Tokeli33 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πιάνουν οι ζέστες και το laptop μου (HP Pavilion '07) υπερθερμαίνεται υπερβολικά και πολλές φορές σβήνει για προστασία. Το πρόβλημα είναι χρόνιο και σταδιακά έχουν λιώσει όλα(!) τα πλαστικά στηρίγματα της βάσης. Έχω μάθει να το τοποθετώ έτσι ώστε πάντα το ανεμιστηράκι να παίρνει καθαρό αέρα, αλλά πάλι δυσκολεύεται πολύ αυξάνοντας ρυθμούς χωρίς να καταφέρνει να κρυώσει το laptop. Τι να κάνω σε αυτή τη περίπτωση?
ScrLk Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands.htm
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Προφανώς υποθέτω θέλει καλό ξεσκόνισμα και αλλαγή πάστας. Τι θερμοκρασίες έχεις; Και γενικά τα hp είναι από τα θερμόαιμα
Tokeli33 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands.htm ScrLk, όπως είπα στο #1 post, αυτό το κάνω ήδη "χειρωνακτικά", πχ, κρατώ το laptop στον αέρα με τον ένα γοφό έτσι ώστε η περισσότερη επιφάνεια, και φυσικά ο αερισμός, να έχει επαφή με καθαρό αέρα. Το θέμα είναι πιο σοβαρό, τι κάνω, αλλάζω ανεμιστήρα?
AiWaaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το αγαπημένο μου Το ανόίγεις το καθαρίζεις απο την σκόνη που υποπτεύομαι οτι είναι αρκετή και βάζεις νέα πάστα στον επεξεργαστη Mετά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ;D
Giorgos09 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πρεπει να γινει καθαρισμος. Με €15 στο κανουν στο ισοπ. Αξιζει.
nick#18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οπως τα λενε τα παιδια! Ανοιγεις καθαριζεις, καθαρισες! Πες μας μοντελο να σου βρουμε το manual πως να το ανοιξεις αν θες!
ScrLk Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οι βάσεις αυτές (εκτός της πρώτης) είναι με ανεμιστηράκια και κάνουν καλή δουλίτσα. Ο άλλος τρόπος (δύσκολος για laptop) είναι αυτό που έγραψε η karmen.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οι βάσεις αυτές (εκτός της πρώτης) είναι με ανεμιστηράκια και κάνουν καλή δουλίτσα. Ο άλλος τρόπος (δύσκολος για laptop) είναι αυτό που έγραψε η karmen. Αμα όμως η πάστα είναι off και το λαπτοπι από ότι κατάλαβα από το 2007 αξεσκόνιστο τι θα κάνει το φουρφούρι; Καθαρίζει αλλάζει πάστα και μετά όλα τα υπόλοιπα
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ScrLk, όπως είπα στο #1 post, αυτό το κάνω ήδη "χειρωνακτικά", πχ, κρατώ το laptop στον αέρα με τον ένα γοφό έτσι ώστε η περισσότερη επιφάνεια, και φυσικά ο αερισμός, να έχει επαφή με καθαρό αέρα. Το θέμα είναι πιο σοβαρό, τι κάνω, αλλάζω ανεμιστήρα? Στα ποδια σου το εχεις το λαπτοπ;
Tokeli33 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ναι, στον καναπέ. Όταν θέλω να καθίσω στο γραφείο θα πάω στο PC.
filip123go Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το φουρφούρι δεν βοηθάει και πολύ (στο λέω από προσωπική εμπειρία). Ανοίγεις το λαπ τοπ, το καθαρίζεις και βάζεις πάστα..! Δεν είναι κάτι δύσκολο και αν πιάνουν κ λίγο τα χέρια σου μπορείς άνετα να το κάνεις μόνος σου..!
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εκτος απο καθαρισμα και αλλαγη παστας που σου εχουν πει και τα υπολοιπα παιδια, οταν το εχεις στα ποδια σου να εχεις ενα βιβλιο (πχ εγκυκλοπαιδια), για να ειναι επιπεδη η επιφανεια και να αεριζεται οσο το δυνατον καλυτερα.
pc_expert Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μπορείς επίσης να αγοράσεις και μια βάση ΑΕOLUS energy ειδική για να βάζεις το λάπτοπ πάνω και να απάγει τη θερμότητα! Είναι και αθόρυβη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.