Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@soso75

Αυτό πήγαινε στον xavier που ρώτησε τί προσφέρει το Plus.

Επίσης ακούγοντε πως θα διαλέξουμε απο InFamous, Assassin's Creed, LBP και κανένα άλλο..

Πάντως δεν πιστεύω να διαλέξουμε μόνο απο minis.....!!!

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά που λές είναι βλακείες!

http://www.skroutz.gr/s/274670/Microsoft-New-Xbox-360-250GB.html

http://www.skroutz.gr/s/75524/Sony-Playstation-3-PS3-Slim-320GB.html

239E το XBOX 360 με 250GB δίσκο

272Ε το PS3 με 320GB δίσκο και 252Ε από το http://www.ebw.gr η έκδοση 250GB (μόνο που είναι out of stock αυτή τη στιγμή).

Αν βάλεις και 3 χρόνια Live στο XBOX 360 σου υπολόγισε και έξτρα 40ΕΧ3=120Ε οπότε η φθηνή επιλογή του ανταγωνισμού καταλήγει ακριβότερη!

239Ε+120Ε=359Ε

πάμε να δούμε και τα ακριβά παιχνίδια του PS3 έναντι του ανταγωνισμού!

Ολοκαίνουριο παιχνίδι που έρχεται πολύ σύντομα L.A. NOIRE

ΧΒΟΧ 360 42.99

http://www.skroutz.gr/s/317454/L-A-Noire.html

PS3 42.99

http://www.skroutz.gr/s/317781/L-A-Noire.html

Μήπως τελικά ο ανταγωνισμός είναι πιο ακριβός;

gherudos διάβασε πάλι το post μου, κάτι δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...

Αν γνώριζες από marketing και από περιθώρια κέρδους όταν πουλάς ένα προιόν σε τιμή χοντρικής, θα καταλάβαινες τι εννοώ.

Το Playstation 2, 2,5 χρόνια μετά το launch του κόστιζε 200 δολλάρια. To συγκρίνεις αυτό με την 300άρα του ps3 μετά από 4.5 χρόνια στην αγορά και με τα μισά features του κομμένα;; Other OS, ps2 compatibility, s-audio cd Κτλ...give me a break...!

Το 360 μπορεί να το αποκτήσει κάποιος από 180 ευρώ, να συνδέσει ένα στικάκι ή ένα σκληρό δίσκο για χωρητικότητα και να το χαρεί, για ps3 πρέπει να δώσεις με βάση τα δικά σου στοιχεία άλλα 100 ευρώ. Και ας μη σχολιάσω το build quality των 2 slim μοντέλων..η MS διόρθωσε τις αδυναμίες του 360 phat και πρόσθεσε χαρακτηριστικά επιπλέον και παρουσίασε build quality που συναντάς σε προιόντα πολύ πιο ακριβά. H sony έκοψε τα μισά features του όντως εξαιρετικού ps3 phat, έβαλε rugged πλαστικό, αντικατέστησε τα touch buttons με κουμπιά και ακόμα χρειάζεσαι 300 ευρώ σχεδόν για να το πάρει κάποιος. Αν αυτό εσύ το θεωρείς τίμιο στον καταναλωτή, πάω πάσο.

Το ότι το Live το πληρώνουν εδώ premium είναι εξίσου κατακριτέο και το ανέφερα και το ξαναλέω. Αλλά μη μου λες τώρα πως η sony δε θα μπορούσε να είχε το Ps3 πιο φθηνό. Η πως η sony hellas έχει ανεβάσει την τιμή του σε σχέση με τα Χριστούγεννα, επειδή έχει σπάσει! Η πως το support της είναι άθλιο για ένα προιόν που είναι το πιο ακριβό στο είδος του...ή πως δεν έχει εγγύηση 3 χρόνια...

Επειδή το L.A. Noire έχει ίδια τιμή, αυτό δε συνεπάγεται ίδια τιμή σε όλα, συνήθως τα παιχνίδια του ps3 μένουν σε υψηλότερη τιμή απόκτησης περισσότερο χρόνο, επιπλέον το 360 έχει ασύγκριτα περισσότερα παιχνίδια που ξεκινάνε πολύ πιο φθηνά.

