Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τις μηνύσεις, συμφωνώ, σαν κατασκευάστρια εταιρία έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε για να προστατέψει την κονσόλα της.

Άν έχουν τα @@ ας το κάνουν και οι άλλες εταιρίες, αλλά όταν πουλάς λόγω χακαρίσματος, γιατί να το κάνεις?

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως έχει και πολύ σχέση το ένα με το άλλο..

Και άριστη να ήταν στο θέμα που ανέφερες, αφού την έχουν στο μάτι, είμαι σίγουρος πως πάλι θα το έκαναν.

Μηπως το rootkit βοηθησε να την βαλουν στο ματι?Κατι μηνυσεις που εκανε?

H τα φετινα τις χαλια της με μηνυσεις σε hackers κλπ?

Οχι,αν ειχε κανει τα τυπικα οσον αφορα το τρυπιο σαν ελβετικο τυρι δικτυο της, δεν θα ειχε ξεβρακωθει ετσι οπως ξεβρακωθηκε. Για το "αριστη", δεν τρεφω πολλες ελπιδες.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως έχει και πολύ σχέση το ένα με το άλλο..

Και άριστη να ήταν στο θέμα που ανέφερες, αφού την έχουν στο μάτι, είμαι σίγουρος πως πάλι θα το έκαναν.

πως θα σου φαινόταν να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο και να μην μπορείς να του αλλάξεις τίποτα? στην ουσία το αγόρασες αλλα το χειρίζεσαι σαν να το νοίκιασες?

Δημοσ.

Εγω δεν την ξαναπαταω Παντως να αγοράσω sony.Το καλο πληρώνεται και ας έχουν όλοι οι οπισθοδρομικοι έλληνες ps4

iphone.png

• Moderators
Δημοσ.

πως θα σου φαινόταν να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο και να μην μπορείς να του αλλάξεις τίποτα? στην ουσία το αγόρασες αλλα το χειρίζεσαι σαν να το νοίκιασες?

Agreed. Ή να στο δωσουν με 4 ροδες και να σου πουν καποια στιγμη, θα σου παρουμε τις 2 πισω?

Δημοσ.

αυτό ήταν k το όλο point της επίθεσης...βασικά το στράβωμα ξεκίνησε από το otherOS removal.

τότε δεν υπήρχε υποψία krak

Δημοσ.

Σου απαγόρεψε εσένα η $ony να βάλεις cfw? Τόσα εκατομμύρια κονσόλες έχουν cfw, τους έκανε μήνυση? Όχι.

Οπότε αυτό που λές για μένα δεν στέκει.

Μηπως το rootkit βοηθησε να την βαλουν στο ματι?Κατι μηνυσεις που εκανε?

H τα φετινα τις χαλια της με μηνυσεις σε hackers κλπ?

Οχι,αν ειχε κανει τα τυπικα οσον αφορα το τρυπιο σαν ελβετικο τυρι δικτυο της, δεν θα ειχε ξεβρακωθει ετσι οπως ξεβρακωθηκε. Για το "αριστη", δεν τρεφω πολλες ελπιδες.

Για το rootkit το έκανε για να κάνει έλεγχο ποιοί έχουν legit και ποιοί όχι (το οποίο νομίζω αφαιρέθηκε με το 3.60FW).

Όσο για τις μηνύσεις, ήθελε να πάρει μέτρα για την κονσόλα της, μαγκιά της.

Όσο για το otherOS, τι κόλλημα έχετε όλοι σας?

Λές και δεν μπορείτε να βάλετε linux στο pc, πρέπει να έχει ντε και καλά και το ps3..

Έ, θέλεις linux? Βάλε CFW και κάτσε offline να μην χαλάς το παιχνίδι των legit users, πολύ απλά.

Δημοσ.

Σου απαγόρεψε εσένα η $ony να βάλεις cfw? Τόσα εκατομμύρια κονσόλες έχουν cfw, τους έκανε μήνυση? Όχι.

Οπότε αυτό που λές για μένα δεν στέκει.

Για το rootkit το έκανε για να κάνει έλεγχο ποιοί έχουν legit και ποιοί όχι (το οποίο νομίζω αφαιρέθηκε με το 3.60FW).

E?

φυσικά και απαγορεύει οποιαδήποτε τροποποίηση!!

αφού είναι μαγkια της το rootkit, μαγkια k των hackers να τα κάνουν όλα p..@να

• Moderators
Δημοσ.

Κανε τον κοπο να διαβασεις τι εστι sony rootkit στο λινκ που σου εδωσα,γιατι δεν εχει καμια σχεση μ αυτα που λες.Για να παρεις μια ιδεα ποσο σεβασμο τρεφει η Sony για τους πελατες της.

Μαγκια της που σ εχει πεισει οτι θελει το καλο σου πανω απ ολα.

