Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

@JohnVani

Προφανως και ειναι η αποψη σου και ειναι σεβαστη. Αλλα διαφωνω καθετα μαζι σου και δεν υπερασπιζομαι καμια ms, καμια sony, καμια εταιρια.

Το "ειχαμε πειξει στους cheaters λογο cfw" ομως,δεν μπορει να αποτελεσει ιχνος δικαιολογιας στις απιστευτες κωλοτουμπες της Sony, στον κινδυνο που εβαλε τους χρηστες του δικτυου της, στην αφαιρεση δυνατοτητων του ps3, στις μηνυσεις σε hackers κλπ. Θα επαναλαβω τον εαυτο μου απο αλλο τοπικ με αντιστοιχο θεμα, το βεβαρημενο παρελθον της ειναι ο χειροτερος εχθρος της και το πληρωνει ακριβα. Και δυστυχως μαζι της πληρωνουν αδικα και οι χρηστες του psn.

Οσον αφορα το οtherOS, σου ξαναλεω, το οτι δεν το χρειαζεσαι εσυ,δεν σημαινει πως ειναι αχρηστο σε ολους.

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βρε φιλε, κάνουν μήνυση στο geohot k το alex κλπ οι οποιοι πήραν τα keys που έδωσαν οι ίδιοι της sony...

μην trws κουτόχορτο, όλα μέσα στο κόλπο είναι...

όλοι είμαστε θύματα με τον ένα η άλλο τρόπο, μην ψαρώνεις απτoν πρόλογο της sony.

Δεν τρώω κουτόχορτο (μόνο παπάδες :P ), απλά εμένα με ενδιαφέρει το online κομμάτι της κονσόλας και τα exclusive της, γι' αυτό την αγόρασα εξάλλου.

Γι' αυτό και λέω ότι λέω. Εγώ απλά θέλω να παίζω τα παιχνίδια μου και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ρε Φίλε εγω ξέρω με κλεψαν μου αφαιρούν το δικαίωμα να παίξω δεν με ενημερώνουν ε Καλα να πάθουν ας κοιτάξουμε και την θετική πλευρά θα μας ανταμείψει με plus και θα λάβουν καλύτερα μέτρα ασφαλείας

Τι σε έκλεψαν ρε, η $ony φταίει που έχει πέσει το δίκτυο? Τους χάκαραν το δίκτυο και πήραν όλα τα δεδομένα χρηστών, δεν σε έκλεψε η $ony.

Άν έχεις cfw, ήταν επιλογή σου. Διάλεξες να παίζεις τζάμπα και να μην έχεις online. Τί σε έκλεψε..? Ποιός κλέβει ποιόν?

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις μια κονσόλα αποδέχεσε και τους όρους χρήσης αλλιώς ΜΗΝ την αγοράζετε και να κλαίγεστε μετά. ΔΕΝ είναι νόμιμο να παίζεις παράνομο λογισμικό όπως θέλουν μερικοί γιατί είναι τζαμπατζήδες...επειδή αγόρασες αυτοκίνητο θές και εφόρου ζωής τσάμπα βενζίνη (παιχνίδια) ή ότι άλλο..

Όπως επίσεις δεν μπορείς να βάλεις Snow Leopard στο PC γιατί είναι προιόν της Αpple και έχει τα δικαιώματα του προγράμματος αφού το δημιούργησε η ίδια.. είτε αρέσει είτε όχι στον οποιοδήποτε παράνομο hacker.

Οι περισσότεροι για κάποιο δικό σας λόγο..υπεραμήνεστε τους παράνομους hackers που επιτέθηκαν σε μια εταιρία..Π.χ

εάν κάποιος σας έκανε επίθεση στο δρόμο με μαχαίρι και σας έκανε ζημιά θα περιμένατε να κατηγορούν εσάς γιατί δεν αμυνθήκατε αποτελεσματικά ή τον εγκληματία..;;;

@ ultralisk

Δέν νομίζω πως η Sony σου πούλησε το ps3 για να βάλεις linux ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό παράνομα.. κάπου λάθος κάνεις..

Γιατί δεν βάζεις linux στο xbox σου;

Μήπως γιατί δεν μπορείς...;

Δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία που έχεις στις απαιτήσεις σου στο ps3 να είναι οι ίδιες με το xbox σου..

• Moderators
Δημοσ.

Το καταλαβαινεις πως το otherOS δεν εχει να κανει απαραιτητα με τζαμπατζηδες?

Οχι δεν θελω εφορου ζωης βενζινη, θελω και τις 4 ροδες με τις οποιες το αγορασα.

