Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σόρρι κιόλας αλλα εσύ το θεωρείς σωστό αυτό? εγώ αγοράζω το Ps3 για να παίξω τα παιχνίδια του ,δεν με νοιάζει το Psn καθόλου και δεν την συνδέω την κονσόλα ποτέ,γιατί θα πρέπει εγώ να κάνω accept το tos και να αναβαθμίσω το λογισμίκό της κονσόλας για να παίξω τα παιχνίδια που πληρωσα την κονσόλα για να τα παίξω?

δεν μιλάμε για tos του wow,που είναι Mmο software ,μιλάμε για κονσόλα που την αγοράζει ένας χρήστης και "ξέρει" οτι θα μπορεί για τα υπόλοιπα χρόνια να παίξει ότι παιχνίδι βγει.γιατί να κάνεις accept tos εφόσον δεν θα χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία.δεν μιλάω μόνο για το Ps3 καθώς και στο 360 το ίδιο γίνεται με τα dashboard updates και εκεί η ίδια σαπίλα ισχύει.

end of story τα παιχνίδια θα έπρεπε να παίζουν όλα και με το πρώτο firmware ,αν κάποιος ενδιαφέρετε για Online/psn/live/gold/dlc και τα σχετικά ας πρέπει να κάνει accept το tos.τώρα το μόνο που κάνουν τα tos(και ειδικά της sony)είναι να παρέχουν πατήματα στην εταιρία για τα δικαστήρια στην περίπτωση που θέλουν να χτυπήσουν κάποιους χάκερς(και καλά για να προστατέψουν την κονσόλα ....

Σε αυτό που λές δεν διαφωνώ καθόλου αλλά στην παραπάνω δημοσίευση μου που αναφέρεις θέλω να καταλάβεις πως λέω το τι πραγματικά συμβαίνει και δεν εμπεριέχει την προσωπική μου άποψη.

To firmware update το κάνουν εξαιτίας των hackers βγάζουν ένα update μέχρι να το σπάσουν οι hackers μόλις το σπάσουν πάλι το κάνουν update και αυτός ο κύκλος δεν τελειώνει ποτέ απο τότε που κλάπηκε το usb stick απο τη Sony κι έφτιαξαν οι hackers-Geo το custom firmware και κατάλαβαν πως λειτουργεί το λογισμικό του ps3.

Απο τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα και πιστεύω πως οι hackers δίνουν την αφορμή ή το πάτημα στη όποια εταιρία να βάζει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας εις βάρος των χρηστών της.

Προσωπικά δεν το πολύ πιστεύω αλλά είναι και η Ε3 σύντομα οπότε ίσως και να το φτιάξουν έως τότε..

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά δεν το πολύ πιστεύω αλλά είναι και η Ε3 σύντομα οπότε ίσως και να το φτιάξουν έως τότε..

Υποθετω πως ηδη θα γινεται χαμος στο backround με την καλη εννοια, για να το επαναφερουν το συντομοτερο δυνατο.6 εβδομαδες downtime θα εχουν συμπληρωθει στις 31, φανταζομαι δεν θα θελουν να επιμηκυνουν κ αλλο την ασχημη κατασταση.

Τουλαχιστον αυτο δηλωσε ο spokesman, αν και δυστυχως δεν ειναι η πλεον αξιοπιστη πηγη αν κρινουμε απο τις προηγουμενες δηλωσεις σχετικα με το συμβαν.

Δημοσ.

παλικαρε αν θες μπορώ να σου δείξω αρκετά παιχνίδια που έχω αυθεντικά και τα έχω και περασμένα στον εσωτερικό σκληρό(320gb) με το Multiman για να τα παίζω χωρίς να αλλάζω δισκάκια κτλπ.δεν με νοιάζει το Online καθόλου στα παιχνίδια πρωτειμώ το Local multi π.χ. στο pes2011 το έχω αυθεντικό αν και μπορούσα να μην το είχα και δεν με νοιάζει που δεν έχω το Online του (λόγο 3.60,δεν πρώκειται να κάνω update και να χάσω τις δυνατότητες που έχει τώρα το Ps3.)

Άλλο αρκετά, και άλλο όλα όσα έχεις στον σκληρο.

Δημοσ.

Άλλο αρκετά, και άλλο όλα όσα έχεις στον σκληρο.

αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν ισχύει αυτό που είπε το παλικάρι. κάποιος μπορεί να γουστάρει να παίζει μόνο προ,να το έχει αυθεντικό και περασμένο στο Multiman για να μην έχει μέσα το δισκάκι και για να χαίρεται και το showtime και άλλα καλούδια του cfw. βολικό είναι να μπορείς να περνάς τα παιχνίδια στον σκληρό είτε τα έχεις σε αυθεντικά είτε όχι.αυτά που έγραψε το παιδί σωστά ήταν άσχετα με το τι κάνει ο καθένας.

Δημοσ.

ερωτηση

γιατι κανενας δεν ανεφερε το xlink kai ως προσωρινη λυση?

Δεν ειναι παρα πολλα τα παιχνιδια με LAN.Γι'αυτο μαλλον.

Δημοσ.

παιδια επιδη δεν εχω προσβαση σε ps3, το psn ειναι ακομα κατω;

Ναι.Και θα ειναι τουλαχιστον μεχρι τελη Μαιου.Μετα θα ανοιξει, θα φαει απανωτες επιθεσεις,θα γινει μπαχαλο και παλι και η Sony θα ανακοινωσει και επισημα το PS4.Μια ωραια ατμοσφαιρα.

Δημοσ.

Με χαλαει που δεν μπορω να παιξω σωστα το Demon Souls. Μου εχει γινει συνηθεια να μου την πεφτουν και να την πεφτω σε αλλους. Συνεχιζω να λεω βεβαια οτι ΜΑΚΡΙΑ απο αυτους που κρατανε Scraping Spear. Σου αχρηστευουν τον χαρακτηρα στο τσακ μπαμ.

Δημοσ.

Ναι.Και θα ειναι τουλαχιστον μεχρι τελη Μαιου.Μετα θα ανοιξει, θα φαει απανωτες επιθεσεις,θα γινει μπαχαλο και παλι και η Sony θα ανακοινωσει και επισημα το PS4.Μια ωραια ατμοσφαιρα.

που το βασιζεις αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...