vk13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλησπέρα! Δεν είμαι τραγουδιστής ούτε έχω κάποια σχέση αλλά υπάρχει τρόπος να φτιάξει κάποιος τη φωνή του; Εννοώ με κάποιο μίγμα ίσως... Απλά δεν ξέρω η δική μου παραείναι βαριά και άσχημη ειδικά το πρωί που σηκώνομαι μοιάζει λες και μιλάει 70αρης γέρος.. Πριν αρκετά χρόνια σε μια ταβέρνα είχα γνωρίσει έναν μουσικό ο οποίος κάτι μας είχε πει ότι φτιάχνεις όμορφη φωνή κάνοντας γαργάρες με αβγό και λεμόνι ή κάτι τέτοιο... Γνωρίζει κανείς;;
Mvpgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αν καπνίζεις μπορει το κόψιμο να βοηθήσει κατ΄ αρχήν. Αρκετοί καπνιστές έχουν τραχια φωνή το πρωί (και γι΄ αυτό βήχουν αρκετά)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Yπαρχουν και χειροτερα. Εμενα πολλες φορες οταν ειμαι στο πατρικο μου και σηκωνω το τηλεφωνο (η ακομα κι οταν κατοικουσα εκει μονιμα), νομιζουν οτι μιλαει ο πατερας μου. Δε με ενοχλει παντως, βασικα ποτε δεν ειχα ανασφαλεια για την φωνη μου, ουτε και με κοφτει η περιπτωση του να εχω κακασχημη φωνη. ΥΓ. Ουτε εγω καπνιζω
AnOldFriend Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλησπέρα! Δεν είμαι τραγουδιστής ούτε έχω κάποια σχέση αλλά υπάρχει τρόπος να φτιάξει κάποιος τη φωνή του; Εννοώ με κάποιο μίγμα ίσως... Απλά δεν ξέρω η δική μου παραείναι βαριά και άσχημη ειδικά το πρωί που σηκώνομαι μοιάζει λες και μιλάει 70αρης γέρος.. Απλουστατα: ΟΧΙ! Δεν γινεται. Αλλά αν θελεις να γινεις τραγουδιστης τοτε τι την θελεις την καλη φωνη? Σημερα στην Ελλαδα το μόνο που πρεπει να κάνεις ειναι να βαλεις 7 κιλα ζελε στα μαλλια σου και να εισαι ευπαρουσιαστος(αν εισαι θηλυκο τα κριτηρια ειναι ειτε να εχεις καλουτσικο σωμα με μεγαλα Ο_Ο, ειτε να εισαι ομορφη). Πριν αρκετά χρόνια σε μια ταβέρνα είχα γνωρίσει έναν μουσικό ο οποίος κάτι μας είχε πει ότι φτιάχνεις όμορφη φωνή κάνοντας γαργάρες με αβγό και λεμόνι ή κάτι τέτοιο... Γνωρίζει κανείς;; Οι γαργαρες απλως γλυκαινουν την φωνη για λιγο. Δεν την κανουν ωραια, ουτε την αλλαζουν μακροπροθεσμα κλπ. Επισης η συνταγη που εγω ξερω για να γλυκανει η φωνη για λιγο ειναι γαργαρες με αυγολεμονο και να φας ενα ωμο αυγο μετα.
Alxnks Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 με ενα μπαλονακι γεμισμενο με ηλιο, να δεις ποσο ''ωραια'' θα γινεται η φωνη σου!!
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αν καπνίζεις μπορει το κόψιμο να βοηθήσει κατ΄ αρχήν. Αρκετοί καπνιστές έχουν τραχια φωνή το πρωί (και γι΄ αυτό βήχουν αρκετά) Σας παρακαλώ κύριε, εγώ είμαι καπνιστής και έχω γαμάτη φωνή! (όχι για τραγούδι, εκεί είμαι παράφΟνος :Ρ)
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 τι βριζετε κυριε? Σόρρυ ρε μαλάκα αλλά έκανα λιμενεργάτης πρόσφατα και με εννοείς!;ρ (για όποιον δεν το έπιασε, χιουμοράκι κάνω.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.