fussy Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό σχετικά αξιόλογο για τις απαιτήσεις μου, που δε θα μου κοστίσει πολύ. Με ενδιαφέρει κυρίως το ιντερνετ για e-mail. Στο παλιό κινητό μου χρησιμοποιώ λίγες εφαρμογές κυρίως για social networking και διασκέδαση. Επίσης θα μου άρεσε να έχει αξιόλογη κάμερα για φωτό, να μην είναι τελείως μάπα δηλαδή. Το X10 mini μου φάνηκε καλουτσικο για τα λεφτά του και τις απαιτήσεις μου. Ποιά είναι η γνώμη σας? Θα μου προτείνατε κάτι άλλο παρόμοιο?
nikoskon Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ZTE Blade SE Xperia X8 το mini είναι μικρό με μικρή ανάλυση και θα σε κουράσει.
orlox Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μια δευτερη νατια να ριξεις στο φορουμ θα δεις παντου οχι για το mini.
fussy Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά θα πάρω απο ένα φίλο το LG optimus one. Το έχει μόνο 1 βδομάδα και θα μου το δώσει 100€. Φαίνεται αρκετά καλό κινητό. Συμφωνείτε? Θα πρέπει βέβαια να μάθω πως πρέπει να το επεξεργαστώ και τι προγράμματα να του βάλω, οπότε θα ξαναχρειαστώ τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ!
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 το έχει μόνο μια εβδομάδα και θα σου το δώσει μόνο 100€; μήπως το έχει στουκάρει πουθενά;
fussy Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χαχα! Όχι απλά είναι πολύ καλός φίλος! Εξάλλου αυτός πήρε το iphone τζάμπα απ'το μπαμπά του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.