεν υποστηρίζει ακόμη βίντεο κλήση στο MSN. Οι λύσεις για βίντεο κλήση στο MacOS X είναι α. Facetime β. Skype γ. aMSN (πολύ κακό γραφικό περιβάλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 και το ooVoo εχει καλο video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 To Adium δεν υποστηρίζει ακόμη βίντεο κλήση στο MSN. Οι λύσεις για βίντεο κλήση στο MacOS X είναι α. Facetime β. Skype γ. aMSN (πολύ κακό γραφικό περιβάλλον) να προσθεσω και το gtalk για βιντεο που παιζει απευθειας απο τον browser και ειναι συμβατο με pc και με android συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γηράσκω αεί διδασκόμενος (thanks to tr3quart1sta & Komos). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Χρησιμοποιειτε dropbox σε mac? Επισης χρησιμοποιειτε msn messenger και skype ? Παρολο που το πρωτο με εκνευριζει αφορητα, μου χρειαζεται καθως πολλοι δεν εχουν κανε skype account.. Dropbox χρησιμοποιώ πάρα πολύ και φυσικά και με χρήστες Windows (γιατί όχι άλλωστε) Skype όσο περισσότερο μπορώ (δυστυχώς δεν έχουν όλοι, αλλά τελευταία κάτι γίνεται και οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν ψηθεί) MSN, κάποτε το χρησιμοποιούσα από ανάγκη, πλέον ούτε το ανοίγω. Αναγκαστικά έχω χάσει και μια "άλφα" επαφή με τα άτομα που το χρησιμοποιούσαν. Βάλε και το γεγονός ότι οι εκδόσεις για Mac δεν είναι ότι καλύτερο... Μέσω Adium δουλεύω τον λογαριασμό μου στο MSN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ωραια λοιπον, adium ! sorry για τα μεγαλα και bold , αλλα εμενα ακριβως αυτα τα γραμματα με κουραζουν πολυ, γι αυτο και τα μεγαλωνω! Thanx guys! τι θεμα ειναι τώρα αυτο. αν τα εχουμε ανάγκη τα χρησιμοποιούμε. αν σε καποιον ειναι αχρηστες οι υπηρεσίες του dropbox απλά δεν το χρησιμοποιεί η εχεις ενα account για καθε περίπτωση. πρωσοπικά msn messanger σε μακ εχω καιρο να χρησιμοποιήσω αλλά πρέπει να εχει βελτιωθεί αιθσητά. χρησιμοποιώ adium εδώ και 4-5 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο, φουλ παραμετροποιήσημος και χωρίς να με εχει κρεμάσει ποτέ. Αυτο που ρωτησα ειναι αν χρησιμοποιειτε αυτα τα προγραμματα ή καποιο αλλο στη θεση τους, αντι για msn πχ. Το dropbox με εχει σωσει πολλες φορες και ηθελα να μαθω αν υπαχει καποιο αντιστοιχο σε mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το dropbox με εχει σωσει πολλες φορες και ηθελα να μαθω αν υπαχει καποιο αντιστοιχο σε mac υπαρχει και για mac το dropbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 αντι για msn χρησιμοποιω το gtalk που υπαρχει σε ολες τις πλατφορμες κινητων και σταθερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.