Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό θέμα με υπερθέρμανση Laptop

Tokeli33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιάνουν οι ζέστες και το laptop μου (HP Pavilion '07) υπερθερμαίνεται υπερβολικά και πολλές φορές σβήνει για προστασία.

Το πρόβλημα είναι χρόνιο και σταδιακά έχουν λιώσει όλα(!) τα πλαστικά στηρίγματα της βάσης.

Έχω μάθει να το τοποθετώ έτσι ώστε πάντα το ανεμιστηράκι να παίρνει καθαρό αέρα, αλλά πάλι δυσκολεύεται πολύ αυξάνοντας ρυθμούς χωρίς να καταφέρνει να κρυώσει το laptop.

Τι να κάνω σε αυτή τη περίπτωση? :mellow:

Δημοσ.

Προφανώς υποθέτω θέλει καλό ξεσκόνισμα και αλλαγή πάστας. Τι θερμοκρασίες έχεις;

Και γενικά τα hp είναι από τα θερμόαιμα

Δημοσ.

ScrLk, όπως είπα στο #1 post, αυτό το κάνω ήδη "χειρωνακτικά", πχ, κρατώ το laptop στον αέρα με τον ένα γοφό έτσι ώστε η περισσότερη επιφάνεια, και φυσικά ο αερισμός, να έχει επαφή με καθαρό αέρα.

Το θέμα είναι πιο σοβαρό, τι κάνω, αλλάζω ανεμιστήρα?

Δημοσ.

Το αγαπημένο μου :D

Το ανόίγεις το καθαρίζεις απο την σκόνη που υποπτεύομαι οτι είναι αρκετή και βάζεις νέα πάστα στον επεξεργαστη ;)

Mετά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ;D

Δημοσ.

Οπως τα λενε τα παιδια! Ανοιγεις καθαριζεις, καθαρισες! Πες μας μοντελο να σου βρουμε το manual πως να το ανοιξεις αν θες!

Δημοσ.

Οι βάσεις αυτές (εκτός της πρώτης) είναι με ανεμιστηράκια και κάνουν καλή δουλίτσα. Ο άλλος τρόπος (δύσκολος για laptop) είναι αυτό που έγραψε η karmen.

Δημοσ.

Οι βάσεις αυτές (εκτός της πρώτης) είναι με ανεμιστηράκια και κάνουν καλή δουλίτσα. Ο άλλος τρόπος (δύσκολος για laptop) είναι αυτό που έγραψε η karmen.

Αμα όμως η πάστα είναι off και το λαπτοπι από ότι κατάλαβα από το 2007 αξεσκόνιστο τι θα κάνει το φουρφούρι;

Καθαρίζει αλλάζει πάστα και μετά όλα τα υπόλοιπα

Δημοσ.

ScrLk, όπως είπα στο #1 post, αυτό το κάνω ήδη "χειρωνακτικά", πχ, κρατώ το laptop στον αέρα με τον ένα γοφό έτσι ώστε η περισσότερη επιφάνεια, και φυσικά ο αερισμός, να έχει επαφή με καθαρό αέρα.

Το θέμα είναι πιο σοβαρό, τι κάνω, αλλάζω ανεμιστήρα?

Στα ποδια σου το εχεις το λαπτοπ;

Δημοσ.

Το φουρφούρι δεν βοηθάει και πολύ (στο λέω από προσωπική εμπειρία).

Ανοίγεις το λαπ τοπ, το καθαρίζεις και βάζεις πάστα..!

Δεν είναι κάτι δύσκολο και αν πιάνουν κ λίγο τα χέρια σου μπορείς άνετα να το κάνεις μόνος σου..!

Δημοσ.

Εκτος απο καθαρισμα και αλλαγη παστας που σου εχουν πει και τα υπολοιπα παιδια,

οταν το εχεις στα ποδια σου να εχεις ενα βιβλιο (πχ εγκυκλοπαιδια),

για να ειναι επιπεδη η επιφανεια και να αεριζεται οσο το δυνατον καλυτερα.

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να αγοράσεις και μια βάση ΑΕOLUS energy ειδική για να βάζεις το λάπτοπ πάνω και να απάγει τη θερμότητα! Είναι και αθόρυβη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...