Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ps3 fans και γω ps3 έχω αλλα δεν λέω ότι υπερεχω αραξτε αλλα σας αρέσει που δεν είστε online?Σας αρέσει που πληρώνουμε κερατιατικα τα 70€ για new games?gt5 gow3 και αλλα;Σας αρέσει που το online που έχει xbox δεν το χουμε εμείς η τις υπηρεσίες που προσφέρει εμείς δεν τις βλέπουμε ούτε με κιαλι;Σας αρέσει που δεν αξιωνονται 300€ κονσόλα να μας δώσουν ένα headset ενώ στο xbox είναι δωρεάν;Σας αρέσει που αφαιρούν τις λειτουργίες όσο παίρνουν οι γενιές;(εννοώ απο phat σε slim).Μου αφαιρούν και το δικαίωμα να παίξω online τι άλλο να πω;

iphone.png

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, δεν μας αρέσει, και που είμαστε offline, κατα ένα ποσοστό δεν είναι δικιά της ευθύνη.

Σίγουρα, θα μπορούσε να έχει ποιό ασφαλές δίκτυο, αλλά με το "θα", δουλειά δεν γίνεται.

Άμα θέλεις τα παιχνίδια τη μέρα που κυκλοφορούν, θα το σκάσεις το 70αρι, και 70 μόνο τα exclusives κάνουν.

υγ : Το περισσότερο που έσκασα προσωπικά είναι 50€ για το God of War Trilogy και ήταν σχετικά καινούργιο οταν το πήρα. Για τα υπόλοιπα πάνω απο 20€ δεν έχω δώσει.

Online έχεις δωρεάν σε σχέση με το 360, παρόλο που είναι κατώτερο του Live, αλλά το έχεις δωρεάν.

Άν πας για καινούργια, θα σκάσεις 300 και άνω. Όσο για το headset, το Elite μόνο σου δίνει. Σκέψου οτι το χειρηστήριό σου όμως είναι επαναφορτιζόμενο, ενώ στο 360 αλλάζεις μπαταρίες (πρέπει να σκάσεις extra για να πάρεις ένα επαναφορτηζόμενο κιτ ή επαναφορτηζόμενες μπαταρίες).

Όσο για το online, για άλλη μια φορά, δεν ευθύνεται η $ony που έχει πέσει το psn. Την χάκαραν και το έκλεισε για να το κάνει ποιό ασφαλές, εμπέδωσέ το!

Δημοσ.

Όσο για το online, για άλλη μια φορά, δεν ευθύνεται η $ony που έχει πέσει το psn.

αυτά τα κωλόπαιδα οι hackers φταίνε για όλα

Την χάκαραν και το έκλεισε για να το κάνει ποιό ασφαλές, εμπέδωσέ το!

σχεδόν συγκινήθηκα...σχεδόν

• Moderators
Δημοσ.

Όσο για το online, για άλλη μια φορά, δεν ευθύνεται η $ony που έχει πέσει το psn.

Oh,the ironymrgreen.png

Δημοσ.

Ρε ps3 fans και γω ps3 έχω αλλα δεν λέω ότι υπερεχω αραξτε αλλα σας αρέσει που δεν είστε online?Σας αρέσει που πληρώνουμε κερατιατικα τα 70€ για new games?gt5 gow3 και αλλα;Σας αρέσει που το online που έχει xbox δεν το χουμε εμείς η τις υπηρεσίες που προσφέρει εμείς δεν τις βλέπουμε ούτε με κιαλι;Σας αρέσει που δεν αξιωνονται 300€ κονσόλα να μας δώσουν ένα headset ενώ στο xbox είναι δωρεάν;Σας αρέσει που αφαιρούν τις λειτουργίες όσο παίρνουν οι γενιές;(εννοώ απο phat σε slim).Μου αφαιρούν και το δικαίωμα να παίξω online τι άλλο να πω;

iphone.png

Δέν αρέσει σε κάνενα που είναι offline το σύστημα παρά μόνο στα xbox fanboys..το είπαμε ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η Sony αλλά το μεγαλύτερο η εγκληματίες hacker που ευθύνωντε για την επίθεση και την κλοπή δεδομένων για προσωπικό τους όφελος κι όχι απο ιδεολογία...συνεχίστε εσείς να υπεραμύνεστε τους hackers που κάνουν πάρτυ με τις πιστωτικές σας απο ιδεολογία και τους λέτε και ΜΠΡΑΒΟ!

Τα παιχνίδια είναι ακριβά στην Ελλάδα είτε είναι ps3 είτε xbox για αυτό παίρνεις απο αγγλία, δεν νομίζω να μην το ήξερες πόσο έχουν τα παιχνίδια πρίν πάρεις κοσνόλα.

Το XBL δεν είναι δωρεάν οπότε δεν καταλαβαίνω τι συγκρίνεις..κι αυτό όταν αγόραζες κονσόλα θέλω να πιστεύω ότι το ήξερες..

