Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@RedPanda

Ε, τα fighting τι απαιτήσεις bandwidth να έχουν σε σχέση με shooters κλπ.. Αν βάλεις κάτι άλλο ίσως το προσέξεις κι εσύ..

Όταν βγει το FFXIV θα σου πω! Demon's Souls παίζω λίγο οπότε δεν έχω γνώμη αλλά το spike δεν σου καταστρέφει το παιχνίδι σαν το spike στο Tekken που ο άλλος θα σε αρχίσει στα combo με το που χάσεις την άμυνα. Συνήθως τα πάντα έχουν να κάνουν με την σύνδεση των άλλων παικτών.

Τα shooter για χιλιοστή φορά είναι domain του υπολογιστή δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με κάτι που είναι συμβιβάσμός by default.

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν είπες fighting εμένα το μυαλό μου πήγε σε SF, Tekken, MK και τέτοια.. :P

Killzone-Resistance.. Έλα που δεν είναι domain του υπολογιστή... :P

(εγώ πάλι δεν γουστάρω να παίζω online στο pc.. μόνο το grid είχα λιώσει..)

Δημοσ.

@RedPanda

Ε, τα fighting τι απαιτήσεις bandwidth να έχουν σε σχέση με shooters κλπ.. Αν βάλεις κάτι άλλο ίσως το προσέξεις κι εσύ..

Και ομως φιλε μου...στο killzone 3 δεν εχω δει ποτε lag περα απο περιπτωσεις να ειμαστε 20 ατομα μαζεμενα σε ενα δωματιο στον χαρτη και να γινεται μακελιο...ενω πχ το mortal kombat καποιες φορες δεν ειναι καν playable λογω lag

Δημοσ.

Δοκίμασε να πας Network -> Download Management -> inFamous -> Τρίγωνο -> Pause και μετά resume. Σε μένα έπιασε

Το εκανα ρε γμτ απο την πρωτη στιγμη αυτο 3,4 φορες αλλα τιποτα ...

Δημοσ.

Το εκανα ρε γμτ απο την πρωτη στιγμη αυτο 3,4 φορες αλλα τιποτα ...

Χαζές ερωτήσεις: σίγουρα παίζει η σύνδεσή σου; Έχεις κάνει login στο psn; Ο δίσκος έχει χώρο;

Δημοσ.

Εγω αντιθέτως pro έχει πολυ lag και γενικώς σε ότι έχω παίξει εκτός του cod4.Το απόλυτο Δράμα με το lag είναι στο bbc2.

@JohnVani ρε Φίλε οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν ps3.Απο όταν έπεσε το Psn και με την εμφανιση τόσων campers το χουμε σταματήσει ξενερωσει κυριολεκτικά.Το χουμε ρίξει στο counter.Και το άλλο είναι βλέπω απο φίλο τι σου προσφέρει το xbox και το όλο interface του.Ε τι να πω;

Δημοσ.

ειμαι μονο ps3,ps2,ps1 κλπ αλλα ρε παιδια τι μ@λ@κι@ αυτη με το psn και τις κλοπες των accounts...εμενα παλι καλα η καρτα μου ειχε ληξει οταν εγινε ολο αυτο το θεμα αλλα το networking της κονσολας εχει παει αρκετα πισω. και με αυτο το προ το lag συνεχιζει οπως παντα... ενω οπως προανεφερε και ο προλαλησαντας το xbox δεν εχει τετοια θεματα (lag) και οπως ειναι φυσιολογικο και δεν το ευχαριστιεσαι το παιχνιδι σου, εχεις και την καζουρα απο τους xboxακιδες και παει λεγοντας. θελω gaming χωρις lag και το θελω ΧΘΕΣ! να βρει τροπο η sony αλλιως θα περιοριστω στο pc...

edit:

ξερουμε αν δινει η sony κανα παιχνιδακι για την ταλαιπωρια που τραβαμε?

Δημοσ.

Χαζές ερωτήσεις: σίγουρα παίζει η σύνδεσή σου; Έχεις κάνει login στο psn; Ο δίσκος έχει χώρο;

Ναι φιλε μου συνδεση κανονικα στο psn και reboot στο ρουτερ μετα απο κανα 2 προσπαθειες..Θα το βαλω ξανα σημερα το απογευμα να δω τι γινεται.

Δημοσ.

@JohnVani ρε Φίλε οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν ps3.Απο όταν έπεσε το Psn και με την εμφανιση τόσων campers το χουμε σταματήσει ξενερωσει κυριολεκτικά.Το χουμε ρίξει στο counter.Και το άλλο είναι βλέπω απο φίλο τι σου προσφέρει το xbox και το όλο interface του.Ε τι να πω;

Για να τις πήρα, ξέρω τι σου προσφέρει η κάθε κονσόλα.

Κι εγώ τώρα τι παραπάνω να σου πώ.. Αν έχεις απογοητευθεί τόσο πολύ, πούλα το και πάρε ένα 360 (ή πάρε και ένα 360)..

Δημοσ.

Αν έχεις 2 account στο psn (και τα χρησιμοποιείς στην ίδια συσκευή) μπορείς να κατεβάσεις 4 παιχνίδια και να τα παίζεις και από τα 2 account?

Δημοσ.

Ναι. Αρκεί να μην σβήσεις κάποιο από τα account. Αν σβήσεις κάποιο τότε δεν θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια που του αντιστοιχούν.

Επίσης, αν έχεις κάποιο φίλο με PS3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον δικό του λογαριασμό για να κατεβάσεις άλλα 2 παιχνίδια (στην ουσία 1 σου μένει αλλά λέμε τώρα). Υπ'όψιν πως κάθε παιχνίδι μπορεί να κατέβει μέχρι 5 φορές.

Τα παραπάνω τα είχα διαβάσει πριν κάμποσο καιρό, οπότε ελπίζω να ισχύουν ακόμα.

Δημοσ.

Επίσης, αν έχεις κάποιο φίλο με PS3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον δικό του λογαριασμό για να κατεβάσεις άλλα 2 παιχνίδια (στην ουσία 1 σου μένει αλλά λέμε τώρα). Υπ'όψιν πως κάθε παιχνίδι μπορεί να κατέβει μέχρι 5 φορές.

Τα παραπάνω τα είχα διαβάσει πριν κάμποσο καιρό, οπότε ελπίζω να ισχύουν ακόμα.

Έχω ένα φίλο με Ps3 αλλά το πήρε μετά τις 20 Απριλίου και δεν δικαιούται παιχνίδια. Μπορώ να μπω με το account μου στο δικό του ps3 να κατεβάσω ξανα τα παιχνίδια και να τα παίζει με το δικό του account?

(κι ας μη σβήσει το λογαριασμό μου απ το ps3 του όπως είπες)

Δημοσ.

Εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, μπορείς να το κάνεις αυτό που λες. Τουλάχιστον γίνεται με τα παιχνίδια του PSN. Δεν πιστεύω να ισχύει κάτι διαφορετικό για αυτά που δίνουν δώρο.

Βέβαια δεν θα ήταν άσχημο να περιμένεις καμια γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...