Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ξέρετε καμμιά τέλεια κρέμα ή κάτι τελος πάντων για το πρόσωπο;Anti aging,keep young εννοώ.Ξέρω κάποιες,φτηνές,ακριβές,χημικές,natural.Αλλά θα ήθελα να μου πείτε.Είδα και στο Iherb.Φυσικές βιολογικές.Ξέρω και την Le Mer.Όλοι ξέρουμε για Nivea πιστεύω. Θέλω να μείνει το πρόσωπο και το δέρμα μου νεανικό early 20's. Τι ξέρετε και τι προτείνετε;
freedubus Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Είναι καλυτερη η La Preire από την Le mer; Είμαι υπερβολικά όμορφος για να χαλάσει το πρόσωπο μου.Πρόληψη νωρίς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ναι.Προσοχη στην ποσοτητα ομως,κινδυνευεις να γινεις νεωτερος απο 20 αν βαλεις πολυ.
Vintage Jewel Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 παραεισαι ωραιος για να βαζεις βοηθητικες κρεμες,δεν νομιζεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αυτο ειναι το προβλημα?Γυρνα το στον βουδισμο. Μπολικες επομενες ζωες. Με το που σκαει η ρυτιδα, βουτια απτο μπαλκονι και τσουπ, φρεσκος σαν ποπος μωρου. Εκτος και αν επιστρεψεις ως βουρτσακι τουαλετας.Εκει τα σκατωσες.
VonLoutsos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν είσαι βλέπεις κοριτσάκι να σου προτείνουμε την <<ειδική>> κρέμα προσώπου που ξανανιώνει το δέρμα και το κάνει βελούδινο....Άρα πήγαινε σε αυτές που σου προτείνουν
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 αμα θες προληψη την ημερα καλη ενυδατικη+αντιλιακο,και το βραδυ μια ελαφρια αντιρυτιδική και εισαι οκ.πολλα νερα και καλη διατροφη.και μην νομιζεις οτι κανουν θαυματα, τα μονα ατομα που μενουν early 20's για παντα εινα κατι τυπακια σαν εμενα που εχουμε το γνωστο baby face ααα και μακρια απο τσιγαρα,ποτα ξενυχτια..
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 La prairie και Shiseido Ορμα εισαι του φτηνου ρεπερτοριου ε; la mer ειδα πιο κατω. αυτα ειναι να προτινω κι εγω μια φτηνη που ζαχαρωνε η μανα μου guerlain με ορχιδεα. 400 ευρω τα 50ml
arxaggelos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Έχω ακούσει καλά λόγια για την ανδρική σειρά της Biotherm, και είναι και σχετικά οικονομικές.
apd453 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Andreas2, κρέμες, λουλουδικό avatar... για πάμε. Τις προάλες με πήρε φίλος (με γκόμενα στο σπίτι) να με ρωτήσει τη πόση ώρα βράζεται το μακαρόνι. Τώρα διαβάζω αυτό το thread. http://www.youtube.com/watch?v=Tr1JPeAW3M8
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 5 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τις προάλες με πήρε φίλος (με γκόμενα στο σπίτι) να με ρωτήσει τη πόση ώρα βράζεται το μακαρόνι. Αυτο γιατι μπαινει στο ιδιο καζανι με τις κρεμες, τα φρου φρου και τ αρωματα?Αντρας, δεν μαγειρευω και τα ρεστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.