Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει το store.

Kι εγώ InFamous με LittleBigPlanet ή Dead Nation (τα άλλα δύο τα έχω).. Τo WipEout αξίζει! Δεν θα το μετανιώσεις! ^_^

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Infamous, πάντως, έχει πλάκα για λίγο, αλλά γίνεται τραγικά επαναλαμβανόμενο γρήγορα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Για δωρεάν ΟΚ είναι, απλώς μην περιμένετε καμιά παιχνιδάρα.

Εγώ πάω για LBP και Wipeout.

Δημοσ.

Ποιοι δικαιουνται τα δωρεαν παιχνιδια για κατεβασμα;

Επισης αν δε κανω λαθος, απο το psn μπορεις να κατεβαζεις και ολοκληρα παιχνιδια; Ειναι καλυτερο απο το να αγοραζεις δισκακια;

Δημοσ.

Αντε να τσιμπησουμε κανα dead nation και Ratchet & Clank Quest! :rolleyes:

και εγώ αυτά λέω. to wipeout το έχω το 1 νομίζω, το infamus το είχα τερματίσει θα βγει τώρα το 2, και το lbp τα εχω και τα 2.

Το θέμα είναι ποτε θα ενεργοποιηθει το store επιτέλους.

Δημοσ.

Πήγα να μπώ εγώ. τρώω έρρορ με τον ελληνικό λογαριασμό και μπήκα στον αμερικάνικο....

edit.1 λεπτό μετά--------

έρρορ και στον αμερικάνικο ευτυχώς πρόλαβα να βάλω το demo του infamous 2 να κατεβαίνει.

ξαναedit.3 λεπτά μετά-------

μπαίνει δεν μπαίνει. υπομονή... λογικά σήμερα θα στρώσει.

Δημοσ.

Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο αναμονη το store ειναι back!

Τωρα μενει να βαλουν σε λειτουργεια το welcome back program με τα δωρεαν παιχνιδακια! :D

Ελπιζω απο βδομαδα... :-)

Dead nation και wipeout απο μενα

Για το ratchet and clank διαβασα οτι ειναι πολυ μικρο,σε 2-3 ωρες το τελειωνεις...

Δημοσ.

Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο αναμονη το store ειναι back!

Τωρα μενει να βαλουν σε λειτουργεια το welcome back program με τα δωρεαν παιχνιδακια! :D

Ελπιζω απο βδομαδα... :-)

Dead nation και wipeout απο μενα

Για το ratchet and clank διαβασα οτι ειναι πολυ μικρο,σε 2-3 ωρες το τελειωνεις...

ελπίζω μέσα στο σκ το δωράκι και όχι αργότερα γτ είναι και η χαζοεξεταστική....εγώ δεν ξέρω ακόμα 100% ποια θα διαλέξω. dead nation κ lbp ή dead nation κ wipeout

Δημοσ.

Μπηκα οντως!Εφτιαξε...Τωρα για τα δωρεαν να δουμε ποτε...

Παντως εχω μπανησει ενα αλλο απο PSN που θελω να το κατεβασω το dungeon hunter alliance!

Tο χει δει κανεις?

edit:Online παιζει τωρα δλδ?

Δημοσ.

Το psn επανήλθε, με πολλά κολήματα όμως,λόγω της μεγάλης κίνησης, ποιός ξέρει θα δείξει. Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω κάποια demo πριν λίγο αλλά απογοητεύτηκα. Το βραδάκι θα ξαναπροσπαθήσω. Το Dungeon Hunter σίγουρη αγορά κι από εμένα, αν τα καταφέρω από το βράδυ κιόλας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...