KilliK Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ε θα εχει ερθει μεχρι τοτε.αλλα καποια επισημη ανακοινωση για να καλμαρει την κατασταση θα κανει στην Ε3,δεν μπορει.
cortaN@ Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Άν είναι να μην έχει επανέλθει μέχρι την Ε3.. Κλάφτα Χαράλαμπε...... Θα έχει επανέλθει μέχρι τότε, δε νομίζω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα την κράξουν πολύ τη sony οι δημοσιογράφοι στην E3 αν συμβεί αυτό. Ίσως παρουσιάσει και κάποιο ps3 slim με μειωμένο βάρος και κανά feature ακόμα κομμένο σε μειωμένη τιμή (250 ευρώ)...
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ας μας ειδοποιησουν και μας τους καημενους τι κομπινες στηνουν με το psn δηλαδη.Αμα δεν ανοιξει μεχρι 31 μαιου παει η σονυ θα καταστραφει ηδη στα μαγαζια που πηγα public τα xbox εχουν αρχισει να εξαφανιζονται Σιγα.Απο που εχετε αποκομισει την εντυπωση οτι ολοι μπαινουν psn?Επειδη ειχαν λογαριασμο?Τους περισσοτερους καρφακι δεν τους καιγεται για το psn.Οσοι παιζουν CoD μονο και καποιοι παλαβοι που παιζουν αλλα παιχνιδια γεματα exploits.
Bourdoulas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Έλα μου ντε... και ειδικά στην Ελλάδα σιγά μην πάρει κάποιος PS3 για online. Οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν κόπιες.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Έλα μου ντε... και ειδικά στην Ελλάδα σιγά μην πάρει κάποιος PS3 για online. Οι περισσότεροι θέλουν να παίζουν κόπιες. Καποτε επαιζα shift online συνεχως...Μεγαλο κολλημα. ας μην ειχαν τα παιχνιδια τετοιες τιμες και θα εβλεπες τι θα γινοταν. Δεν μπορει ο καθενας να αγοραζει απο ξενα καταστηματα κλπ.... εγω προσωπικα θα αγορασω το brotherhood μιας και μου αρεσε απιστευτα για να ενισχυσω τους developers(κ ας εχω cfw)ηδη στον 1 χρονο και κατι εχω αγορασει 5 παιχνιδια και παω για το 6 μου.Οταν ενα παιχνιδι αξιζει φυσικα και το αγοραζεις.Τι να το κανεις αμα σε 6 ωρες το εχεις τερματισει;Γιατι να δωσεις 50-60 ευρω για κατι τετοιο; Πιστευω οτι στην E3 θα γινει μεγαλη αναφορα στο θεμα και μαλλον απο τον hirai.Οπως και επισης πιστευω οτι θα κανει καποια ανακοινωση πχ καποιο μεγαλο δωρο προς τους χρηστες κλπ
ultralisk Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 στάνταρ στην Ε3 θα παίξει και λογοπαίγνιο - μπηχτή από MS
cortaN@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 στάνταρ στην Ε3 θα παίξει και λογοπαίγνιο - μπηχτή από MS Aν ήμουν marketing manager στην MS, θα ξεκινούσα με κάτι του στυλ: Live for Xbox360 ~ The online Net-Who-Works
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Aν ήμουν marketing manager στην MS, θα ξεκινούσα με κάτι του στυλ: Live for Xbox360 ~ The online Net-Who-Works Στην θεση τους παντως δεν θα το εκανα.Φανταζεσαι να τα παρουν οι χακερς και να κανουν επιθεση στο live.:D Ειτε ημουν σονυ ειτε ms,με την ουρα στα σκελια θα κατεβαινα E3.χεχε.
KilliK Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Play On – PSN Restoration Begins Now http://blog.us.playstation.com/2011/05/14/play-on-%e2%80%93-psn-restoration-begins-now/ αντε καιρος ηταν.
grouspen Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 μόλις άνοιξα το ps3 και μ έβγαλε να κοιτάξω στα settings για να κάνω update. το κάνω τώρα και περιμένω να δω τι έχει επιστρέψει. edit: klein mein. τπτ ακόμα. έκανα το update αλλά sign in δεν κάνει. στο περίμενε.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Στην θεση τους παντως δεν θα το εκανα.Φανταζεσαι να τα παρουν οι χακερς και να κανουν επιθεση στο live.:D Ειτε ημουν σονυ ειτε ms,με την ουρα στα σκελια θα κατεβαινα E3.χεχε. Το συμπερασμα λοιπον της ιστοριας ποιο ειναι? Dont fuck with the hackers.
JuSt)InSaNe Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Πόσο χαρα θα κάνω Άμα πέσει το live Έχω αρχίσει να πηδαω απο την χαρα μου
cortaN@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Στην θεση τους παντως δεν θα το εκανα.Φανταζεσαι να τα παρουν οι χακερς και να κανουν επιθεση στο live.:D Ειτε ημουν σονυ ειτε ms,με την ουρα στα σκελια θα κατεβαινα E3.χεχε. Προσωπικά δεν έχω κάποια ευαίσθητα δεδομένα στο live, επίσης δεν έχω πραγματικά στοιχεία. Κατά το live, είμαι Ιρλανδός. Online στο Live δεν παίζω γιατί δεν πληρώνω, οπότε δε θα μου λείψει. Αν κάνουν επίθεση, ας κάνουν μαζί τους εγώ, θα πέσει πολύ γέλιο βασικά. Και επειδή τα προσωπικά δεδομένα στο live για όσους έχουν ανεβάσει είναι encrypted με το hash του metadata, δε θα κινδυνεύσουν και οι χρήστες οπότε θα είναι μία πολύ γ..τη επίθεση! Άσε τα σχόλια εδώ..γουστάρω! Το συμπερασμα λοιπον της ιστοριας ποιο ειναι? Dont fuck with the hackers. Μου θύμισες το τραγουδάκι: No no no, don't funk with my heart
JuSt)InSaNe Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Τελικά τι ώρα θα επανέλθει το psn?Έχουν μείνει Κατι Ανοικτοί λογαριασμοί :-P
nikosspeed Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 έκατσα και διάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και ένα κατάλαβα . ο καθένας υποστηρίζει την κονσόλα του . και εγώ το ίδιο κάνω . από την ημέρα που έμαθα ότι την χτυπήσανε hacκers oi crakers πως τους λένε ήξερα ότι θα γίνει ακριβώς αυτό το πράγμα .ααα και το psn θα ανοίξει αύριο μάλλον σήμερα μόνο το ubdate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.