Εφόσον σου αρέσει να δίνεις Link από skroutz.gr, γιατί δε μας δίνεις και τα λινκ με τα παιχνίδια με σειρά χαμηλότερης τιμής;

Δημοσ.

Μα και βεβαια το ΧΒΟΧ θα ειναι πιο ακριβο, το καλο πραγμα κοστιζει...

Το τσαμπα και η φτήνια ειναι για τους sonakides που τρωνε την juggaria αλλα και τα προσωπικα τους δεδομενα τα εχουν δει ακομα και οι εξωγήινοι και δεν λενε κατι...

Tι φωνάζεται δεν εχω καταλάβει, ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!! Έχετε και απαιτήσεις για το ΤΣΑΜΠΑ!

Δημοσ.

Σύμφωνα με προηγούμενα σχόλιά σου, κι εσύ έχεις ps3, οπότε και τα δικά σου στοιχεία τα είδε ο ΕΤ.

υγ : ο fanboy-σμός σου δεν έχει όρια

Δημοσ.

Μετοχες στην ms εχουν μερικοι εδω μεσα και εχουν φαγωθει ? Ελεος δλδ . Το τοπικ ξεκινησε σχετικα με την επιθεση των χακερ στη sony και για το psn που ειναι off και εχει γυρισει σε console war (παλι)......

android.png

Μετοχες στην ms εχουν μερικοι εδω μεσα και εχουν φαγωθει ? Ελεος δλδ . Το τοπικ ξεκινησε σχετικα με την επιθεση των χακερ στη sony και για το psn που ειναι off και εχει γυρισει σε console war (παλι)......

android.png

Δημοσ.

31 Μαιου και αν.... http://technology.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474979305874

Καλα κρασια $ony.Δωσε τωρα τα κλειδακια, μην περιμενουμε μεχρι Σεπτεμβρη για CFW.Η κονσολα τελειωσε.Οταν επιστρεψει το PSN μονο τα κακομοιρα τα πιτσιρικια θα συνεχισουν να μπαινουν για να παιζουν Black-ops και αλλες τετοιες αηδιες για ανεγκεφαλους.Οι υπολοιποι θα παιζουν στο δικο μας PSN που δεν θα το χτυπαει οποιος cracker γουσταρει.

Δημοσ.

Fear δεν σε καταλαβαίνω μόλις ανοίξει θα γίνει χαμός ρε Φίλε τι δεν κατάλαβες και λες θα παίζουν μόνο τα πιτσιρίκια;

iphone.png

Δημοσ.

Fear δεν σε καταλαβαίνω μόλις ανοίξει θα γίνει χαμός ρε Φίλε τι δεν κατάλαβες και λες θα παίζουν μόνο τα πιτσιρίκια;

iphone.png

Kαλα περιμενε εσυ να μπουν ξανα PSN οσοι εχουν σωας τας φρενας.Τουλαχιστον το 60% των χρηστων δεν θα ξανασχοληθει με το PSN και ειδικοτερα με το store.Επισης μολις επανελθει σου παω στοιχημα οτι θα το καταρριψουν για πλακα πλεον οι hackers αυτη τη φορα και οχι οι crackers.

Δημοσ.

η SONY απέδειξε πόσο πίσω είναι στην online υπηρεσία της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πλέον με την συνδρομή PLUS δεν ξέρω και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η καραμέλα ότι "είναι δωρεάν"...εντάξει όλοι μπορούν να πέσουν θύματα χακαρίσματος αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να είναι down για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα...πωπω στο τσακ είμαι να πάω να πάρω το ΜΚ και στο ΧΒΟΧ

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω θα ασχοληθούν θέλω να μαι αισιόδοξος αλλα σκεφτείτε ρε Παιδιά και τους ανθρώπους στην σονυ που δουλεύουν συνέχεια για να επανέλθει το psn.Μην τα θεωρείτε τόσο εύκολα όλα

iphone.png

Δημοσ.

Συγνώμη αν σας στεναχωρούμε αλλά δεν θα σταματήσουμε να χρησιμοπιούμε το PSN επειδή έτσι το θέλουν οι hackers ή τα xbox fanboys.. είτε σας αρέσει είτε όχι..

