Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξτε οπως και δηποτε το Heroes of might and magic:Clash of heroes. Καταπληκτικο strategy παιχνιδι. Το εχω λιωσει στο DS και ειναι χαλαρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του και ειμαι σιγουρος οτι το HD remastering του θα σπαει κοκκαλα και στο PS3.

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

on line παιζει εδω και καιρο

Ειναι επειδη επαναενταχθηκα στην κοινωνια πριν 2,5 εβδομαδες και ακουγα ολο για το PSN!Πιστευα οτι δεν ειχε και οnline! :mrgreen:

Δημοσ.

Ναιιιιιιιιιιιι!Και το download των free games αρχισεεεεεεεεεεεεεεε!Βγαζει λιγα error αλλα υπομονη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ναιιιιιιιιιιιι!Και το download των free games αρχισεεεεεεεεεεεεεεε!Βγαζει λιγα error αλλα υπομονη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εγώ έβαλα το dead nation να κατεβαίνει έβαλα και το ps plus για ένα μήνα. δεύτερο παιχνίδι δεν μπορώ να διαλέξω ακόμα .... πατάω αλλά δεν μπορώ να μπω στα υπόλοιπα 4 να διαλέξω.... στο περίμενε τώρα

Δημοσ.

εγώ έβαλα το dead nation να κατεβαίνει έβαλα και το ps plus για ένα μήνα. δεύτερο παιχνίδι δεν μπορώ να διαλέξω ακόμα .... πατάω αλλά δεν μπορώ να μπω στα υπόλοιπα 4 να διαλέξω.... στο περίμενε τώρα

και γω το ιδιο κανω τωρα 30% downloading...

πες κανα name να παιξουμε online αμα θες...

Δημοσ.

και γω το ιδιο κανω τωρα 30% downloading...

πες κανα name να παιξουμε online αμα θες...

TheGrousp

στείλε μου.

Το δεύτερο παιχνίδι να διαλέξω δεν μου βγάζει ( κ το πρώτο με το ζόρι μπήκε βέβαια αλλά τεσπα)

Δημοσ.

TheGrousp

στείλε μου.

Το δεύτερο παιχνίδι να διαλέξω δεν μου βγάζει ( κ το πρώτο με το ζόρι μπήκε βέβαια αλλά τεσπα)

χεχεχε!και εγω αυτο ειδα...Το γοργών και χαριν εχει... :mrgreen:

Σου κανω invite

Άρχησε το welcome back program?? Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα?? :confused:

Nαι εμπα στο store!Mπορει να σου βγαλει errors αλλα ξαναπροσπαθησε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...