PaNtZ0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.. Πρέπει να σκανάρω ένα τόνο από έγγραφα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.Έχω στην κατοχή μου 3 πολυμηχανήματα και μέχρι στιγμής έχω συνδέσει τα 2 στον υπολογιστή.Κάνω την σάρωση μέσω Paint και Σάρωσης των Windows για κάθε scanner ξεχωριστά αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να σκανάρει από 3 διαφορετικές πηγές και να δίνει διαφορετικό φάκελο αποθήκευσης για το καθένα?Πχ: - Σάρωση εγγράφου από το scanner HP να αποθηκεύεται στον φάκελο HP - Σάρωση εγγράφου από το scanner Canon να αποθηκεύεται στον φάκελο Canon - Σάρωση εγγράφου από το scanner Lexmark να αποθηκεύεται στον φάκελο Lexmark Ευχαριστώ πολύ!!
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αν και τα τρία έχουν twain driver κατέβασε το irfanview τρέξ'το 3 φορές διάλεξε ξεχωριστά twain/φακέλους/ο,τι θες,και .... καλό πήξιμο.
PaNtZ0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν μπορώ να διαλέξω διαφορετικό destination folder.. Δηλαδή βάζω στο 1ο παράθυρο σαν twain driver ScannerHP πχ,destination folder ScannerHP, Στο 2ο παράθυρο ScannerCanon αλλά μου εμφανίζει σαν destination folder το ScannerHp!
micos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αν πας σε κάποιο γραφείο, υπηρεσία, κατάστημα, netcafe που έχει δικτυακό πολυμηχάνημα/scanner/φωτοτυπικό μπορούν να στο κάνουν σε λίγα λεπτά. Έχουμε στο γραφείο έναν hp πολυμηχάνημα με feeder και ένα ricoh φωτοτυπικό που τους βάζεις όλα τα έγγραφα και τα σκανάρει αυτόματα και τα στέλνει σε δικτυακό φάκελο σε μορφή jpg, tiff ή pdf. Αν θέλεις να παιδευτείς με τα δικά σου, νομίζω ότι το κάθε scanner έχει και το δικό του software και νομίζω ότι μπορείς να ορίσεις που να τα αποθηκεύει. Δεν μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα και τα τρία; Το irfan view έχει μια καλή λειτουργία (File->Acquire/Batch Scanning) όπου μπορείς να σκανάρεις παλλαπλά έγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.