Προς το περιεχόμενο

case cooling

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά του pc μου είναι:

Τροφοδοτικό:Premier Power Supply 450W w/120mm Fan Bulk

Κάρτα γραφικών:Ati Randeon hd 4850

Eπεξεργαστής:Intel core 2 Quad 8200 9s775\2,33Ghz)

Μητρική:Foxcon G31MXP-K

Ram:4gb ddr2 800

Δημοσ.

Εσύ κατάλαβες τί έγραψες τώρα??

Φτιάξε τα λίνκ σου και γίνε πιο περιγραφικός..

Δημοσ.

Καλά γενικά ο ανεμηστήρας δεν χρειάζεται και πολύ ρεύμα... αλλα το τροφοδοτικό σου είναι εντελώς για τα μπάζα και μαλλον ήδη με το ζόρι θα σηκώνει και την 48ΧΧ που έχεις..

Σχεδόν όλοι οι ανεμηστυήρες έχουν μεταροπέα απο 3pin σε molex οποτε μπορείς να το συνδέσεις κατευθείαν πάνω στο τροφοδοτικό.

Πάντως μου φαίνετε πολύ δύσκολο να μην έχει η μητρική συνδέσεις για έξτρα ανεμηστήρες... για πες μας ακριβώς πιο μοντέλο έχεις??

Και επίσης κοιτα να αλλάξεις τροφοδοτικό σύντομα γιατι με αυτο που έχεις δεν είναι και ότι πιο ασφαλές για την υγεία του υπολογιστή σου!

Και διόρθωσε και το link στην κάρτα γραφικών!

Δημοσ.

Εδω το manual της μητρικής σου.

Σελίδα 11 .. σου δείχνει την δεύτερη θέση για ανεμηστήρα που έχει η μητρική σου... SYS_FAN HEADER

Δημοσ.

Σ'ευχαριστο αλλα στην 11 σελιδα μου λεει για τον ανεμιστιρα της cpu ενω εγω θέλω για το κουτι.:Αλλα δεν μπορο να το βρω πουθενα

Eυχαριστο τελικα το βρηκα'

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγκατεστισα τον ανεμιστιρα αλλα δεν μου ωγαζει πολυ αερα πος μπορο να ανεβάσω photo απο το pc για να δειτε τις συνδεσεις?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγκατεστισα τον ανεμιστιρα αλλα δεν μου ωγαζει πολυ αερα πος μπορο να ανεβάσω photo απο το pc για να δειτε τις συνδεσεις?

Τι περιμενες κανένα ανεμοστρόβιλο??? :-D

Αμα δουλέυει μια χαρά τον συνδεσες αλλά ετσι για να σου φύγει βάλε μια φωτο να δούμε τι έχεις κάνει!

Δημοσ.

oxi απλα σε σχεση με τον αερα που βγαζει το τροφοδοτικο ειναι πολυ λιγος

Το τροφοδοτικό μπορεί να έχει απλά αρκετά πιο δυνατό ανεμηστήρα... ή πολύ απλα΄να έχεις αρκετά χαμηλες θερμοκρασίες στην μητρική με αποτέλαεσμα να σου κρατάει τον ανεμηστήρα σε χαμηλές στροφες για να μην κάνει πολύ θόρυβο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...