Προς το περιεχόμενο

Ποιο MBP να προτιμησω ?

themis_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks για το info Haha

Να ρωτησω κατι αλλο που με απασχολει ... Εχει βαλει κανεις σε glossy οθονη το προστατευτικο αυτοκολλητο που βγαινει κ με antiglare επιστρωση ?

Μου περασε απο το μυαλο να το επαιρνα με glossy , αλλα απο ξενα forum αλλοι λενε οτι δεν αξιζει

αλλοι λενε οτι ειναι μια χαρα .

Μιας και σαν κυριο μηχανημα εχω ενα iMac

To φορητο το θελω κυριως για οταν φωτογραφιζω εκτος Αττικης και θα πρεπει να κανω δουλεια για λιγο .

Το mbp pro 2011 παίρνει 16gb ram ?

Παιρνει , αλλα εχουν 1500$ :fear:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α! Το MacBook pro Δεν έχει καλή ανάλυση, ούτε ζωντανά χρώματα, πρέπει να πάς να το δεις απο κοντά για να δεις αν σου κάνει αφού ασχολεισε με Photos, εγώ έχω το 13" 2011 αλλα εμένα δεν με ενοχλεί!

Δημοσ.

Α! Το MacBook pro Δεν έχει καλή ανάλυση, ούτε ζωντανά χρώματα, πρέπει να πάς να το δεις απο κοντά για να δεις αν σου κάνει αφού ασχολεισε με Photos, εγώ έχω το 13" 2011 αλλα εμένα δεν με ενοχλεί!

Για την χρηση που το θελω η αναλυση του 17'' με καλυπτει

Δημοσ.

Η παραγγελια εσταλη !!

MBP 17'' Antiglare

2,2 Ghz

8GB RAM

500GB HDD ( θα μπει σε λιγο καιρο SSD )

Σούπερ το εργαλείο!!! Καλοδούλευτο!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιστροφη απο Αμερικη και εχουμε και λεμε ....

post-153532-0-92974100-1307050550_thumb.jpg

Macbook 17''

Macbook 15''

Macbook 13'' X 2

Αφου δεν με σταματησαν τελωνειο παλι καλαα !!!

;)

Δημοσ.

γιατι ειναι ετσι το μηλαρακι στο 1ο?!?!

γιατι ειναι τραβηγμενη με χαμηλη ταχυτητα χωρις φλας και ειναι ελαφρως κουνημενο το 17ρι ;)

Δημοσ.

Επιστροφη απο Αμερικη και εχουμε και λεμε ....

post-153532-0-92974100-1307050550_thumb.jpg

Macbook 17''

Macbook 15''

Macbook 13'' X 2

Αφου δεν με σταματησαν τελωνειο παλι καλαα !!!

;)

Μηπως εισαι ο νεος αντιπροσωπος της apple στην Ελλαδα?? :rolleyes: Εφερες πιο πολλα και απ την isquare! :-D

Δημοσ.

Μηπως εισαι ο νεος αντιπροσωπος της apple στην Ελλαδα?? :rolleyes: Εφερες πιο πολλα και απ την isquare! :-D

Και φαντασου οτι ηταν πιθανο να εφερνα και αλλα 2 ... αλλα τελικα δεν το ρισκαρα !

Δημοσ.

Και φαντασου οτι ηταν πιθανο να εφερνα και αλλα 2 ... αλλα τελικα δεν το ρισκαρα !

Στο τελωνείο τι έγινε; Είπες ότι είναι για ιδιωτική χρήση; Τα κουτιά τους τα είχες και αυτά μαζί;

Δημοσ.

Ποιο τελωνείο ; Εγώ βγήκα απο το αεροπλάνο και μέχρι που μπήκα στο αυτοκίνητο μου να φύγω( με τις αποσκευές μου που μέσα είχα το MacBook + το κουτί του) δεν μίλησα σε άνθρωπο, δεν μου ζήτησαν διαβατήριο, τπτ! Βέβαια είχα 1 όχι 4-5.... Αλλα πραγματικά κανείς δεν το ελέγχει ..

Δημοσ.

Στο τελωνείο τι έγινε; Είπες ότι είναι για ιδιωτική χρήση; Τα κουτιά τους τα είχες και αυτά μαζί;

Και εμενα ουσιαστικα δεν με ρωτησε κανεις τιποτα πουθενα ... ουτε καν στα μηχανηματα με τις ακτινες

δεν μου ειπαν να ανοιξω την τσαντα πλατης που ειχα . Μεσα στην οποια ηταν :

MacBook 17''

Canon Powershot G12

Canon Eos 5D Mark II

3 φακοι Canon L series f2.8 ολοι

Φλας 580 EXII

και κατι σκληροι , φλασακια , μνημες κλπ ...

Ειναι η πρωτη φορα που δεν μου ζητησαν να ανοιξω την τσαντα μου με τα φωτογραφικα . Συνηθως τα

θελουν ολα ανοιχτα και να τσεκαρουν οτι και οι φακοι ειναι οντως φακοι !

Η επιστροφη εγινε μεσω Γενευης οποτε στην Ελλαδα δεν φαινομουν σαν εκτος Ευρωπης ταξιδιωτης .

Δεν ξερω αν παιζει ρολο , αλλα για να μην εχω αγχος ειχα μοιρασει απο ενα Macbook στην παρεα που

πηγαμε μαζι , ετσι ειχε απλα ο καθενας απο ενα για παν ενδεχομενο . Τα κουτια εχουν σταλει απο Usa

μαζι με κατι αλλα ψωνια με κοστος 75$ για μια κουτα αρκετα μεγαλη που χωρεσε 4 κουτια απο τα Μηλα

ενα κουτι απο ενα Acer netbook , κατι δωρα , μια μπαλα μπασκετ ( χαχαχαχαχ ) και κατι παπουτσια .

οποτε , οποιος και να μας ελεγε το οτιδηποτε θα ηταν απλα οι ατομικοι μας υπολογιστες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...