apd453 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν με ρωτούσε πως φτιάχνεται ο μουσακάς θα έλεγα ΟΚ. Η "έτσι" δε ξέρει να κάνει μουσακά ΟΚ. Όταν με ρωτάει πόση ώρα βράζει το μακαρόνι το μόνο που μπορώ να αναρωτηθώ είναι ποιος θα μαμήσει ποιον μετά τη μακαρονάδα.
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος λουγκρες
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος χυσαμολη
Andreas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αμα θες προληψη την ημερα καλη ενυδατικη+αντιλιακο,και το βραδυ μια ελαφρια αντιρυτιδική και εισαι οκ.πολλα νερα και καλη διατροφη.και μην νομιζεις οτι κανουν θαυματα, τα μονα ατομα που μενουν early 20's για παντα εινα κατι τυπακια σαν εμενα που εχουμε το γνωστο baby face ααα και μακρια απο τσιγαρα,ποτα ξενυχτια.. Και εγώ έχω βαβυ φαψε αλλά θέλω ως τα 30 να μείνει έτσι αρκετά το δέρμα μου.
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 To baby face μικροδείχνει αλλά το δέρμα φθείρεται πιο γρήγορα.
vk13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ξέρετε καμμιά τέλεια κρέμα ή κάτι τελος πάντων για το πρόσωπο;Anti aging,keep young εννοώ.Ξέρω κάποιες,φτηνές,ακριβές,χημικές,natural.Αλλά θα ήθελα να μου πείτε.Είδα και στο Iherb.Φυσικές βιολογικές.Ξέρω και την Le Mer.Όλοι ξέρουμε για Nivea πιστεύω. Θέλω να μείνει το πρόσωπο και το δέρμα μου νεανικό early 20's. Τι ξέρετε και τι προτείνετε; Για κρέμες προσωπικά δε γνωρίζω σχεδόν καμία, ΑΛΛΑ προσεξε μην το παρακάνεις. Θεωρώ υπερβολή και ανασφάλεια να θες να έχεις baby face (η να θες να το διατηρήσεις έστω) για όλη σου τη ζωή, το να ξεκινήσεις να βάζεις κρέμες από μικρή ηλικία και να πετάς τα λεφτά σου εκεί δεν είναι και ότι καλύτερο, μη μάθει το πρόσωπο σου στις κρέμες από αυτή την ηλικία γιατί μετά θα πας 40 και θα είσαι με τα αγγούρια και τη μάσκα στο πρόσωπο... Άσε να περάσουν λίγα χρονάκια ακόμα και αν δεις τπτ σημάδια γήρανσης ή της επιδερμίδας βάζεις. Αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δεις, κανείς και καμία δεν έχουν στα 30 τους και στα 40 τους πρόσωπο που είχαν στα 20. Αυτά που λένε οι εταιρίες είναι διαφημιστικά τρικ και επαγγελματική χρήση του photoshop. Αν θες τουλάχιστον δοκίμασε κάποια ήπια κρέμα έχει ο κορρές νομίζω και η apivita κάποιες σε φακελάκια και αρκετά φθηνές. Το να ξεκινήσεις με αντιγηραντικές κρέμες και αντιρυτιδικές, σόρρυ που επαναλαμβάνομαι,είναι λαλακία... Ωστόσο ο σωστός τρόπος είναι μια καλή ποιότητα ζωης γενικά. Δλδ να κοιμάσαι καλά και αρκετές ώρες, πολλά πολλά νερά, λιγότερη έκθεση στον ήλιο, να βάλεις στη διατροφή σου φρούτα,λαχανικά και να περιορίσεις κρέας, fast food, τα τηγανητά κτλπ, πολλοί λένε ότι και το σεξ ακόμα μετράει και μερικά άλλα. Κατ εμέ πάντως το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα γονίδια, ένα ποσοστό ας πούμε 70-80%, μετά το υπόλοιπο έχει να κάνει με ποιότητα ζωής και κρέμες. Βλέπω και άλλες που πλακώνονται στις κρέμες ή κάνουν υγιεινή ζωή μπορεί να είναι 20 και δείχνουν 10 χρόνια μεγαλύτερες. Από την άλλη ξέρω και άτομα με πάμπολλες καταχρήσεις (κακή διατροφή, 4 ώρες ύπνο ημερισίως, μαύρισμα στην παραλία 12 ώρες) που όμως είναι τυχεροί γιατί λόγω γονιδίων προφανώς ή και μεταβολισμού κρατιούνται νέοι και ωραίοι στο πέρας των χρόνων (άνδρες και γυναίκες). To baby face μικροδείχνει αλλά το δέρμα φθείρεται πιο γρήγορα. +1
Garnele Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αυτή: My link. Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, αλλά τουλάχιστον μυρίζει ωραία. Σαν -καθαρός- κώλος μωρού.
Garnele Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 είπε εκείνος, φτύνοντας προκλητικά τον ταμπάκο που μασούσε από χθες.
vk13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 La prairie και Shiseido Ορμα Χωρίς πλάκα τώρα... αυτές οι εταιρίες βγάζουν και σαπούνι καθαρισμού προσώπου; Ή μόνο κρέμες έχουν; Επίσης γενικά σαν εταιρίες είναι γνωστές, φυτικές ή χρησιμοποιούν χημικά;
evabb Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χωρίς πλάκα τώρα... αυτές οι εταιρίες βγάζουν και σαπούνι καθαρισμού προσώπου; Ή μόνο κρέμες έχουν; Επίσης γενικά σαν εταιρίες είναι γνωστές, φυτικές ή χρησιμοποιούν χημικά; ενοειται οτι εχουν και χημικα μεσα. ειλικρινα πιστευεις οτι με αγγουρακια στα ματια και γιαρουρτι σαν μουτρα σβηνεις τις ριτιδες;
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χωρίς πλάκα τώρα... αυτές οι εταιρίες βγάζουν και σαπούνι καθαρισμού προσώπου; Ή μόνο κρέμες έχουν; Εχουν ολοκληρες σειρες καθαρισμου. (Φτυνω τωρα το ταμπασκο μου οσο πιο ηχηρα μπορω και αναφερω πως δεν τις εχω χρησιμοποιησει προσωπικα για σου πω ποια ειναι η καλυτερη) Σχετικα με τα χημικα, οπως αναφερθηκε στο προηγουμενο ποστ, εννοειτ' πως εχουν (αν και παιζει να εχουν την ιδια χρησιμοτητα με τα αγγουρακια και τα γιαουρτια)
Dark_son20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χωρίς πλάκα τώρα... αυτές οι εταιρίες βγάζουν και σαπούνι καθαρισμού προσώπου; Ή μόνο κρέμες έχουν; Επίσης γενικά σαν εταιρίες είναι γνωστές, φυτικές ή χρησιμοποιούν χημικά; για καλό σαπούνι για το πρόσωπο Sebamed από το φαρμακείο (ή εδώ για εξωφρενικά πιο φθηνά http://www.chemistonline.co.uk/sebamed-facial-wash-200ml-c-388-p-90869 ) τώρα για κρέμες κτλ δεν είμαι του αθλήματος PS: το site έχει φάει κάποια φρίκη και βγάζει 90 λύρες μεταφορικά. έχω πάρει πάνω από 10 φορές από εκεί. κάποιο προσωρινό πρόβλημα θα είναι.
RedPanda Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ποιος θα μου πει αυτός ο που% τι βάζει και μοιάζει με 19 στα 20, 40 χρονών άνθρωπος !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.