Edit:

Μια και εκανες edit

Οι περισσότεροι για κάποιο δικό σας λόγο..υπεραμήνεστε τους παράνομους hacker που επιτέθηκαν σε μια εταιρία..Π.χ

εάν κάποιος σας έκανε επίθεση στο δρόμο με μαχαίρι και σας έκανε ζημιά θα περιμένατε να κατηγορούν εσάς γιατί δεν αμυνθήκατε αποτελεσματικά ή τον εγκληματία..;;;

Η sony αμυνθηκε με τον δικο της υπεροχο τροπο πριν τις επιθεσεις στο δικτυο της. Και πριν τις επιθεσεις στο δικτυο της, η Sony ειναι ο καποιος που κανει την επιθεση στο δρομο συμφωνα με την παρομοιωση σου.

Δημοσ.

Ελπιζω οσοι διαμαρτυρεστε για την αφεραιση του OtherOS να εχετε Fat γιατι

αλλιως οταν πηρατε την Slim γνωριζατε οτι δεν εχει πλεον otherOS

αρα και το φταιξιμο ειναι δικο σας που την επιλεξατε σαν κονσολα

αρα και κακως γκρινιαζετε.

Δημοσ.

soso75 πόσο λάθος είσαι.... πάνε διάβασε τι πληροφορίες κρατάει η σόνυ και τι κατασκοπίες έκανε με το ps3 παράνομα,ακόμα με το να σου λέει κάνε update(δέξου αναγκαστικά το καινούριο update) αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις τα καινούρια μας παιχνίδια αυτό είναι απάτη,σόρι αλλα αγοράζω μια κονσόλα για 5-7 χρόνια να παίζει τα πάντα ,δεν θέλω να κάνω accept ότι μου πασάρουν και να αφαιρούν πράγματα απο την κονσόλα που αγόρασα γιατί έτσι τους κάπνισε. δεν έχεις επιλογή όμως πλέον αναγκαστικά κάνεις Update και δέχεσαι τα πάντα πλέον,δες το επεισόδιο southpark της φετινής σεζόν με το καινούριο apple tab και θα καταλάβεις ,στην τελική μπορούν να γράψουν και να τους δώσεις το σπίτι σου και εσύ να πατήσεις accept χωρίς να διαβάσεις απλά για να παίξεις το uncharted3 πχ....

σόρρυ αλλα αν δεν υπήρχαν κάποια σιτε να γράφουν τι γίνεται σε κάθε Update κανένας δεν θα γνωριζε τι πρόσθεταν αφαιρούσαν πριν το κάνει.

η σόνυ με το Ps3 ακολουθεί εντελώς λάθος στρατιγική ως προς τους πελάτες της και γιαυτό την πληρώνει.καποιοι λέτε οτι την πληρώνει ο κόσμος,λίγο ναι,αλλα περισσότερο την πληρώνει η εταιρία και θα δείτε τι επιπτώσεις θα έχει στην σόνυ σε λίγα χρόνια,ειδικά αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίων της.

δε λέω τα playstation είναι οι καλύτερες κονσόλες με τα καλύτερα exclusives και πλέον το ps3 με το cfw έχει γίνει πραγματικό media center για το σαλόνι(ότι μας είχαν υποσχεθεί αλλα δεν ήταν),αλλα όπως και να το κάνουμε αυτό που παθαίνει τώρα το αξίζει.

Δημοσ.

Αγαπητά xbox 360 trolls που σας αρέσει να πληρώνετε για την αψεγάδιαστη ποιότητα του XBOX Live επειδή ότι πληρώνεις παίρνεις και το Live είναι τόσο uber που δεν πέφτει ποτέ, σωστά; Νομίζω πως ξεχάσατε ότι περίοδο χριστουγέννων τoυ 2007 αν θυμάμαι καλά το Live που χρυσοπληρώνετε (και ότι πληρώνεις παίρνεις) ήταν για περίπου 2 εβδομάδες offline έτσι; Περίοδο Χριστουγεννιάτικων διακοπών!

Δημοσ.

@ ultralisk

Δέν νομίζω πως η Sony σου πούλησε το ps3 για να βάλεις linux ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό παράνομα.. κάπου λάθος κάνεις..

Γιατί δεν βάζεις linux στο xbox σου;

Μήπως γιατί δεν μπορείς...;

Δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία που έχεις στις απαιτήσεις σου στο ps3 να είναι οι ίδιες με το xbox σου..

η MS δεν μου έδωσε την δυνατότητα ποτέ και να μου την αφαιρέσει...και τι σχέση έχει το Linux με παράνομο λογισμικό?...μάλιστα οταν το έκανε δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αφαιρεί αυτήν την δυνατότητα για να αφοσιωθεί πλήρως στην gaming εμπειρία ΛΟΛ

εγώ μπορεί να μην έχω την ίδια ευαισθησία με τις απαιτήσεις μου με το ΧΒΟΧ όπως λες αλλά εσείς λέτε ευχαριστώ σε ότι καρπαζιά σας δίνει η SONY

Αγαπητά xbox 360 trolls που σας αρέσει να πληρώνετε για την αψεγάδιαστη ποιότητα του XBOX Live επειδή ότι πληρώνεις παίρνεις και το Live είναι τόσο uber που δεν πέφτει ποτέ, σωστά; Νομίζω πως ξεχάσατε ότι περίοδο χριστουγέννων τoυ 2007 αν θυμάμαι καλά το Live που χρυσοπληρώνετε (και ότι πληρώνεις παίρνεις) ήταν για περίπου 2 εβδομάδες offline έτσι; Περίοδο Χριστουγεννιάτικων διακοπών!

