Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Strom αυτο που δειχνεις δεν μου κανει.δεν χωραει στο σπιτι.... Αυριο παλι θα ενημερωσω γιατι σημερα ξυπνησα ο $%#$# στις 20:00 το απογευμα.........
Zeus_GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χαχαχαα φοβερό το thread. Μπράβο Θάνο.. κ επείδή το έχω σκεφτεί κ εγώ, ιδού μερικές δημιουργίες φίλων : εαν βρω κάτι άλλο...
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ghetto mods ftw - αν θέλετε υπάρχει και αυτό το νήμα -> http://www.insomnia.gr/topic/316448-ghetto-mods/ με διάφορα ανδραγαθήματα μας...
STORM1978 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Strom αυτο που δειχνεις δεν μου κανει.δεν χωραει στο σπιτι.... Αυριο παλι θα ενημερωσω γιατι σημερα ξυπνησα ο $%#$# στις 20:00 το απογευμα......... αν χωρουσε ομως??? :fear: τι θα εκανε??? και δεν με λενε STROM :-D
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απο κεκτημενη ταχυτητα ξαρφε....μην βαρας. Εβαλα τελικα και τον 92αρι με τον αεραγωγο αλλα οχι με τα ποτηρια. Παιρνει αερα απο κατω και το στελνει στο ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων. Zeus αυτο με τον ανεμιστηρα και την κολλητικη ταινια ειναι ολα τα λεφτα.
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αυτό που σκεφτόμουν για μοντα στην Η50 εκτός του push-pull είναι σύνδεση του push με aluminum duct pipe και σταλσιμο αυτού εξωτερικά του κουτιου(το χα δει στο YouTube κάποτε αλλά δε το βρίσκω τώρα) Αυτό που με καθυστερεί είναι ότι δεν έχω βρει πως θα γίνει η ένωση του pipe με 120αρι φουρφουρι Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ πάντως θεωρητικά το προσχέδιο είναι 120αρις push εκτός case Σωληνας αλουμινενιος 120αρις push Ψυγείο Η50 120αρις pull Btw πως σας φαίνεται σαν ιδέα ?
Thanos1972 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Farmakhs προσωπικα δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις. Τεσπα τα ποτηρια δεν χωρεσαν και βαριομουν να τα κοψω,ισως καποια αλλη φορα. Μπηκε μονο το ανεμιστηρακι με τον παλιο αεραγωγο και μαλιστα σε αλλη θεση απο εκεινη που προοριζοταν αρχικα. Και bonus οπως παντα,το 40αρι της hyper Ξερω ξερω στο ghetto mods επρεπε να παει αλλα σιγα τα αυγα για mod. (η σκονη του σκληρου ειναι απο το παλιο κουτι..... )
rafail1994 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σουπερ το έκανες αν μπορούσες να το φτάσεις μέχρι το ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών θα ήταν καλυτέρα στης θερμοκρασίες είδες διάφορα ;
FaRMaKhs Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Οριστε δειτε τα πρωτα δευτερολεπτα και θα καταλαβαιτε
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Σουπερ το έκανες αν μπορούσες να το φτάσεις μέχρι το ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών θα ήταν καλυτέρα στης θερμοκρασίες είδες διάφορα ; Οκ,θα βαλω το πρωι τοτε το extension που ειχε ο αεραγωγος και θα φτασει στην καρτα γραφικων μια χαρα.Τωρα για θερμοκρασιες που ρωτας,ειδα σε idle 2-3 βαθμους παρακατω αλλα δεν νομιζω να ειναι απο αυτο.Το θεωρω απιθανο.σε full load δεν ξερω ακομα,δεν την ζορισα καθολου.οταν το κανω θα σου πω. Για τον 40αρι ανεμιστηρα,εαν σου πω οτι ειδα διαφορα στις θερμοκρασιες?δεν ξερω αλλα παιζει να τους εριξε 2 βαθμους μπορει και παραπανω και εννοω του επεξεργαστη και της μητρικης.μαλλον κανει ενα ωραιο airflow και περναει ο αερας και απο το κατω μερος της ψυχτρας και αργοτερα πηγαινει προς τα πανω στον 17αρι.καλο ηταν.σε full load,παλι δεν δοκιμασα(τι να κανω,ελειπα). Farmakhs,δεν εχω youtube στην δουλεια φιλε οποτε το πρωι....
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ραφ ραφ ελα μπηκε και η φωτογραφια με το extension. Farmakhs ναι ρε φιλε,κατι τετοιο για αεραγωγους ηθελα και εγω.που θα το βρουμε να το αγορασουμε αυτο να δωσω και εγω μια Industrial φαση στο κουτακι μου?
rafail1994 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πσσσ αυτά είναι τώρα φαντάζομαι θα έχουν πέσει οι θερμοκρασίες; . Ρίξε και κανα συμμαζεμα πολλά καλώδια βλέπω
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πρεπει να εχουν πεσει ναι.τοση ωρα στο ιντερνετ με την καρτα ποτε να δουλευει και ποτε οχι,ξερεις τωρα λογο firefox και ανεμιστηρακι απο 24-30,οι βαθμοι ειναι στους 39 σταθερα και ενταξει,δεν εχει και κρυο,με κοντομανικο ειμαι στο σπιτι ανετα. Τα καλωδια αστο,μεγαλο θεμα.και να φανταστεις τα εχω ψιλομπαλωσει.αλλα εχω κακη διαταξη μεσα στο κουτι(πανω πανω το dvd και κατω κατω ο σκληρος). Μετα εχει τοσους ανεμιστηρες μεσα,ειναι και 6 θυρες του front panel του κουτιου συνδεδεμενες,ειναι και κοντο το καλωδιο του επεξεργαστη,ειναι και σχεδον μισο μετρο το κοκκινο sata που φενεται,ειναι ειναι ειναι......αστα να πανε.αλλα δεν εχω παραθυρο
rafail1994 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πάλι καλά που δεν έχεις και παράθυρο θα τα έβλεπες και θα τρελαινόσουν που είσαι καρμεν :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.