Παναγιωτης1990 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Το Burnout Paradise ειναι για τη συνδρομη Plus.Δυστυχως μολις τελειωσει η συνδρομη δεν θα μπορεις να συνεχιζεις να το εχεις. μονο το burnout η και τα minis?
mikelamar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ρε παιδες, εγω κατεβασα το infamous αλλα δεν μου δινει επιλογη να κατεβασω αλλο...ξερει κανεις τι γινεται?
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ρε παιδες, εγω κατεβασα το infamous αλλα δεν μου δινει επιλογη να κατεβασω αλλο...ξερει κανεις τι γινεται? και μενα το ιδιο με το dead nation...wtf????
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εαν δεν σας εμφανίζεται το δεύτερο παιχνίδι προς κατέβασμα, κάντε τα ακόλουθα: Log in to PSN Select "Account Management" under the PlayStation Network XMB icon Select "Transaction Management" Select "Services List" Select "SCEA Promotion" Select your Welcome Back package Select "Select Content"
kajwbtfe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μονο το burnout η και τα minis? Κατα πασα πιθανοτητα και τα minis.Εγω οπαντως εφαγα αλλο πακετο.Εβαλα να κατεβαινει το Infamous και εχει κολλησει στο 87%..5 ωρες τουλαχιστον..
dewn735 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εβαλα να κατεβαινει το Infamous και εχει κολλησει στο 87%..5 ωρες τουλαχιστον.. Δοκίμασε να πας Network -> Download Management -> inFamous -> Τρίγωνο -> Pause και μετά resume. Σε μένα έπιασε
JuSt)InSaNe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγω τα κατέβασαν όλα Οκ μια ερώτηση παίζω το burnout και έχω τα trophies μόλις περάσει ο ένας μήνας θα μου αφαιρεθούν τα trophies?
aris1986 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παντως ρε παιδια το psn εινια της πλακας...Απο το little big planet εποχες ολο ειχε lag,spikes κτλπ τωρα δεν μπορω να παιξω ενα online dead nation...
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Α... Κορυφή... Και μου ήρθε το Killzone3 σήμερα και έλεγα να το κάψω...
JuSt)InSaNe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τελικά σε αυτήν την ζωη ότι πληρώνεις παίρνεις
RedPanda Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παντως ρε παιδια το psn εινια της πλακας...Απο το little big planet εποχες ολο ειχε lag,spikes κτλπ τωρα δεν μπορω να παιξω ενα online dead nation... Από τόσο παλιά δεν μπορώ να ξέρω αλλά από τότε που το πήρα εγώ παίζω αρκετά figthing και συχνά και πολύ σπάνια έχω πρόβλημα. Δεν είναι πως θέλω να αβαντάρω τη Sony αλλά για τόσο γρήγορα παιχνίδια, αντικειμενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 @JuSt)InSaNe Αν το έχεις μετανιώσει τόοοοοοοοσο πολύ, στείλτο και πάρε ένα 360.. @RedPanda Ε, τα fighting τι απαιτήσεις bandwidth να έχουν σε σχέση με shooters κλπ.. Αν βάλεις κάτι άλλο ίσως το προσέξεις κι εσύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.