karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. 2 πήγε. Τι κάνω μικρό παιδί ακόμα ξύπνιο... μπιμπερό, γαλατάκι, κακά και νάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Χαχαχαχαχαχα Λοιπόν, και για να μην βγαίνουμε τελείως offtopic μου ήρθε μία φρέσκια βραδινή ιδέα. Δεν ξέρω αν την έχουν σκεφτεί και άλλοι αλλά έτσι μου ήρθε και είπα να τη γράψω Έχω ακούσει πολλούς που παραπονιούνται ότι όταν βάζουν ανεμιστήρα στο πλαϊνό του κουτιού και αυτό συντονίζει με αποτέλεσμα να ακούγεται ένα σπαστικό τρίξιμο(το είχα και εγώ στο παλιό κουτί μου). Μπορούμε πολύ απλά με ένα σκοινάκι να δέσουμε τον ανεμιστήρα στο πάνω και κάτω μέρος του κουτιού και στην ουσία να κρέμεται στον αέρα. Ωστόσο, επειδή δεν θα είναι κολλητά στις τρύπες για να ρουφάει τον αέρα θα μπορούμε να βάλουμε ένα πλαστικό ποτηράκι(ή απο φελιζόλlolol) ωστε να καλύψει αυτό το κενό. Τι λέτε? Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό διότι ούτε σταθερός θα είναι αλλά δεν θα είναι και ωραίος έτσι με τα σχοινάκια να κρέμονται. Mπορείς να φτιάξεις ένα λαστιχιένιο περίβλημα του ανεμιστήρα όπως αυτό το έτοιμο και να εξαφανίσεις τους συντονισμούς - τριγμούς με την επιφάνεια του πλαινού καπακίου του case. Aκόμα και τέσσερα κομματάκι λάστιχο στις γωνίες να βάλεις (εκεί που πατάει) πρίν τον βιδώσεις, πάλι θα κάνεις δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Απ'ευθείας νάνι. Τα παραλείπουμε τα προηγούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό διότι ούτε σταθερός θα είναι αλλά δεν θα είναι και ωραίος έτσι με τα σχοινάκια να κρέμονται. Mπορείς να φτιάξεις ένα λαστιχιένιο περίβλημα του ανεμιστήρα όπως αυτό home made λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Mα να φτιάξει είπα όπως το συγκεκριμένο του Link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Mα να φτιάξει είπα όπως το συγκεκριμένο του Link. ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μην γελασετε αλλα μιας και μιλαμε για homemade που να αποροφα τους συντονισμους ας πω και τι εφτιαξα εγω και εχω βαλει. Εχετε δει που πουλανε στα σουπερ μαρκετ κατι πατους παπουτσιων πρασινους? Που ειναι ενα μεγεθος συνηθως 46 και θελουν λιγο κοψιμο μετα για να μπουνε στο παπουτσι. Ε,εμενα απο το κοψιμο μου εμειναν καποια κομματακια και επειδη εκεινο τον καιρο ψαχνωμουν,τα εκοψα κομματακια και τα εβαλα στον πλαινο ανεμιστηρα με ταινιας διπλης οψεως. Μια χαρα δουλεια κανουν... Ειναι ενα αφρωδες υλικο που κανει καλη δουλεια. Αλλα και το wettex ειναι καλη λυση που προτεινε η seniora που εφαγε προταση γαμου..... Αντε να δουμε τι αλλο θα σκεφτουμε ετσι οπως παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 άρα να βγάλω συμπέρασμα ότι φοράς 46 νούμερο παπούτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οχι ρε συ αφου ειπα τα εκοψα.45 ηταν οι αρβυλες του στρατου και κανονικα φοραω 44,αντε 45 βαρια βαρια,εξαρταται το παπουτσι.ΑΑΑΑΑΑΑΑκσακσακσακσακσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οχι ρε συ αφου ειπα τα εκοψα.45 ηταν οι αρβυλες του στρατου και κανονικα φοραω 44,αντε 45 βαρια βαρια,εξαρταται το παπουτσι.ΑΑΑΑΑΑΑΑκσακσακσακσακσα. fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τι εκανες fixed ακριβως?????? Το βρηκες αυτο που σε παρακαλεσα γονατιστος να βρεις?εεεεεε??? Edit:Τα χιλιασα τα posts μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Περιμένω να ψάξουν άλλοι για μένα. Λογικά αύριο θα το έχεις/έχουμε Edit:Τα χιλιασα τα posts μου. ooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οκκκ. περιμενα να με βρισεις για το edit πιο πανω το πρωτα αλλα δεν το εκανες.σκουριασες σκουριασες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το Θανούλη μας βγε; Ουδεπόποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το Θανουλακι παραπαλω....χαχαχχα.πως λεμε βρυκολακακι,νυχτεριδακι,ε καπως ετσι. μουακσακσακσα. Offtopic το reset πως το λεμε?ρηζετ η ρησετ?οχι πως ειναι το σωστο,πως το λεμε.εγω με ζ. Edit:και εσυ εισαι το καρμενουλινι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.