aredhel_vlsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλησπερα! Για φωτιστε με λιγο ρε παιδια, που μαι και newbee με τα macbook. Εψαξα για word editor, και θελω να εχει και Mathtype για συμβολα και εξισωσεις. δεν βρηκα κατι μεσα στα applications του περα απο τον text editor, αρα κατεβαζω κατι? Μετα απο καποια serch, το ματι μου πηρε κατι για iwork (Νομιζα πως θα ηταν μεσα απ τη μανουλα του, οπως το ivideo etc), οπως και office για mac και mactex. Τι χρησιμοποιειτε? Τι κανουμε τωρα? Τι να βαλω, και επισης, παιζει να βρουμε κατι free? γιατι στο web βρηκα κυριως trials Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 http://www.libreoffice.org/features/math/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολυ ! Κανεις για mactex, καποιος που να το χρησιμοποιει και να ειναι ευχαριστημενος? Ειναι ευχρηστο ? Μεχρι τωρα τη δουλεια μου εκανα με office σε windows και εχω βλαστημησει τοσες φορες με τα κολληματα που τρωει απ το mathtype,..καλα αν εχει και φωτογραφια μεσα το doc την εκατσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολυ ! Κανεις για mactex, καποιος που να το χρησιμοποιει και να ειναι ευχαριστημενος? Ειναι ευχρηστο ? Μεχρι τωρα τη δουλεια μου εκανα με office σε windows και εχω βλαστημησει τοσες φορες με τα κολληματα που τρωει απ το mathtype,..καλα αν εχει και φωτογραφια μεσα το doc την εκατσες... Για word editor δοκίμασε την σουίτα iWork. Προσωπικά, με βολεύει καλύτερα το Pages (το αντίστοιχο το Word). Δεν έχει κάποια "extreme" features (όπως να βάλεις αριθμούς παραγράφων στο κείμενο από την αριστερή μεριά του κειμένου (ούτε από την δεξιά νομίζω), όπως είναι π.χ. σε κάποια κείμενα ποιητικών συλλογών κτλ). Κατά τα άλλα, για μένα είναι πιο βολικό, πιο εύχρηστο και πιο γρήγορο, συν ότι έχει μέσα του την δυνατότητα μετατροπής σε .pdf. Για το Numbers, το αντίστοιχο το Excel, για μένα είναι αρκετά καλύτερο από το Excel. Mactex είναι ΟΚ, δουλεύει μία χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το δοκιμασα και το iWork και το libre office. Οσον αφορα το iworκ, μου αρεσε αλλα ρε παιδια δοκιμασα το math magic και το mathtype 6+ κατι τετοιο τελοσπαντων, και εφαγε τρελο κολλημα και με τα δυο. Ειδικα το δευτερο, δεν καταφερε καν να εγκατασταθει βγαζοντας ενα μηνυμα αναμονης που δεν εφευγε με τιποτα, και ξενερωσα πρωτη φορα αφου δεν ενιωθε ουτε το force quit, ουτε εκλεινε το pc. Το libre office μου αρεσε περισσοτερο , μονο που δεν καταλαβαινε edit στη φορμουλα μεσα αλλα στον κωδικα του. Ενταξει συνηθεια ειναι, και μοιαζει με το openoffice. υπαρχει περιπτωση να ανοιξεις αρχειο word απο microsoft σε libre office ή μπα? Γιατι με μια πρωτη ματια, μαλλον δυσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Το libre office μου αρεσε περισσοτερο [...] και μοιαζει με το openoffice. Φυσικά και μοιάζει γιατί είναι "παρακλάδι" του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.