Προς το περιεχόμενο

Δεν ξερω τι router να παρω??? ας μου δωσει τα φωτα του καποιος να παρω αλλα ουτε και τι λεφτα να διαθεσω?

panosmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα σήμερα ένα καλό router πρέπει να έχει:

1.Gigabit switch

2.draft n-300

3.να δουλεύει και σαν repeater, client

Με το 3 όχι απαραίτητο.

Δημοσ.

έστειλα e-mail και μου είπαν ότι τo “b είναι διότι υποστηρίζει Data Link Protocol 802.11 n/b/g"

μπορεί απλά να είχαν γράψει λάθος το όνομα ... ποιός ξέρει.... αφού μου είπαν ότι είναι pstn όλα τα άλλα στα @@ μ.

ολα ειναι b/g/n τα τελευταια Netgear k για αυτο το μοντελο ειναι dgn οπου n ειναι το οτι ειναι 801.11n.τα παλια που ηταν g τα ελεγαν dg οχι dng.

Για μένα σήμερα ένα καλό router πρέπει να έχει:

1.Gigabit switch

2.draft n-300

3.να δουλεύει και σαν repeater, client

Με το 3 όχι απαραίτητο.

οπως το ειπες .για σενα.για τον καθενα ειναι διαφορετικα.πχ το gigabit το θεωρω αχρηστο αν δνε μεταφερεις αρχεια οπως και το 802.11n.το repeater επισης αν δεν το θες.για μενα πχ το καλο ρουτερ πρεπει να εχει voip γιατι εχω δευτερο νουμερο voip πρεπει να ειναι σταθερο.(πχ thomson) και να εχει εστω και g wireless που να ειναι καλο.στα 2 πρωτα με καλυπτει και το Thomson.το wireless του δεν ειναι τοσο καλο.gigabit παιρνεις και switch αμα θες βεβαια.

Δημοσ.

ολα ειναι b/g/n τα τελευταια Netgear k για αυτο το μοντελο ειναι dgn οπου n ειναι το οτι ειναι 801.11n.τα παλια που ηταν g τα ελεγαν dg οχι dng.

εγώ το ξέρω και το καταλαβαίνω. αυτοί δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν τέτοια εξήγηση <_<

απλά θα ακούσουν πολλά "γαλλικά" εάν το μπέρδεψαν και είναι isdn το Modem γιατί ρώτησα κιόλας .....

klein mein . ας έρθει και βλέπουμε....

Δημοσ.

και πες μας τι εγινε τελικα.

ήρθε το modem. όλα οκ . πολύ δυνατο. απο το μεσημέρι που το έβαλα δεν είχα αποσυνδέσεις ή τπτ άλλα περίεργα . επιτέλους μπορώ να συνδεθώ και απο το laptop ασύρματα και δεν χρειάζομαι 5 μ καλώδιο. :-D

κλειδώνει και πιο ψηλά από το thomson.

τα stats μου πως τα βλέπεις?

ADSL Link ,Downstream ,Upstream

Connection Speed ,15991 kbps ,1085 kbps

Line Attenuation ,26.0 db ,10.8 db

Noise Margin ,5.8 db ,13.1 db

edit:

επίσης τα καταφέρνει πολύ καλά στο streaming από το λαπτοπ στο ps3 και τα 2 ασύρματα. στα 1080p + υπότιτλους δεν κολλάει καθόλου. ακόμα και στο 30x να είναι η ταχύτητα του ps3 καταφέρνει να συμβαδίσει το λαπτοπ και το wifi αντέχει το φορτίο ένός μεγάλου bitrate.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...