JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει το store. Kι εγώ InFamous με LittleBigPlanet ή Dead Nation (τα άλλα δύο τα έχω).. Τo WipEout αξίζει! Δεν θα το μετανιώσεις!
Vole Maulder Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το Infamous, πάντως, έχει πλάκα για λίγο, αλλά γίνεται τραγικά επαναλαμβανόμενο γρήγορα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Για δωρεάν ΟΚ είναι, απλώς μην περιμένετε καμιά παιχνιδάρα. Εγώ πάω για LBP και Wipeout.
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ποιοι δικαιουνται τα δωρεαν παιχνιδια για κατεβασμα; Επισης αν δε κανω λαθος, απο το psn μπορεις να κατεβαζεις και ολοκληρα παιχνιδια; Ειναι καλυτερο απο το να αγοραζεις δισκακια;
Socratis_g Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αντε να τσιμπησουμε κανα dead nation και Ratchet & Clank Quest! και εγώ αυτά λέω. to wipeout το έχω το 1 νομίζω, το infamus το είχα τερματίσει θα βγει τώρα το 2, και το lbp τα εχω και τα 2. Το θέμα είναι ποτε θα ενεργοποιηθει το store επιτέλους.
Socratis_g Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 http://planet-greece.blogspot.com/2011/06/playstation-network.html
Ancientlight13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Παίδες μόλις μπήκα στο store... τίποτα ακόμα για προσφορές όμως!
grouspen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πήγα να μπώ εγώ. τρώω έρρορ με τον ελληνικό λογαριασμό και μπήκα στον αμερικάνικο.... edit.1 λεπτό μετά-------- έρρορ και στον αμερικάνικο ευτυχώς πρόλαβα να βάλω το demo του infamous 2 να κατεβαίνει. ξαναedit.3 λεπτά μετά------- μπαίνει δεν μπαίνει. υπομονή... λογικά σήμερα θα στρώσει.
ReZonanZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο αναμονη το store ειναι back! Τωρα μενει να βαλουν σε λειτουργεια το welcome back program με τα δωρεαν παιχνιδακια! Ελπιζω απο βδομαδα... Dead nation και wipeout απο μενα Για το ratchet and clank διαβασα οτι ειναι πολυ μικρο,σε 2-3 ωρες το τελειωνεις...
grouspen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο αναμονη το store ειναι back! Τωρα μενει να βαλουν σε λειτουργεια το welcome back program με τα δωρεαν παιχνιδακια! Ελπιζω απο βδομαδα... Dead nation και wipeout απο μενα Για το ratchet and clank διαβασα οτι ειναι πολυ μικρο,σε 2-3 ωρες το τελειωνεις... ελπίζω μέσα στο σκ το δωράκι και όχι αργότερα γτ είναι και η χαζοεξεταστική....εγώ δεν ξέρω ακόμα 100% ποια θα διαλέξω. dead nation κ lbp ή dead nation κ wipeout
JuSt)InSaNe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το lbp το έχω δεν λέει πολλα απο μένα rachet and clank και dead nation
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εμενα μου πεταει error 8**** κατι. Δεν ειναι ακομα ετοιμο.
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μπηκα οντως!Εφτιαξε...Τωρα για τα δωρεαν να δουμε ποτε... Παντως εχω μπανησει ενα αλλο απο PSN που θελω να το κατεβασω το dungeon hunter alliance! Tο χει δει κανεις? edit:Online παιζει τωρα δλδ?
Sidereal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 edit:Online παιζει τωρα δλδ? on line παιζει εδω και καιρο
Melnibonian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το psn επανήλθε, με πολλά κολήματα όμως,λόγω της μεγάλης κίνησης, ποιός ξέρει θα δείξει. Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω κάποια demo πριν λίγο αλλά απογοητεύτηκα. Το βραδάκι θα ξαναπροσπαθήσω. Το Dungeon Hunter σίγουρη αγορά κι από εμένα, αν τα καταφέρω από το βράδυ κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.