Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχει τα error του ακόμα αλλά χαζοδουλευει.....

όσοι έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια αν είχαν πατήσει στο store για το welcome back και δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν μετά υπάρχει λύση.

account management -> transaction management ->services list -> PlayStation NEtwork Promotions -> Playstation 3 Free games

προχωράς λίγο ακόμα και τα κατεβάζεις.

Δημοσ.

έχει τα error του ακόμα αλλά χαζοδουλευει.....

όσοι έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια αν είχαν πατήσει στο store για το welcome back και δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν μετά υπάρχει λύση.

account management -> transaction management ->services list -> PlayStation NEtwork Promotions -> Playstation 3 Free games

προχωράς λίγο ακόμα και τα κατεβάζεις.

πως κατεβαζω τα games ρε παιδια δεν εχω καταλαβει

Δημοσ.

Έβαλα το welcome back program και παίζω rachet απορώ πως δεν έχω πάρει ΌΛΑ τα παιχνίδια αυτής της σειρά.Όλα τα λεφτά

Κορυφη το 3 κατ' εμε αν και ολα ειναι gamata.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά έχετε δει πως έχει και το Burnout Paradise (αν δεν κάνω λάθος) δωρεάν προς κατέβασμα; Εκτός των 2 από την λίστα των 5.

Δημοσ.

όχι, είναι δωρεαν μόνο για τον ένα μήνα που θα έχεις plus λογαριασμό, μετά τέλος....

έχουν σπάσει τα νεύρα μου, (ακόμα περιμένω τον κωδικό για την δεκάδα, 4 μέρες έμειναν...)

πέτυχα χτες το βράδυ τα παιχνίδια στο psp και με πήρε ο ύπνος

και δεν πρόλαβα να τα κατεβάσω...τώρα δεν τα εμφανίζει με την καμία....

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά έχετε δει πως έχει και το Burnout Paradise (αν δεν κάνω λάθος) δωρεάν προς κατέβασμα; Εκτός των 2 από την λίστα των 5.

Το Burnout Paradise ειναι για τη συνδρομη Plus.Δυστυχως μολις τελειωσει η συνδρομη δεν θα μπορεις να συνεχιζεις να το εχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...