Δεν σου αφαίρεσαν το δικαίωμα να παίζεις online, οι hackers στο αφαίρεσαν..αν δεν θέλεις να δείς την πραγματικότητα είναι δικαίωμα σου..

@ ultralisk

Στην περίπτωση σου οι hackers θα γίνουν κακοί αν επιτεθούν στο xbox σου..όσο σε ικανοποιούν..θα έχεις επιλεκτική ευαισθησία το είπαμε..

Δημοσ.

αυτά τα κωλόπαιδα οι hackers φταίνε για όλα

Άν θεωρούνται αυτοί hackers εγώ είμαι αστροναύτης.

σχεδόν συγκινήθηκα...σχεδόν

Εγώ να δείς..

Oh,the ironymrgreen.png

Ναί άσε.. :P

Δημοσ.

Η Sony φταίει για το σάπιο σύστημα ασφάλειας. Από εκεί και πέρα καλά έκαναν και το έριξαν μέχρι να φτιάξουν τις τρελές τρύπες του. Σαφώς και το βάρος πέφτει στην Sony κι όχι στους hackers. Εδώ έπεσε και το SOE, τι να λέμε τώρα :lol:. Αν δηλαδή έκαναν επίθεση στο Paypal και έκλεβαν τους λογαριασμούς σας (με τις πιστωτικές και τα σχετικά) τι θα λέγατε; <<Αχ κακόμοιρο Paypal. Ντα ντα στους hackers, εγώ σε αγαπάω>>; Περισσότερο σχόλια τύπου <<Γ@μώ την π@ν@γί@ σας. Μήνυση θα φάτε ρε>> θα έβλεπα. Το θέμα ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας σε τέτοια Δίκτυα κι η Sony έκανε μεγαλύτερη γκάφα ακόμα κι από το 4D που υποσχόταν.

[sarcasm on]Πέρα από αυτό, θα μιλήσω ala Kutaragi γιατί αξίζει αυτό το σλόγκαν, πως να το κάνουμε. It will be worth the wait :P [/sarcasm off]

Επίσης καιρός είναι μερικοί να προσπεράσουν το κόλλημα στην Χ εταιρεία. Κι η MS κι η Sony κι η Nintendo κι η SEGA έχουν/είχαν κάνει γκαφάρες. Το θέμα είναι να μαθαίνουν από αυτές τις γκάφες κι αν δεν μαθαίνουν, να το πληρώνουν. Κι αυτό παθαίνει τώρα η Sony με την τόση υπεροψία που έδειξε τον τελευταίο καιρό. Από αυτή την υπεροψία είχε χάσει και πολλούς exclusive developers στο λανσάρισμα του PS3. Τις επιπτώσεις στο gaming κοινό θα τις δούμε στην επόμενη γενιά.

Η πλάκα πάντως είναι ότι το είχαμε πει πως αν δεν άλλαζε σκεπτικό, θα έτρωγε τρελή ήττα.

Δημοσ.

@ ultralisk

Στην περίπτωση σου οι hackers θα γίνουν κακή αν επιτεθούν στο xbox σου..όσο σε ικανοποιούν..θα έχεις επιλεκτική ευαισθησία το είπαμε..

μάλλον μπερδεύτηκες...δεν υπερασπίστηκα τους hackers αλλά όχι, δεν φταίνε αποκλειστικά αυτοί που θα κλείσουμε έναν μήνα χωρίς PSN...και πίστεψε με το ίδιο FAIL θα ρίξω και στην MS αν με αφήσει χωρίς Live τόσο καιρό

είσαι μάλλον καινούριος στο συγκεκριμένο thread αλλιώς θα ήξερες ότι έχω καταλογίσει πολλά μείον στην MS και πολλά συν στην SONY για διάφορα θέματα, αλλά σόρρυ όταν βλέπω σταυροφόρους της SONY να μου λένε μέχρι και ότι καλά έκανε που αφαίρεσε το OS και ότι το βρίσκουν απολύτως φυσιολογικό ε τότε δεν μπορώ να μην γελάσω με την πάρτυ τους

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είπαμε καλά έκανε, απλά δεν μας πείραξε όσο πείραξε τον περισσότερο πληθυσμό (ή όπως προείπα, προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου μιας και δεν με ενδιέφεραι εξαρχής).

υγ : έτσι, να αργήσει να επανέλθει, να τελιώσω την εξεταστική με την ησυχία μου :lol:

@tritonas00

Σωστός!! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είπαμε καλά έκανε, απλά δεν μας πείραξε όσο πείραξε τον περισσότερο πληθυσμό (ή όπως προείπα, προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου μιας και δεν με ενδιέφεραι εξαρχής).

