fearwhatnow Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 έκατσα και διάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και ένα κατάλαβα . ο καθένας υποστηρίζει την κονσόλα του . και εγώ το ίδιο κάνω . από την ημέρα που έμαθα ότι την χτυπήσανε hacκers oi crakers πως τους λένε ήξερα ότι θα γίνει ακριβώς αυτό το πράγμα .ααα και το psn θα ανοίξει αύριο μάλλον σήμερα μόνο το ubdate Που το ειδες αυτο?Εγω εχω ps3 και θελω να αφανιστει η $ony.
nikosspeed Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Που το ειδες αυτο?Εγω εχω ps3 και θελω να αφανιστει η $ony. λόγο του psn θες να αφανιστεί ή έχεις και άλλα προβλήματα στο ps3
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έλα μου ντε... και ειδικά στην Ελλάδα σιγά μην πάρει κάποιος PS3 για online. Οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν κόπιες. ........ Για online το έχω..
JuSt)InSaNe Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Και γω τελικά με τα παιχνίδια δεν ξέρω τι θα γίνει!Που θα μας έδιναν εννοώ
fearwhatnow Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ........ Για online το έχω.. Μαλλον εισαι απο τους λιγους και σχετικα μικρος στην ηλικια.Ολα παιζουν ρολο.Χαρα στο κουραγιο σου παντως που παιζεις online και δεν εχεις σπασει την τηλεοραση σου απο τα νευρα. Ως παλιος και παλιας σχολης gamer πραγματικα δεν βλεπω μελλον στο online ετσι που ειναι δομημενο.Εδω ενα πολυ ωραιο αρθρο που με αντιπροσωπευει πληρως: http://www.operationsports.com/features/1270/dnf-why-this-geezer-plays-offline/
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 @fearwhatnow 20 χρονών είμαι, έχω και φίλους ποιό μεγάλους απο μένα που την έχουν για online. Την κονσόλα την πήρα για online (που είναι δωρεάν) και για τις λίγες αποκλειστικότητες που με ενδιαφέρουν. Για κοπιές έχω Wii/Xbox360/PC. Και σχετικά με το online, μέχρι στιγμής μόνο το Killzone 3 Beta ΜΡ έχω παίξει, δεν έτυχε να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω. υγ : το PSN λειτουργεί και στην Ελλάδα (εκτός του store)
JuSt)InSaNe Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μάγκες τελικά αυτο με τα παιχνίδια αληθεύει;Η μπα;Αν και αναμένεται και άλλη επίθεση
M@ri0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μάγκες τελικά αυτο με τα παιχνίδια αληθεύει;Η μπα;Αν και αναμένεται και άλλη επίθεση Την έφαγε η Nintendo την επίθεση τελικά. Κατέβασε και το nintendo.com
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έγιναν γνωστά και τα παιχνίδια! PS3 : LittleBigPlanet Infamous Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation PSP : LittleBigPlanet PSP ModNation PSP Pursuit Force Killzone Liberation Όσοι ήταν ήδη PSN+ members, θα έχουν 60 μέρες επιπλέον (έναντι των 30 που έχουν οι απλοί χρήστες). (Ξέρω ήδη ποιά θα διαλέξω!! )
ultralisk Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.operationsports.com/features/1270/dnf-why-this-geezer-plays-offline/ ψιλοάκυρος ο τυπάς που τα γράφει αυτά It’s hard to explain, but everything just feels more organic when you’re in the same room. (μετάφραση: είμαι ο γαμάτος στην παρέα των 4-5 φίλων και μια ζωή νόμιζα ότι είμαι ο καλύτερος μέχρι που έπαιξα online και βρήκα 1000 άτομα καλύτερα μου που με κέρασαν, οπότε πλέον το παίζω ψαγμένος single player gamer) προσωπικά έχω πει ότι οι καλύτερες gaming εμπειρίες μου ήταν σε single player παιχνίδια και δεν τις αλλάζω με τίποτα...αλλά δεν με χαλάει και ο χαβαλές που κάνω που και που στο XBOX Live με φιλαράκια ή στο ΑΙΟΝ πχ
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ψιλοάκυρος ο τυπάς που τα γράφει αυτά It’s hard to explain, but everything just feels more organic when you’re in the same room. (μετάφραση: είμαι ο γαμάτος στην παρέα των 4-5 φίλων και μια ζωή νόμιζα ότι είμαι ο καλύτερος μέχρι που έπαιξα online και βρήκα 1000 άτομα καλύτερα μου που με κέρασαν, οπότε πλέον το παίζω ψαγμένος single player gamer) προσωπικά έχω πει ότι οι καλύτερες gaming εμπειρίες μου ήταν σε single player παιχνίδια και δεν τις αλλάζω με τίποτα...αλλά δεν με χαλάει και ο χαβαλές που κάνω που και που στο XBOX Live με φιλαράκια ή στο ΑΙΟΝ πχ Αν και offtopic... ποτέ δεν συμπάθησα το online gaming για πολύ συγκεκριμένους λόγους τους οποίους ζώ σε μεγάλο βαθμό εδώ και πολλούς μηνες. Έχω δώσει όλες μου τις gaming δυνάμεις στο league of legends για παράδειγμα και δεν μου βγαίνει καθόλου η όρεξη να ασχοληθώ με κάτι άλλο πέρα απο αυτό. Αυτό για κάποιον που (θέλει να) λέγεται gamer είναι αισχρό. Προσπαθώ να το περιορίσω now and then αλλα καταλήγει σαν drug. Είναι αυτή η πουτ@να η ανταγωνιστικότητα η οποία όπως και στο wow και σε άλλα σχετικά παιχνίδια υπερισχύει και σε κάνει μονομανές φυτό. Και με τα patch/new champions/items κτλ αν το αφήσεις θα σε αφήσει... και προσπαθείς παραπάνω.. και χάνεις το νόημα.. Single player for life.. αν και εδώ και μήνες παίζω σχεδον αποκλειστικά online. Θα ξεκολλήσω που θα πάει..
