Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδες, εγω κατεβασα το infamous αλλα δεν μου δινει επιλογη να κατεβασω αλλο...ξερει κανεις τι γινεται?

και μενα το ιδιο με το dead nation...wtf????

Δημοσ.

Εαν δεν σας εμφανίζεται το δεύτερο παιχνίδι προς κατέβασμα, κάντε τα ακόλουθα:

• Log in to PSN
  • Select "Account Management" under the PlayStation Network XMB icon
  • Select "Transaction Management"
  • Select "Services List"
  • Select "SCEA Promotion"
  • Select your Welcome Back package
  • Select "Select Content"

Δημοσ.

μονο το burnout η και τα minis?

Κατα πασα πιθανοτητα και τα minis.Εγω οπαντως εφαγα αλλο πακετο.Εβαλα να κατεβαινει το Infamous και εχει κολλησει στο 87%..5 ωρες τουλαχιστον..
Δημοσ.

Εβαλα να κατεβαινει το Infamous και εχει κολλησει στο 87%..5 ωρες τουλαχιστον..

Δοκίμασε να πας Network -> Download Management -> inFamous -> Τρίγωνο -> Pause και μετά resume. Σε μένα έπιασε

Δημοσ.

Εγω τα κατέβασαν όλα Οκ μια ερώτηση παίζω το burnout και έχω τα trophies μόλις περάσει ο ένας μήνας θα μου αφαιρεθούν τα trophies?

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια το psn εινια της πλακας...Απο το little big planet εποχες ολο ειχε lag,spikes κτλπ

τωρα δεν μπορω να παιξω ενα online dead nation...

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια το psn εινια της πλακας...Απο το little big planet εποχες ολο ειχε lag,spikes κτλπ

τωρα δεν μπορω να παιξω ενα online dead nation...

Από τόσο παλιά δεν μπορώ να ξέρω αλλά από τότε που το πήρα εγώ παίζω αρκετά figthing και συχνά και πολύ σπάνια έχω πρόβλημα. Δεν είναι πως θέλω να αβαντάρω τη Sony αλλά για τόσο γρήγορα παιχνίδια, αντικειμενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

@JuSt)InSaNe

Αν το έχεις μετανιώσει τόοοοοοοοσο πολύ, στείλτο και πάρε ένα 360..

@RedPanda

Ε, τα fighting τι απαιτήσεις bandwidth να έχουν σε σχέση με shooters κλπ.. Αν βάλεις κάτι άλλο ίσως το προσέξεις κι εσύ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...