Λές και δεν μπορείτε να βάλετε linux στο pc, πρέπει να έχει ντε και καλά και το ps3..

Τι μου λες? Οταν το αγορασες την πληρωσες αυτη τη δυνατοτητα ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

Και γι αυτο και ειναι νομιμο το jailbreak του στην Ισπανια. Επειδη εσυ δεν ασχολησε με το συγκεκριμενο, δεν σημαινει πως ειναι και αποδεκτο και απο τους υπολοιπους. Ριξε μια ματια στις παρομοιωσεις που καναμε πριν με τ αυτοκινητα.

Δημοσ.

Τι τους υπερασπιζετε μου λέτε; John Vani Γιατί τους υπερασπίζεται;Σου έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα online gaming?Μας κλεψαν τα δεδομένα;Καλα ας πάθει αν και εχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσουν και την ms.

iphone.png

Δημοσ.

@tsakonas

Μαγκιά τους για τις μηνύσεις, όχι το rootkit. Το rootkit ήταν (ή είναι..) μέγα μακακία.

@Gi0

Είδα τί γινόταν όταν έμπαιναν όλοι χύμα online με cfw, και είδαμε τί έγινε με την rebug cfw.

Και αυτά που λέω είναι καθαρά η άποψή μου.

To otherOS ποτέ δεν με ενδιέφεραι εμένα προσωπικά, δεν μου πρόσφερε κάτι σαν gamer.

Προτιμώ να παίζω Online παρά μια άθλια (κατά την άποψη μου) δυνατότητα να εγκαταστήσω ένα λειτουργικό το οποίο δεν πρόκειται να το λειτουργήσω/χρησιμοποιήσω και δεν έχει να μου προσφέρει (εμένα προσωπικά και πάλι) σαν χρήστη της κονσόλας.

@JuSt)InSaNe

Ποιό δικαίωμα μου αφαίρεσαν? Legit είμαι, έχω άλλες κονσόλες για κοπιές.

Δεν τα έκλεψε η $ony τα δεδομένα (ξέρω, τα έκλεψαν απο την $ony όμως και θα έπρεπε να έχει καύτερα μέτρα). Πλεόν όμως είναι αργά..

Το "καλά ας πάθει" είναι άποψη σου, το οποίο έχει πρώτα αρνητικές συνέπειες για μας τους χρήστες και μετά για την $ony.

Δημοσ.

βρε φιλε, κάνουν μήνυση στο geohot k το alex κλπ οι οποιοι πήραν τα keys που έδωσαν οι ίδιοι της sony...

μην trws κουτόχορτο, όλα μέσα στο κόλπο είναι...

όλοι είμαστε θύματα με τον ένα η άλλο τρόπο, μην ψαρώνεις απτoν πρόλογο της sony.

Δημοσ.

Ρε Φίλε εγω ξέρω με κλεψαν μου αφαιρούν το δικαίωμα να παίξω δεν με ενημερώνουν ε Καλα να πάθουν ας κοιτάξουμε και την θετική πλευρά θα μας ανταμείψει με plus και θα λάβουν καλύτερα μέτρα ασφαλείας

iphone.png

Δημοσ.

Τί πίσω ρε φίλε.. 3 επιθέσεις απανωτές για να κλέψουν στοιχεία χρηστών. Αυτό δείχνει πως είναι πίσω, ή πως έχουν βάλει στο μάτι (κάτι Low-lifes που δεν έχουν ζωή) την database των χρηστων?

ΡΕ ΦΙΛΕ, I dont give a f@ck για ποιον λόγο είναι down το PSN, μπορώ να παίξω online?όχι...πρόβλημα της SONY τι πρέπει να κάνει...οκ 1 βδομάδα λες πάει και έρχεται αλλά τόσες μέρες ε όχι δεν δικαιολογείται

και ναι είναι πίσω σε σχέση με το XBL αλλά προφανώς δεν έχεις ΧΒΟΧ για να συγκρίνεις , γιατί αν έχεις και το λες αυτό τότε βράστα

τι κόλλημα έχουμε?...εγώ το αγόρασα με την δυνατότητα να μπορώ να βάλω Linux πράγμα το οποίο μου αφαίρεσε, εσύ είσαι οκ με αυτό ε?...δεν το θεωρείς κοροϊδία δλδ...καλά με το "Λές και δεν μπορείτε να βάλετε linux στο pc, πρέπει να έχει ντε και καλά και το ps3" έλιωσα...τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα...αλλά φυσικά αν βρίσκει κάτι καταναλωτές σαν κι εσένα που δεν τους χαλάει τπτ θα συνεχίσουν να τα κάνουν...δείτε τι δυνατότητες είχε το πρώτο 60αρι PS3 και συγκρίνετέ το με το SLIM

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...