M@ri0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν και offtopic... ποτέ δεν συμπάθησα το online gaming για πολύ συγκεκριμένους λόγους τους οποίους ζώ σε μεγάλο βαθμό εδώ και πολλούς μηνες. Έχω δώσει όλες μου τις gaming δυνάμεις στο league of legends για παράδειγμα και δεν μου βγαίνει καθόλου η όρεξη να ασχοληθώ με κάτι άλλο πέρα απο αυτό. Αυτό για κάποιον που (θέλει να) λέγεται gamer είναι αισχρό. Προσπαθώ να το περιορίσω now and then αλλα καταλήγει σαν drug. Είναι αυτή η πουτ@να η ανταγωνιστικότητα η οποία όπως και στο wow και σε άλλα σχετικά παιχνίδια υπερισχύει και σε κάνει μονομανές φυτό. Και με τα patch/new champions/items κτλ αν το αφήσεις θα σε αφήσει... και προσπαθείς παραπάνω.. και χάνεις το νόημα.. Single player for life.. αν και εδώ και μήνες παίζω σχεδον αποκλειστικά online. Θα ξεκολλήσω που θα πάει.. Να ήξερες πως σε καταλαβαίνω... Παίζω το Witcher 1 στο PC αυτή την εποχή και το Σαββατοκύριακο με κυρίευσε αυτή η online μανία. Ενώ είχα παγώσει το account στο wow, έβαλα κάρτα, μετά μετάνιωσα - ξαναβαρέθηκα, αγόρασα και το Vietnam στο BFBC2 και ασχολήθηκα κανένα δίωρο και κατέληξα να παίζω Starcraft 2 για να πάρω όλη μου τη δόση. Όλα τα παραπάνω σε μία μέρα... Ευτυχώς στο SC2 και στο BFBC2 έφαγα της χρονιάς μου, στο WoW pvpάρισα λίγο, αλλά same shit και ξανάπιασα το Witcher. Μεγάλη αρρώστια το online gaming...
GameWorld Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Playstation Network: Τα ανέκδοτα! Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες. Με αφορμή την πτώση του Playstation Network, η συντακτική ομάδα του GameWorld ετοίμασε τα καλύτερα ανέκδοτα και σας τα παρουσιάζει. Έτσι για να δούμε τα πράγματα...από την θετική τους πλευρά. - Τι σημαίνει PSN; - Playstation Notwork. - Ποιος είναι ο πιο χαρούμενος κάτοχος Playstation 3; - Ο Τσακ Νόρρις, γιατί είναι online στο PSN εδώ κι ένα μήνα. - Τι είπε ένας Έλληνας hacker των Anonymous όταν έριξαν το PSN; - Μαζί τους φάγαμε! http://www.youtube.com/watch?v=UR2eyb-rgxg - Τι κοινό μπορούμε να πούμε για το PSN και τον Arnold Schwarzenegger; - "They 'll be back"! - Το βράδυ της Κυριακής ανέβηκε για λίγο το PSN. Ποια ήταν η τελευταία φράση που ακούστηκε όταν ξανάπεσε; - "Έλα Μαρίκα, συνδέθηκα!" - Τι κοινό έχει ο Καραγκούνης με το Playstation Network; - Και οι δύο πέφτουν συνέχεια. - Γιατί οι Anonymous είναι σίγουροι ότι θα πάνε στον παράδεισο; - Γιατί θα κάνουνε hack την κόλαση. - Τι κοινό έχει ο hacker του PSN και η γκόμενά σου; - Και οι δύο ξέρουν τον τρόπο να σου φάνε τα λεφτά. - Τι κοινό έχουν οι πιστωτικές κάρτες του PSN με αυτές που χρησιμοποιούνται στα τσοντοsites; - Άμα τις χρησιμοποιήσεις εκεί την γ****ες! - Τι κοινό έχει το PSN με τον Στρος Καν; - Και τα δύο "σηκώθηκαν". - Ποια θα είναι η νέα ονομασία του Playstation Network; - DC Universe. Πηγή: GameWorld.gr
JuSt)InSaNe Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ωραία τα ανεκδοτακια καλή φάση για να δούμε τώρα Ποτέ θα ανεβεί και το store έχω να πάρω Κατι πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.