karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Offtopic το reset πως το λεμε?ρηζετ η ρησετ?οχι πως ειναι το σωστο,πως το λεμε.εγω με ζ. Με σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ Edit:και εσυ εισαι το καγμενουλινι. fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Με σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ fixed ΑΑΑ δηλαδη εσυ το λες με σσσσσσ ε?μαλιστα.εγω το λεω με ζ οπως σου ειπα αλλα και με γγγγγγ μπγοστα.οποτε πιαστικες αδιαβαστη και ασε τα fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 να πω κ εγώ ιδεούλα για φίλτρο? κόβουμε σε ό,τι μέγεθος θέλουμε σίτα από αυτό που σκεπάζουν το τηγάνι γιά να μην πιτσιλάει το σύμπαν... TIP...μεταχειρισμένο είναι καλύτερο,η σκόνη κολλάει στο λάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το κατάλαβα απλά θέλω αναλυτικότερες πληροφορίες απο τον μάστορα. edit: Ρε συ Θάνο γιατί παιδεύεσαι? Ενόψει καλοκαιριού αφαιρείς το πλαινό και προσαρμόζεις κοντά στο κουτί έναν τέτοιο. (Πάρε και ένα blower να το φυσάς σε τακτά χρονικά διαστήματα. ) εγώ φοράω την ψήκτρα του ps3 140ρης ή 150ρης αλλα γαμάτος 40% γρηγορότερος απο κά8ε ανεμιστηρ chill !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το Θανουλακι παραπαλω....χαχαχχα.πως λεμε βρυκολακακι,νυχτεριδακι,ε καπως ετσι. μουακσακσακσα. Offtopic το reset πως το λεμε?ρηζετ η ρησετ?οχι πως ειναι το σωστο,πως το λεμε.εγω με ζ. Edit:και εσυ εισαι το καρμενουλινι. ρισητ(ριshit ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χαχαχαα φοβερό το thread. Μπράβο Θάνο.. κ επείδή το έχω σκεφτεί κ εγώ, ιδού μερικές δημιουργίες φίλων : ^ Αυτο εδω φαινεται αρκετα βιωσιμη λυση και ..ψηνομαι να το κανω για τωρα το καλοκαιρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κανει πολυ καλη δουλεια αλλα ελπιζω να μην σκοπευεις να χρησιμοποιησεις την ταινια οπως στην φωτο.ας ειναι καλυτερα στο σταντακι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εκ προοιμιου δεν γινεται κατι τετοιο καθως η Xigmatek Gaia προεξεχει πολυ οποτε ο ανεμιστηρας δεν θα ηταν εντελως παραλληλα ως προς το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Η αλήθεια ειναι οτι είχα εναν φίλο που ειχε τον ανεμιστήρα κατα αυτόν τον τρόπο κολλημένο στο pc και τον δούλευα αλλα τελικά κάνει τρομερή δουλειά :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κάνει δουλειά αλλά πολύ σκόνη ρε παιδάκι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 απλα καθε εβδομαδα θα κανει ενα καλο ξεσκονισμα με την ηλεκτρικη την μπιχλα που θα εχει μαζεψει το πισι του :lol: εγω ειχα βαλει παγοκυστες 3 τον αριθμο σε παλιοτερο μηχανημα, πετσετουλα κατω κλειστο καπακι και ο Athlon Thunderbird στα 1 Ghz τοτε ηταν πολυ δροσερος το καλοκαιρι απλα η καημενη η ψυκτρα τα ειχε δει ολα :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και μετα εγω ειμαι ακυρος/καμενος Αθανασιε................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και μετα εγω ειμαι ακυρος/καμενος Αθανασιε................... Εμ εσυ εισαι,ποιος ειναι νομιζεις.Θελεις να βαλουμε και poll μηπως? αντε σταματα τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εμ εσυ εισαι,ποιος ειναι νομιζεις.Θελεις να βαλουμε και poll μηπως? αντε σταματα τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εμ εσυ εισαι,ποιος ειναι νομιζεις.Θελεις να βαλουμε και poll μηπως? αντε σταματα τωρα. Δεν θα ήταν κακή ιδέα πάντως. Χρηστάκη ακόμα ξύπνιος είσαι παιδί μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.