Προς το περιεχόμενο

Πολυγλωσσκά site

pouli_00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Φτιάχνω ένα site στο οποίο θέλω να δίνω την δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέγει Γλώσσα περιήγησης! Ελληνικά- Αγγλικά... Θα ήθελα ορισμένες πρώτες πληροφορίες για να ξεκινήσω να το ψάχνω πως θα γίνει! Δεν θέλω να έχω ένα module που να μεταφράζει απλά την σελίδα!

Δημοσ.

Σε joomla δουλεύω.. Για πες για το joomfish! Το εγκατέστησα... Σου είναι εύκολο να μου πεις τα πρώτα βήματα για την κατανόηση του

Δημοσ.

φιλε μου δεν ειναι δυσκολο. για αρχη δες εδώ: http://forum.joomla.gr/viewforum.php?f=66&sid=e354bfc34857b1fc34107343b6857002

επιγραμματικά εγκαθιστάς τις γλώσσες που θέλεις, τις ενεργοποιείς μέσα απ το component του joomfish και μετα σε καθε αρθρο, μενου κλπ, τερμα πανω εχει επιλογή για μετάφραση, επιλέγεις το άρθρο και διαλέγεις γλώσσα και το μεταφράζεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! όλα καλά με το joomfish πάρα πολύ καλό και σε γενικές γραμμές πολύ απλό στην κατανόηση του! Έχω ένα πρόβλημα όμως δεν μπορώ να ορίσω default γλώσσα του site μου τα ελληνικάpost-213672-0-93436300-1304936108_thumb.jpg Ότι αλλαγές και αν έχω κάνει το ίδιο μένει. Στην διαχείριση μου γράφει ότι το defautlt language είναι τα ελληνικά αλλά τίποτα

Δημοσ.

Τώρα που δοκίμασα απ το extentions - language manager default language τα αγγλικά, στο site μου βγαίνουν ελληνικά... αλλά δεν μου φορτώνει την μετάφραση στα αγγλικά!

Δημοσ.

κάπου εκεί γίνεται το μπέρδεμα.. απ το Joomfish - languages είναι active και οι δυο γλώσσες σωστά; κανε δοκιμές με αυτά, και το jfouter και καθάριζε την cache ή δοκίμαζε σε αλλο browser

Δημοσ.

Οι μεταφράσεις που κάνεις με το Joomfish έχουν και ένα κουτάκι που τσεκάρεις για να δημοσιευθούν ή όχι. Έλεγξέ το...

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά το βρήκα! το link που είχα με πήγαινε κατευθείαν στα αγγλικά! Γι αυτό και ότι επιλογή άλλαζα αυτό εκεί το ίδιο! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...