Προς το περιεχόμενο

Πόσο άλλο πια θα παει η Ιστορία με το psn?

JuSt)InSaNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο τότε που βγήκε το PS3 η sony δουλεύει στο PS4..

Eλα ντε...

Οχι και ειδηση ρε παιδια οτι δουλευει πανω στο ps4.:P

Ξεραμε οτι η sony δουλευει πανω στα ps2,ps3 χρονια πριν κυκλοφορησουν...Δεν εχει να λεει κατι αυτο.Και τοτε αν δεν κανω λαθος οι φημες εβγαιναν αρκετα πιο νωρις.Αργησαν κιολας αυτη τη φορα.

Και φυσικα κανενα psn δεν αλλαξε την πολιτικη της.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ούτε μια στο μυρio...

Να ειχαν αποφασισει τι hardware θα εχει το ps4 απο τοτε,οντως ουτε μια στο μυριο,αλλα δυσκολα δεν θα ειχαν απο τοτε καποιον τομεα αποκλειστικα για την επομενη κονσολα.

Δημοσ.

Ρε Μάγκες πραγματικα το λέω έχω νευριασει βλέπω το μηχάνημα και μου ρχεται να το σπασω

iphone.png

σπα'στο!!! :P :P :P :P :P

Δημοσ.

Κι εγώ σου λέω 1000%.

εδώ τώρα λένε ότι ξεκίνησαν, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καν σχέδιο...και συ μου λες για 4 χρονια πριν..

ok πάω πάσο

Δημοσ.

Ειπα να ανοιξω το ps3 μετα απο μηνες για να κατεβασω το demo του mortal kombat και εκανα update στην 3.61. Στο store δε με βαζει. Ακομα να το φτιαξουν; Λεει οτι πρεπει να αλλαξω τον κωδικο και μετα με πεταει εξω!

Αληθεια, υπαρχει τροπος να κατεβασω demo απο τον υπολογιστη και να το μεταφερω στο ps3;

Δημοσ.

Αν είχες custom firmware τώρα θα μπορούσες να παίξεις όποιο demo ήθελες κατεβάζοντάς το στο PC σου, τώρα που το αναβάθμισες προς το παρόν το ξεχνάς...

Δημοσ.

Βασικα διαβασα οτι δε μπορεις να κατεβασεις demo του ps3 στον υπολογιστη. Τι ακριβως εννοεις εσυ;

Δημοσ.

εδώ τώρα λένε ότι ξεκίνησαν, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καν σχέδιο...και συ μου λες για 4 χρονια πριν..

ok πάω πάσο

Τότε ξεκίνησαν με επιλογή hardware, σχεδιασμό κλπ και γενικά το project της κονσόλας.. Όχι να την έχουν έτοιμη.. :P

Δημοσ.

...έχω δύο accounts στο psn.

μία αμερικάνικη, και μια αγγλική, (την οποία θέλω να την μετατρέψω σε Ελληνική εαν γινεται)

το θέμα είναι οτι ακόμα δεν μπορώ να "μπω" στο playstation store... αυτό συμβαίνει γενικά ή μόνο σε εμένα?

Δημοσ.

Τότε ξεκίνησαν με επιλογή hardware, σχεδιασμό κλπ και γενικά το project της κονσόλας.. Όχι να την έχουν έτοιμη.. :P

hardware? το 2006 ,hardware για το 2013+ ? καπου τα εχεις μπερδεψει.

πασο

Δημοσ.

..........

Συζητήσεις μεταξύ υψηλών στελεχών για την (μελλοντική) επιλογή hardware..

Το PS3 άρχησαν να το δουλεύουν απο το 2003 πάνω/κάτω, πού είναι το περιεργο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...