Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με universal ηλιακό φορτιστή και βύσμα

orlox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγορασα απο το πλαισιο στο ηρακλειο κρητης εναν ηλιακο φορτιστη + μπαταρια (2 σε ενα) λογο οτι ημουν πολλες ωρες σε λαγκαδια και αδιαζε το κινητο. Δεν ειχε βισμα για κινητα android μεσα micro usb νομιζω ειναι.

Παω στην πωλητρια και της λεω πηρα αυτο αλλα δεν εχει βισμα μεσα και θα ηθελα.... Με κοβει και μου λεει αφου το ανοιξατε δεν γινονται αλλαγες.

Της λεω δεν θελω αλλαγη ανταπτορα θελω η ενα καλώδιο απο μινι usb σε micro. Δεν εχουμε μου κανει και απο την στιγμη που το ανοιξατε δεν δεχομαστε αλλαγη εκτος αν σας ειπε καποιος πωλητης να το παρετε.

Εκει ψιλοβιδωσα κυριως με το επιθετικο στιλακι της οποτε περασε σε αντεπίθεση mad.png

Τις λεω δεν ζητησα αλλαγη αλλα βισμα και εσεις φταιτε σαν πλαισιο που δεν ταιριαζει στο κινητο μου μιας και γραφη η συσκευασια απανω ΟΛΕΣ οι φορητες συσκευες. (Δειτε το και εδω!)

Μου λεει Εχει σχημα απανω με τα βίσματα και το δικό σας δεν ειναι μεσα!

Τις λεω διλαδι εσεις ξεχωρίζετε το mini απο το micro USB απο αυτο το σχήμα?

Βεβαιος μου απανταει!

Ε τα πηρα στην κρανα και εφυγα.

Βασικα η πωλητρια ηταν αγενεστατη. Το προιον τζουφιο. Τα πα και ξεθυμανα λιγο.

Ξερετε που μπορω να βρω κανα ανταπτορα?

Δημοσ.

Στο ebay έριξες ματιά; Επίσης δες και στο chinavasion.com.

Για δώσε και πληροφορίες για το kit από το πλαίσιο

Δημοσ.

Πολυ βουρλο η πωλητρια.. Αυτη διωχνει πελάτες, δε φέρνει. Λυπάμαι τον άντρα που θα βρει. Θα του βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι. :)

Έχεις κάποιο link απο το φορτιστη αυτο; Θα θελα να τον δω.

Δημοσ.

Έχουν ξεφύγει...κακώς έφυγες έπρεπε να το τραβηξεις, να ζητήσεις το chief του καταστήματος κ στο αλλάξουν μα κ να ζητήσουν κ συγνώμη.

Δημοσ.

Δεν γαμ...τε.... Απλα χάσαν εναν ακόμα πελάτη. Πηρα το ανταπτοράκι που μου είπαν τα παιδιά και τέλος.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο που ειπε ο mikelamar να δεις για ποτε θα ζητησει συγγνωμη

..Γενικα στο plaisio Ηρακλειου δεν εχω τις καλυτερες μου εμπειριες

Δημοσ.

δοκίμασα με παρόμοιο προϊόν αγόρασα αντάπτορα ,ούτε νόκια φορτίζει ούτε και samsung galaxy 3 ,κινέζικη αποτυχία τα ηλιακά πιθανόν λόγω των mA που απαιτούνται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...