είχε προβλήματα ναι αλλά τελείως offline σορρυ αλλά δεν ήταν...ξανατσέκαρε τις πηγές σου

Δημοσ.

Να ελέγξω τις πηγές μου; Γιατί δεν ήμουν παρόν; Όσοι φίλοι μου είχαν 360 εκείνη τη χρονική περίοδο δεν μπορούσαν να συνδεθούν, ή αν συνδέονταν τους πετούσε μετά από λίγο και όλο αυτό κράτησε 2 εβδομάδες περίπου. Η αποζημίωσή τους ποιά ήταν; Ένα χαζοπαίχνιδο underκάτι το έλεγαν. Μα και το PSN δεν είναι τελείως offline, τα παιχνίδια κατεβάζουν τα updates τους.

Δημοσ.

εγώ μπορεί να μην έχω την ίδια ευαισθησία με τις απαιτήσεις μου με το ΧΒΟΧ όπως λες αλλά εσείς λέτε ευχαριστώ σε ότι καρπαζιά σας δίνει η SONY

Δεν χρειάζετε να πώ κάτι παραπάνω...τα είπες όλα απο μόνος σου fanboy.. ;)

Δημοσ.

Οι ιππότες της Sony μπορούν να τη βοηθήσουν πλέον. Ψάξτε και καταδώστε τους κακούς χάκερς και η Sony θα σας ανταμείψει ανάλογα.

Σε λίγο καιρό θα αφαιρέσει τη δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια χωρίς την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να σε φέρει πιο κοντά στη κονσόλα. :)

Δημοσ.

Να ελέγξω τις πηγές μου; Γιατί δεν ήμουν παρόν; Όσοι φίλοι μου είχαν 360 εκείνη τη χρονική περίοδο δεν μπορούσαν να συνδεθούν, ή αν συνδέονταν τους πετούσε μετά από λίγο και όλο αυτό κράτησε 2 εβδομάδες περίπου. Η αποζημίωσή τους ποιά ήταν; Ένα χαζοπαίχνιδο underκάτι το έλεγαν. Μα και το PSN δεν είναι τελείως offline, τα παιχνίδια κατεβάζουν τα updates τους.

ένα πρόχειρο λινκ

http://www.wired.com/gamelife/2007/12/microsoft-still/

ναι όπως είπα είχε προβλήματα ΑΛΛΑ δεν παρουσιαζόταν σε όλους και φυσικά έπαιζες online...εσύ μπορείς να παίξεις?...όχι

Δεν χρειάζετε να πώ κάτι παραπάνω...τα είπες όλα απο μόνος σου fanboy.. ;)

wellplayed-FRY-3.jpg

Δημοσ.

Mε τέτοιους καταναλωτές, χίλια μπράβο στη Sony γι' αυτά που κάνει. Εγώ θέλω ακόμα μεγαλύτερη εξαπάτηση απο την Sony στην επόμενη γενιά, και μεγαλύτερες λαμογιές. Να δούμε μετά τι θα λένε τα πρόβατα-καταναλωτές-ακόλουθοι της.

Δημοσ.

Mε τέτοιους καταναλωτές, χίλια μπράβο στη Sony γι' αυτά που κάνει. Εγώ θέλω ακόμα μεγαλύτερη εξαπάτηση απο την Sony στην επόμενη γενιά, και μεγαλύτερες λαμογιές. Να δούμε μετά τι θα λένε τα πρόβατα-καταναλωτές-ακόλουθοι της.

στανταρ στο περσινό φιάσκο με την 29/2 έριχναν το φταίξιμο στον κουτσοφλέβαρο :mrgreen:

Δημοσ.

στανταρ στο περσινό φιάσκο με την 29/2 έριχναν το φταίξιμο στον κουτσοφλέβαρο :mrgreen:

Aπ' ότι διαβάζω σε διάφορα PS forums, οι περισσότεροι χρήστες PS3 είναι τελείως στον δικό τους κόσμο. Υπερασπίζονται την Sony λές και τους γεννάει το χρυσό αυγό, ή τους δίνει να φάνε, και σχεδόν εύχονται... καρκίνο στους "κακούς" hackers.

Δεν λέω οτι όλοι είναι έτσι. Οι (λίγοι) συνειδητοποιημένοι, καταλαβαίνουν ότι τα έχει κάνει μαντάρα η κωλοεταιρία και ρίχνουν τις ευθύνες εκεί που πρέπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...