Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό θέμα με υπερθέρμανση Laptop

Tokeli33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετα με το αν μπορεις να το ανοιξεις η οχι, επιβαλλεται σχεδον να του κανεις undervolting B)

Ειδικα σε περιπτωση που δε μπορεις να φτασεις μεχρι/στη cpu, ειναι η αποδοτικοτερη λυση :shifty:

Δημοσ.

παντως αν δε ξερεις η αλλαγη παστας μπορει να στο καταστρεψει!απευθυνσου σε φιλο που ξερει η δες βιντεο που να το κανουν πριν το προσπαθησεις!!!

Δημοσ.

Λύση

1.άνοιγμα και καλός καθαρισμός εσωτερικά .

2.Πάστα αντιθερμικής προστασίας στον CPU και στην GPU

3.Βάση απαγωγής θερμότητας . Προτείνω την ΑΕΟLUS energy ώς αποτελεσματικότερη και αθόρυβη. Με 3 ταχύτητες λειτουργίας!! Δεν θα ξαναδείς ζεστό το λάπτοπ εγγυημένα.

Δημοσ.

Προτείνω την ΑΕΟLUS energy ώς αποτελεσματικότερη και αθόρυβη. Με 3 ταχύτητες λειτουργίας!! Δεν θα ξαναδείς ζεστό το λάπτοπ εγγυημένα.

για ποιο μοντελο λες και τι διαφορα θερμοκρασιας ειδες; Μπορεις να βαλεις και την βαση στα ποδια ή υπαρχει προβλημα με τον ανεμιστηρα; Γιατι πχ. την παρακατω δεν την βαζεις.

http://www.skroutz.gr/c/712/docking-stations.html?keyphrase=aeolus

Δημοσ.

[offtopic]

ScrLk, όπως είπα στο #1 post, αυτό το κάνω ήδη "χειρωνακτικά", πχ, κρατώ το laptop στον αέρα με τον ένα γοφό έτσι ώστε η περισσότερη επιφάνεια, και φυσικά ο αερισμός, να έχει επαφή με καθαρό αέρα.

Το θέμα είναι πιο σοβαρό, τι κάνω, αλλάζω ανεμιστήρα?

Μόνο εγώ το πρόσεξα ή μόνο εγώ δεν ξέρω ανατομία; :Ρ

[/offtopic]

Ontopic, αν δεν το ανοίξεις για καθαρισμό εσύ ή κάποιος φίλος σου που χει μια εξοικείωση με το θέμα, αποτέλεσμα δε θα δεις, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα. Στη χειρότερη δοκίμασε να βάλεις καμιά ηλεκτρική σκούπα μπας και τραβήξει τίποτα απ την εξαγωγή αέρα.

Δημοσ.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=22954

Εδώ runner69 έχει όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο που με ρωτάς.

αα νομιζα οτι το ειχες αγορασει και το προτεινεις οτι ειναι καλο. Αυτα τα εως 22 βαθμους μειωση που λεει εκει ειναι τελειως θεωρητικα και εγω ρωτουσα τι συμβαινει στην πραγματικοτητα. Και δεν αναφερει αν μπορεις να το βαλεις στα ποδια γιατι απο την εικονα δεν φαινεται να μπορεις.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...