ask Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ψαχνω ενα ημιεπαγγελματικη χρηση..δλδ για ιδιαιτερα αναγκαστικα να βγαζω φωτοτυπιες και να σκαναρω και επειδη δεν ειναι εξοικειωμενος μ τεχνολογια τ ατομο π προοριζεται με αυτοματη διπλης οψης εκτυπωση.για οικονομια νομιζω toner κ lazer.οποτε κατεληξα σεναν του πλαισιου HP M1536DNF Link ποια η γνωμη σας?να το αγορασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Mε κλειστά ματιά Και αποτι ξέρω το τονερ του γεμίζει οπότε είσαι κομπλε Ρίξε μια ματιά αν θες και εδώ http://www.123refills-svoloustr.gr Επικοινώνησε μαζί τους και θα σε καλύψουν αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε
mikelamar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Lazer & οικονομία δε πανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν κάνεις πολλές εκτυπώσεις και θέλεις ταχύτητα πας σε laser και φυσικά μιλάμε για ασπρόμαυρο πάντα. Μια χαρα επιλογή μου φαίνεται εμένα ο HP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Στη τρομακτική ανάλυση των 600x600 Και τα υγρά μελανια ξαναγεμιζουν με χαμηλότερο κόστος απο τα τονερ και ακόμα χαμηλότερο κόστος/σελίδα. Θες Laser μπράβο κι εμένα μ'αρεσουν αλλα μη λέμε κ ότι παίρνω Laser για ταχύτητα κ οικονομία, ακριβώς το μισό κόστος/σελίδα έχουν οι inject κ με πολυ καλύτερη ανάλυση και έγχρωμη εκτύπωση και είναι κ 3/10 του δευτερολέπτου πιο αργοι!!! Με τόσα ευρώ παίρνεις inject που ψηνει κ καφέ Όχι το "τελευταίο" ασπρόμαυρο Laser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κοιτάχτε.. όπως σας είπα το θέλω για πολλές εκτυπώσεις ασπρόμαυρες...με ασκήσεις και τέτοια θα είναι για ιδιαίτερα..δλδ δεν θέλω καμιά ανάλυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uprising1987 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 με λίγα παραπάνω υπάρχει ο κορυφαίος Link 38 σελ/λεπτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 είναι πολλά παραπάνω σε σχέση με τον HP που αναρωτιέμαι..σχεδόν διπλάσια τιμή..και για LEXMARK δεν μου έχουν κάνει θετικά σχόλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/285038/HP-Officejet-Pro-8500A-Plus-e-All-in-One.html βρηκα και αυτον που ειναι κ εγχρωμος και πιο φθηνος.τλκ για πειτε inkjet ή lazer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγώ θα πήγαινα σε lazer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγώ θα πήγαινα σε lazer o λόγος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 o λόγος? Τον έχω αναφέρει και παραπάνω αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα με πολλές εκτυπώσεις και μόνο για ασπρόμαυρο μονόδρομος για εμένα ειναι ο lazer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ναι παραπανω το ειδα αλλα δεν το αιτιολογησες οσον αφορα το κοστος.ταχυτητα δεν μενδιαφερει.προεχει το κοστος ανα σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 HP Officejet Pro 8500A Plus e - All - in - One Link κοστος ανα σελιδα πολυ μικροτερο σε σχεση με Lazer ειδα συγκριτικα στο πλαισιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.