Με τη λογική αυτή ούτε υπολογιστές με Windows θα έπρεπε να χρησιμοποιήτε επειδή έχουν hackaristi άπειρες φορές...ούτε xbox γιατί το είχαν hackari παλαιότερα και αυτό.. να τα σταματήσουμε όλα επείδη έχουν την δυνατότητα να τα hackaroun ή γιατί έτσι απλά το θέλησαν οι hackers..έλεος!

Δημοσ.

η SONY απέδειξε πόσο πίσω είναι στην online υπηρεσία της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πλέον με την συνδρομή PLUS δεν ξέρω και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η καραμέλα ότι "είναι δωρεάν"...εντάξει όλοι μπορούν να πέσουν θύματα χακαρίσματος αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να είναι down για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα...πωπω στο τσακ είμαι να πάω να πάρω το ΜΚ και στο ΧΒΟΧ

Τί πίσω ρε φίλε.. 3 επιθέσεις απανωτές για να κλέψουν στοιχεία χρηστών. Αυτό δείχνει πως είναι πίσω, ή πως έχουν βάλει στο μάτι (κάτι Low-lifes που δεν έχουν ζωή) την database των χρηστων?

Καλα κρασια $ony.Δωσε τωρα τα κλειδακια, μην περιμενουμε μεχρι Σεπτεμβρη για CFW.Η κονσολα τελειωσε.Οταν επιστρεψει το PSN μονο τα κακομοιρα τα πιτσιρικια θα συνεχισουν να μπαινουν για να παιζουν Black-ops και αλλες τετοιες αηδιες για ανεγκεφαλους.Οι υπολοιποι θα παιζουν στο δικο μας PSN που δεν θα το χτυπαει οποιος cracker γουσταρει.

Στο δικό σας? Εννοώντας το dev psn απο το οποίο κατεβάζατε τα πάντα αβέρτα?

Πόσο μου τη δίνει που και τζάμπα παίζετε και προσπαθείτε να κλέψετε άλλο τόσο μπαίνοντας στο dev δίκτυο..

Εσείς δηλαδή είστε μάγκες! "Χακάρατε" την κονσόλα σας.. Ρωτάς άμα θέλουμε μερικοί να την χακάρουμε? Αυτό σημαίνει πως είμαστε ανεγκέφαλοι?

Εσύ δηλαδή που θα μπαίνεις στο "δικό σας δίκτυο" και θα παίζεις online πόσο ανεγκέφαλος είσαι?

• Moderators
Δημοσ.

Τί πίσω ρε φίλε.. 3 επιθέσεις απανωτές για να κλέψουν στοιχεία χρηστών. Αυτό δείχνει πως είναι πίσω, ή πως έχουν βάλει στο μάτι (κάτι Low-lifes που δεν έχουν ζωή) την database των χρηστων?

Η sony ποσο low life ειναι οσον αφορα την αντιμετωπιση των πελατων της τοσα χρονια?

(Ουτε xbox εχω, ουτε ps3 εχω. Ενα απλο fanboy της τσεπης και των δικαιωματων μου ειμαι)

Δημοσ.

Η sony ποσο low life ειναι οσον αφορα την αντιμετωπιση των πελατων της τοσα χρονια?

(Ουτε xbox εχω, ουτε ps3 εχω. Ενα απλο fanboy της τσεπης και των δικαιωματων μου ειμαι)

Δεν νομίζω πως έχει και πολύ σχέση το ένα με το άλλο..

Και άριστη να ήταν στο θέμα που ανέφερες, αφού την έχουν στο μάτι, είμαι σίγουρος πως πάλι θα το έκαναν.

Δημοσ.

Έχουν κάνει επίθεση τη Sony οι hackers επειδή τους έκανε μήνυση και τους τρέχει στα δικαστήρια για το jailbreak του συστήματος που είναι παράνομο και καλά τους έκανε.

Εάν θεωρούνε κάπιοι πως θα κάνουν ότι θέλουν και θα παίζουν τζάμπα επειδή έτσι τους αρέσει και να παιρνιούντε οι "έξυπνοι" σε σχέση με αυτούς που πληρρώνουν καλά θα κάνουν να υποστούν και τις συνέπειες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...