pantermaros Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καληπερα φιλοι μου ... Που μπορω να βρω το προγραμμα BS Player για το μακ ?? Ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Συγκεκριμενα bs player για osx δεν υπαρχει. Οχι ακομα τουλαχιστον, μια και υποτιθεται πως καποια στιγμη στο μελλον θα βγει τετοια εκδοση (συμφωνα παντα με αυτα που λεγονται στα fora του bsplayer). Προς το παρον ο VLC καλα κρατει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δοκίμασε το movist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantermaros Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οκ ευχαριστω παιδια ... Ελπιζω να βγει αυτο το προγραμμα για μακ γιατι ειναι πολυ καλο προγραμμα για μενα επειδη ειμαι κωφος κ πολλες φορες βαζω ταινιες που δεν εχουν υποτιλους κι το βαζει αυτοματα ... αυτο το χρισημοποιω το παλιο υπολογιστη .. Πριν απο μερικες μερες πηρα το νεο μου ιμακ 27 κ ξεναρωσα που δεν εχει τετοιο προγραμματακι για τα μακ .. Παντως σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ηταν απο τα πρωτα που εψαξα και εγω να βρω οταν περασε σε osx και δυστυχως δεν βρηκα κατι. Σιγα σιγα θα το συνηθίσεις το vlc, το movist ή οποιο υποκαταστατο βρεις και αναγκαστικα θα μαθεις να ψαχνεις και υποτιτλους. Παντως δεν τρεφω και πολλες ελπιδες για port του bs σε osx, αν ριξεις μια ματια στα fora του, τα posts που αναφερουν μελλοντικη εκδοση για osx ειναι απο το 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.