green gordon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μετα τις αμετρητες απαντησεις που πηρα στο ερωτημα μου αποφασισα.Dead nation.
DhZou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το μόνο που έχω βάλει ως τώρα, third person shoot 'em up, σκοτώνεις ζόμπια.... Καλή φάση και ψιλοχεστικο είναι.
green gordon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ty εχω προηγουμενα μαζι τους απο τα resident evil.
vandermonde Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κατεβασα το wipeout (μου αρεσε τοτε στο ps1), επαιξα 4-5 λεπτα...χλωμο αν θα ξανα ασχοληθω, για ολα τα υπολοιπα (εκτος απο το lbp που το χω) λυπαμαι μεχρι και το ρευμα που θα καιγα κατεβαζοντας τα
vandermonde Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 καλά γούστα είναι αυτά, αν και μάλλον θα το κατεβάσω έτσι για να υπάρχει, το demo παντως πολυ επαναλαμβανομενο μου φανηκε... ασε που βαρέθηκα/σιχάθηκα αυτα τα μπάμπα μπουμπα πια (γενικό κακό,οχι μονο του infamous)
JuSt)InSaNe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλα όλα τα παιχνίδια έχουν μπαπα μπούπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.