SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Να κάνω μία... απλή (ως και απλοϊκή) ερώτηση: είτε πρόκειται για την κάρτα γραφικών (που κι εγώ εκεί προσανατολίζομαι) είτε για τσιπάκι μνήμης, δεν θα ένανε ένα από τα γνωστά/σπαστικά/διαγνωστικά μπιιιιιιπ στο POST? Δεν είδα καμμία αναφορά σε 'περίεργο μπιπ'... Δεν ειναι απόλυτο οτι θα κάνει το χαρακτηριστικό μπιμ είτε πρόκειται για laptop η dekstop. Τα περισσότερα κάνουν αλλα δεν μπορείς να στηριχτείς σε αυτο γιατι ειναι και αρκετά που δεν κάνουν τίποτα.
vision Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 εμένα μου συμβαίνει το εξής πάλι σε τοσιμπα λαπτοπ. φορτώνει λειτουργικό και μετά από 3-4 λεπτά σβήνουν τα πάντα, μόνο το φωτάκι του power είναι ανοιχτό, η οθόνη είναι μαύρη, όπως επίσης και η εξωτερική οθόνη που είναι συνδεδεμένο, μπαίνει σε standby mode, δηλαδή τρίχες; τι λέτε να φταίει; η κάρτα γραφικών που είναι στο λαπτοπ; πως θα την δω αν θέλει καθάρισμα ;
the_valliant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ... Τελικά το 2ο πισί είχε το αναμενόμενο (και αυτό που φοβόμουν περισσότερο): καμμένη μητρική !!! Έσκασαν 6-7 πυκνωτές...
luminociter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 gk13, Δωράκι: service manual Διάβασε το και θα βγάλεις άκρη. Αν είναι όντως η VGA, στο μοντέλο αυτό είναι αποσπόμενη και αντικαθίσταται.
gk13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστώ luminociter απλά το έχω ανοίξει το laptop και έχω δει ότι δεν έχει αποσπώμενη κάρτα γραφικών, μιας και στο service manual εκεί λέει για το laptop toshiba satellite A215 όπου έχει αποσπώμενη κάρτα γραφικών.Σε ευχαριστώ πάντως.
vision Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εμένα μου συμβαίνει το εξής πάλι σε τοσιμπα λαπτοπ. φορτώνει λειτουργικό και μετά από 3-4 λεπτά σβήνουν τα πάντα, μόνο το φωτάκι του power είναι ανοιχτό, η οθόνη είναι μαύρη, όπως επίσης και η εξωτερική οθόνη που είναι συνδεδεμένο, μπαίνει σε standby mode, δηλαδή τρίχες; τι λέτε να φταίει; η κάρτα γραφικών που είναι στο λαπτοπ; πως θα την δω αν θέλει καθάρισμα ; κανείς;
kostaskouma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω μεγαλο προβλημα με τον υπολογιστη μου(toshiba satellite).Οταν τον ανοιγω μου βγαζει μαυρη οθονη.Λειτουργουν τα λαμπακια,τρεχει το πισι και ακουγεται το ανεμιστηρακι απο μεσα.Επισης εχει μια αποχρωση του μαυρου διαφορετικη μετα απο 2-3 δευτερολεπτα(σαν να προσπαθει να ανοιξει και να μην μπορει). Για να καταφερω να τον ανοιξω,προσπαθω 10-20 φορες και τα κατεφερνω.Δοικιμασα σε τηλεοραση(πατωντας FN+F5) αλλα παλι τα ιδια,δεν δουλευει.Παιζει να ναι καποιος ιος?Αν ηταν θεμα καμμενης οθονης ή καρτας γραφικων δεν θα ανοιγε καθολου,ετσι δεν ειναι?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας...
cuberkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 5) προφανως αν εχετε αλλαξει μητρικη πρεπει να τσεκαρετε οτι το keyboard/cpu ειναι σωστα κουμπωμενα! οποτε βγαλτε τα και τοποθετηστε τα παλι! Το ενδεχομενο να εχει τσακιστει το καλωδιο στο keyboard ειναι μικρο αλλα πιθανο. Κοιταξτε και τα πινακια της cpu γιατι μπορει να εχουν λυγισει. Αγαπητε φιλε με το σχολιο σου διεκρινα οτι γνωριζεις μερικα πραγματακια περισσοτερο οποτε μπορεις να αναλυσεις το 5) ?? σχετικα με το πληκτρολογιο .. ασ πουμε στο λαπτοπ εχει 3 λυχνιες εξτρα, οπως αυτες πανω στα πληκτρολογια . το προβλημα μου ειναι οτι το λαπτοπ μια αναβει κανονικα ... μια δεν ανναβει , συνηθως με ενα κουνημα παγωνει η οθονη ή μαυριζει τελειως , οταν ειναι να αναψει τοτε οι 3 λυχνιες θα φλασαρουν μια φορα, οπως γινεται διαχρονικα .. οταν δεν αναβει δεν αναβουν καθολ
mpampis81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω το toshiba nb200 μόλις το έκανα φλρμάτ, άρχισα να περνάω οδηγούς αλλά μου ανάβει κανονικά αλλά όταν πάει να ξεκινήσει στα xp μου δείχνει μάυρη οθόνη. Με safe mode δουλεύει κανονικά. Έκανα κ επαναφορά αλλά τίποτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?Δεν ξέρω αν το αναφέρω στο σωστό σημείο. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα