JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Απο βδομάδα εγώ... (κwλοεξεταστική..) Τουλάχιστον θα είναι κάπως ποιό ήρεμα τα πράγματα όταν μπώ.
JuSt)InSaNe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέρα με την μέρα καταρεει ένας τεράστιος κολοσσός
aris1986 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ξαναπεσε το store...Ευτηχως προλαβα το dead nation αλλα με το online gaming ολο προβλημα...timed out κτλπ
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αφού χαμός γίνεται.. Ε, μέχρι της 3 Ιουλίου έχουμε καιρό..
JuSt)InSaNe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε Μάγκες το network δουλεύει κανονικά η με προβλήματα;Εμένα με πετάει που και που
grouspen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 έχει τα error του ακόμα αλλά χαζοδουλευει..... όσοι έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια αν είχαν πατήσει στο store για το welcome back και δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν μετά υπάρχει λύση. account management -> transaction management ->services list -> PlayStation NEtwork Promotions -> Playstation 3 Free games προχωράς λίγο ακόμα και τα κατεβάζεις.
JuSt)InSaNe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έβαλα το welcome back program και παίζω rachet απορώ πως δεν έχω πάρει ΌΛΑ τα παιχνίδια αυτής της σειρά.Όλα τα λεφτά
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 έχει τα error του ακόμα αλλά χαζοδουλευει..... όσοι έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια αν είχαν πατήσει στο store για το welcome back και δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν μετά υπάρχει λύση. account management -> transaction management ->services list -> PlayStation NEtwork Promotions -> Playstation 3 Free games προχωράς λίγο ακόμα και τα κατεβάζεις. πως κατεβαζω τα games ρε παιδια δεν εχω καταλαβει
mikelamar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μπαίνεις στο ps store και επιλέγεις Welcome Back
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έβαλα το welcome back program και παίζω rachet απορώ πως δεν έχω πάρει ΌΛΑ τα παιχνίδια αυτής της σειρά.Όλα τα λεφτά Κορυφη το 3 κατ' εμε αν και ολα ειναι gamata.
JuSt)InSaNe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ερώτηση τώρα ποσά rachet υπάρχουν στο ps3?
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά έχετε δει πως έχει και το Burnout Paradise (αν δεν κάνω λάθος) δωρεάν προς κατέβασμα; Εκτός των 2 από την λίστα των 5.
blacksuede Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 όχι, είναι δωρεαν μόνο για τον ένα μήνα που θα έχεις plus λογαριασμό, μετά τέλος.... έχουν σπάσει τα νεύρα μου, (ακόμα περιμένω τον κωδικό για την δεκάδα, 4 μέρες έμειναν...) πέτυχα χτες το βράδυ τα παιχνίδια στο psp και με πήρε ο ύπνος και δεν πρόλαβα να τα κατεβάσω...τώρα δεν τα εμφανίζει με την καμία....
kajwbtfe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά έχετε δει πως έχει και το Burnout Paradise (αν δεν κάνω λάθος) δωρεάν προς κατέβασμα; Εκτός των 2 από την λίστα των 5. Το Burnout Paradise ειναι για τη συνδρομη Plus.Δυστυχως μολις τελειωσει η συνδρομη δεν θα μπορεις να συνεχιζεις να το εχεις.
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Συγγνώμη παιδιά δεν το γνώριζα αυτό. Πάντως έστω και για ένα μήνα δεν νομίζω να είναι άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.