υγ : έτσι, να αργήσει να επανέλθει, να τελιώσω την εξεταστική με την ησυχία μου :lol:

@tritonas00

Σωστός!! :rolleyes:

Το περίεργο είναι πως πειράζει και μερικούς που δεν έχουν κάν ps3.. :unsure:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aπ' ότι διαβάζω σε διάφορα PS forums, οι περισσότεροι χρήστες PS3 είναι τελείως στον δικό τους κόσμο. Υπερασπίζονται την Sony λές και τους γεννάει το χρυσό αυγό, ή τους δίνει να φάνε, και σχεδόν εύχονται... καρκίνο στους "κακούς" hackers.

Δεν διαφωνω,αλλα ξεχασες το υπολοιπο...

Οτι υπαρχουν και αυτοι που δεν εχουν ps3 (ή εχουν αλλα το ''συμπαθουν'' πολυ) και βρηκαν την ευκαιρια που περιμεναν τοσο καιρο για να κραξουν την πολυαγαπημενη τους sony.

Ειναι αυτοι που φυσικα χαρηκαν με οτι εχει γινει και ευχονται να συνεχιστει,παρ'ολα αυτα και καλα τους ενοχλει η ολη κατασταση.

Οι συγκεκριμενοι χακερς δε,ειναι οι θεοι τους.

Από αυτή την υπεροψία είχε χάσει και πολλούς exclusive developers στο λανσάρισμα του PS3.

Για μενα και δεν ηταν θεμα υπεροψιας(απο μια πλευρα ναι,αλλα δεν νομιζω να μιλας για αυτη τη πλευρα:P) το οτι εχασε(σε εισαγωγικα) καποια παιχνιδια,αλλα και δεν εχασε exclusive developers,γιατι στην πραγματικοτητα ποτε δεν τους ειχε ''δικους της''.

Αυτοι που ''εχασε''(σε εισαγωγικα παλι) ηταν exclusive developers των χρηματων οχι της sony.Με λιγα λογια οπου υπηρχε χρημα εκει θα πηγαιναν.

Ανεξαρτητοι ηταν παντα,απλα επειδη το 360 πηγε καλα,εβγαλαν και εκει παιχνιδια και μαλιστα οι ιδιοι εβγαλαν καποια exclusives στο 360,ενω οι ιδιοι μετα ξαναεκαναν τα παιχνιδια τους ''ps360'',οταν το ps3 ανεβασε στροφες,τελος οι ιδιοι μπορει να ξανακανουν excl παιχνιδια για ps3 απο δω και περα(βλεπε FFversus,το νεο παιχνιδι της rockstar κτλ)

Exclusive developers δεν εχασε ποτε(αν εξαιρεσεις την insomniac που συνεχιζει ομως να βγαζει ps3 exclusives),αλλα στην πραγματικοτητα αυξησε τον αριθμο τους(mM,Quantic Dream κτλ).

Μιλησα γενικοτερα βεβαια για την πορεια της κονσολας,αλλα τα περισσοτερα ισχυουν και για το λανσαρισμα.

Δημοσ.

@soso75

Ναί όντως, το έχω προσέξει και αυτό. Έ που κολλάς, εδώ οι 360 owners (fanboys βασικά) λένε "καλά να πάθετε"..

Κλάπηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί και αυτοί γουστάρουν.

Δημοσ.

Μερικοι εχετε ξεφυγει εντελως.Εδω μια εταιρια ευθυνεται για την μεγαλυτερη κλοπη προσωπικων δεδομενων στην ιστορια και προσπαθειτε να την βγαλετε και λαδι?Το κοινο εγκλημα τους εκλεψε τα δεδομενα αυτα.Οχι οι hackers.Και πως να μην τα κλεψουν αφου τα "σπιρτα" της $ony τα ειχαν σε δημοσια θεα σε αρχεια excel.Και μου λες εμενα μετα να μπω να ξαναδωσω στοιχεια σε αυτους?Για ποιο λογο?Τι προσεφερε το online της περαν του τζαμπα?Σοβαρο online gaming μπορουσες να κανεις μονο με επιλεγμενους φιλους.Οι υπολοιποι 9 στους 10 εψαχναν exploits και ηταν unfair σε ολα τα παιχνιδια.Ε αυτο το online gaming να μου λειπει προσωπικα.Μπορω και αλλιως να παιξω με φιλους εκτος PSN με το CFW το οποιο ειναι δικη μου νομιμη επιλογη και προσπαθεια να επαναφερω την κονσολα στην κατασταση της εμπορικης της διαφημισης απο τη $ony πριν αρχισει το δικο της μνημονιο με περικοπες.

Επισης οσοι ακομη θριαμβολογειτε για το online gaming καλο ειναι να κανετε μια γυρα σε εγκυρα sites να δειτε τις τελευταιες εξελιξεις και το ποσο απογοητευμενοι ειναι ολοι με τις υπηρεσιες αυτες.Υπαρχει και Poll με αποτελεσμα 76% κατα του online οπως αυτο προσφερεται τωρα στις κονσολες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...